Сигнали в Добрич днес

В процес 987 Приключени 1481

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Измама в клубове на Пенсионера в гр.Добрич

Начало
18.01.2024
ID:
2845

Здравейте, Днес 18.01.2024г в клуб на пенсионера в гр.Добрич на ул."Отец Паисий" № 82 с разрешението на председателя на клуба Георги Иванов Атанасов с тел.0899512068 се е провела презентация на продукти на фирма, която е продала матраци и възглавници на възрастните хора от клуба. Продажбата е на значително завишени цени от пазарните. Възмутен съм от факта че председателя на клуба е допуснал въпросната фирма да измами възрастните хора в клуба. Няма издадени касови бонове и гаранционни карти за закупените продукти. Моля за реакция по случая с измамените възрастни хора, които са заплатили продуктите с дебитни карти през преносим постерминал. Въпросният председател на клуба Георги Иванов Атанасов ми заяви, че фирмата е допусната с разрешение на кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улица "Загоре"

Начало
13.01.2024
ID:
2813

Здравейте, Въпросът ми е относно основния ремонт на улица "Загоре". От семтември до днес е в окаяно състояние. По улицата не се работи от преди коледа, а според информационната табела ремонтът е трябвало да приключи още през ноември. Кога се очаква улицата да бъде завършена?

Статус:  В процес

Кучешки ЛАЙ в жилищна сграда

Начало
11.01.2024
ID:
2808

Здравейте, във връзка със сигнал №2736 и след ваш отговор, че няма законово основание за предприемане на административни действия. Прилагам НАРЕДБА за отглеждане на кучета. Моля да се вземат съответните мерки. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Психически тормоз от куче

Начало
14.12.2023
ID:
2736

Здравейте! Бих искала да разбера към кого мога да се обърна за тормоз от куче. Става въпрос за кучето на съседите, което лае непрестанно с часове. Опитвали сме да говорим с тях, но те казват, че нищо не могат да направят. Всеки ден когато излязат за работа, то започва да лае и то с часове. Има малки деца, възрастни, бременни и работещи от вкъщи във входа и този непрестанен лай, наистина може да ти съсипе нервите. Почти съм сигурна, че кучето не е и чипирано, ваксинирано и обезпаразитено, както е редно по закон и по Закона за жилищната собственост. Лаят е както в ранните часове 7-8... така и в 10-11... задължително между 14 и 16 часа, а се е случвало и някои седмици да е в 2-3 посреднощ.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя

Защо студенти тук-що завършили своето образование не могат да започнат работа по-специалността?

Начало
04.12.2023
ID:
2696

Здравейте. Аз съм на 31г. С три висши образование, към социалната света. От три години редовно се явявам на обявените конкурси за социален работник, но за съжаление никъде не ме взимат на работа!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разписание на градски транспорт

Начало
03.12.2023
ID:
2690

Как е възможно да има такова безхаберие в община Добрич? В сайта на общината е качено разписание което няма нищо общо с реалността. По-голяма малоумщина не бих могъл да си представя! Решава някой да пътува с градски транспорт Добрич, изтегля актуално разписание от официалния сайт на общината и...чака един час на студа и се оказва, че това разписание няма нищо общо с реалното! Изглежда в община Добрич работят малоумници.

Статус:  В процес

Не почистени и опесачени улици около Хуманитарна Гимназия

Начало
28.11.2023
ID:
2647

Уважаеми г-н Кмете, вече 24 часа от изявлението Ви по новините, че всички главни улици в гр.Добрич са почистени и започвате почистване на улиците около училища и детски градини, как днес в 07:30ч все още улиците около Хуманитарна гимназия са в лед и сняг, там все пак предполагам сте запознати има у-ще, детска градина и детска ясла? Огромно задръстване, деца падат между колите, ударени коли, нужни бяха 40 мин за да се излезе от там. Това ли ви е разбирането за почистване или казвате, прогнозите са за повишаване на температурите, ще си се оправят нещата от самосебе си?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Лед

Начало
28.11.2023
ID:
2646

Искам да изкажа възмущение,че няма почистени пешеходни участъци.Всичко е в лед.Рискувате здравето на хората,за трудностите при придвижване до училище, детска градина и работно място няма смисъл да се говори.За паднали дървета,които все още си стоят там какво да кажа?Пълно безхаберие.Засрамете се.Кога ще се вземат адекватни мерки и този лед ще бъде отстранен по някакъв начин?Питането ми е отправено към отговорните за тези проблеми лица.

Статус:  В процес

Липса на улично осветление

Начало
24.11.2023
ID:
2616

От няколко дни няма улично осветление. По начало е оскъдно, но вече липсва.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сешоари в съблекалните на Русалка

Начало
16.11.2023
ID:
2564

Над два месеца няма работещи сешоари в съблекалните на басейна в СК Русалка. Басейна се посещава от над двеста деца. Кога ще има работещи сешоари?

Статус:  В процес