Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Дупка в близост до СОУ Любен Каравелов

Начало
13.03.2024
ID:
2993

Дупка на улицата, близост до шахта, пропадане на пътното платно, опасност от катастрофа

Статус:  В процес

Пропаднал асфалт

Начало
13.03.2024
ID:
2992

Здравейте, на посоченото място е пропаднал асфалта точно до шахтата и създава трудност при преминаване. Моля за реакция!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя

Състояние на улица

Начало
12.03.2024
ID:
2987

От повече от 15 год. цялата улица е с нарушена асфалтова покривка. Многократно живущите сме отправяли запитвания и винаги отговора на служителите от общината е бил, че се чака реализирането на "водния цикъл". Очевидно това няма да се случи в обозримо бъдеще, но в момента улицата е цялата в огромни и дълбоки дупки една до друга. Изключително трудно е преминаването на автомобили, защото дупките са много дълбоки и на цялата ширина на улицата. Друг сериозен проблем е, че след честите ремонти на ВиК, никога не асфалтират. При дъждовно време цялата улица, от тротоар до тротоар се наводнява. По тази улица се стига и до ЦДГ 27.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Градски парк плочки и павета

Начало
11.03.2024
ID:
2984

Настилки и плочки пред ресторант "Лебед" и стълби "Осморките" трябва да се сменят и поправят. Преди година е подаден сигнал за същото. Звъняно е на госпожа директора на предприятие "Обществени дейности", но без резултат за една година.

Статус:  В процес

РЕМОНТ НА ТРОТОАР

Начало
06.03.2024
ID:
2969

Добър ден на улицата преди 1 година беше правено преасвалтиране (Георги Кирков 7 до пирин блок ) дотук добре . Аз живея на в къщата на Г.Кирков 7 и отстрани където поставиха бордюр следва да поставят и павета , днес дойде група да ремонтира едва 2 метра от тротоара а останалата част е проблем както за пешеходци така и за мен като собственик на имота , защото преди си имаше отводняване , а сега заради тези високи бордюри всичко ми се налива в основите на къщата , ако може да дойде някой да го види и да продължат тротоара както трябва , пак ще правят полвинчати работи а сега майсторите са тук на терен , тази образувана яма не мисля че е редно аз да я запълвам , след като не съм я направил аз а и едва ли имам право , благодаря ви , за жалост снимките са в голям размер ..

Статус:  В процес

Опасна улица

Начало
02.03.2024
ID:
2963

Здравейте, Централна улица в пешеходната зона на Добрич е много опасна. Моля да се предприеме действия по отстраняване на повредите.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Сигнал

Начало
18.02.2024
ID:
2928

ГОСПОДИН КМЕТ, В гр. Добрич, на ул. „Ген. Гурко“ пред № 20 асфалтовата настилка е компрометирана вследствие на прокарване на газопровод за живущите в жилищната сграда. Образувана е дупка, която непрекъснато се разширява, затруднява движението на МПС по улицата и е предпоставка за ПТП. Асфалтовата настилка на това място на няколко пъти е ремонтирана, но ефектът е краткотраен. Около два месеца след всеки ремонт дупката отново се отваря и разширява. Моля за спешно и трайно решение на проблема.

Статус:  В процес

Пропаднала шахта

Начало
11.02.2024
ID:
2906

Здравейте! Сигнала ми е за отстраняването на две опасни улични дупки,едната от които води вече и до пропадането на шахта. Намират се по ул.Батак,срещу аптека Марешки! Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Молба за ПОМОЩ

Начало
11.02.2024
ID:
2905

Уважаеми г-н Йорфанов, Бих искал да отправя молба за вашето внимание относно състоянието на улица "Пътви път" в Кв. Лозята . Състоянието на тази улица е изключително лошо, като почти не е възможно преминаването с автомобил, особено по време на влажно време. Много от населението се сблъсква със затруднения при преминаване по улицата, а също така и с рискове от злополуки поради лошото състояние на пътната настилка. Освен това, когато е мокро, пешеходците се сблъскват с изключително неприятни условия за движение поради калта. Моля ви да разгледате въпроса и да предприемете необходимите мерки за подобрение на състоянието на улицата "Пътви път", за да се осигури безопасност и удобство за всички жители на района. Благодаря ви предварително за вашето внимание . С уважение Илия Илиев

Статус:  Приключен
Оценка: 2.5 от 2 потребителя

Огромни дупки

Начало
10.02.2024
ID:
2899

Огромни дупки затрудняват влизането с МПС пред жилищен блок на Балик 10 вх А

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител