Сигнали в Добрич днес

В процес 1048 Приключени 1597

Правила за публикуване

Общи условия

За повишаване на гражданската активност Община град Добрич създаде система, чрез която всеки гражданин има възможност да подаде онлайн сигнал за нередност на територията на общината.

 

За какви нередности мога да подам сигнал?

Чрез системата имате възможност да подадете сигнал с навременна и конкретна информация за забелязани от вас нередности от неспешен характер. 

 

Как да подам сигнал за нередност?

Сигналите за нередности се изпращат чрез попълване на онлайн форма в няколко стъпки:

  • Попълнете заглавие
  • Изберете от падащото меню тип на сигнал
  • Избор на местоположение – по един от следните начини намерете на картата точно местоположение на картата, използвайте бутона „Вашето местоположение“ или въведете ръчно описание на мястото. Системата позволява и ръчна промяна на местоположението за максимална точност. Системата използва свободните ресурси на Google maps, при условията и начина за употребата им.
  • Описание - Може да опишете в свободен текст(до 500 символа) проблема, за който подавате сигнал.
  • Информация за обратна връзка - Въведе имейл адреса си за контакт и обратна връзка. На посочения имейл ще Ви бъде изпратен линк, чрез който да потвърдите подаването на сигнала.
  • Снимки – Системата Ви позволява да добавите до 4 снимки(с размер до 2MB) касаещи сигнала.

 

Какво да направя, ако вече друг потребител е подал сигнал за същата нередност, за която искам да съобщя?

Върху картата са показани всички активни сигнали за нередности, изпратени от потребителите на системата. Ако друг потребител вече е подал сигнал за същата нередност, за която желаете да съобщите, може да потвърдите сигнала. За целта е необходимо да натиснете бутон "Присъединете се към сигнала" в страницата на сигнала.

 

Как да разбера, че сигналът ми е приет?

След успешно подаване на сигнал чрез онлайн формата, сигналът ви ще бъде публикуван автоматично в сайта, където може да бъде видян статуса му.