Сигнали в Добрич днес

В процес 753 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Сигнал №259

Начало
16.08.2017
ID:
259

На кръстовището на ул."Хан Тервел" и ул."Свещеник Павел Атанасов" след събарянето на бараките и ремонта на тротоара, някой може би е забравил да сложи знака STOP . Моля вземете мерки. Липсата на знака е предпоставка за ПТП. Наскоро "отнех" предимството на бус от градския транспорт, тъй като на полурегулираното кръстовище /ако има такъв термин/ бях дясностоящ автомобил, но следващия път реакцията на водача може да не е достатъчно бърза. Надявам се на своевременна на

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал №138

Начало
25.02.2017
ID:
138

Недобросъвестни граждани които редовно нарушават въпросния знак го откраднаха за да могат да нарушават системно правилата за движение.Моля да възстановите въпросния знак 81 Забранено е влизането на Пътни Превозни Средства.Препоръчвам да се контролира въпросната улица ,защото се нарушава системно ,а това чувство за безнаказаност нараства с всеки изминал ден.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал №126

Начало
28.01.2017
ID:
126

На това кръстовище три от табелите бяха изкарани(едната беше знак Стоп, а другите две - знаци за пешеходна пътека), а след това и стълбовете им бяха изрязани или счупени в основите им. В момента тротоарите са покрити със сняг и заледени и няма да можете да го установите. Но дори, това, че единият тротоар е, чистен, но заледен, а другият изобщо не е почистван от снега сигурно пак си е нарушение.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал №20

Начало
29.08.2016
ID:
20

Пътят е в ремонт и няма обозначителни знаци затова! Дупките са много. Моля Ви вземете мерки да се обозначат опасните участъци. А и този път е целият в кърпежи. Направете го, моля Ви, най-накрая. Благодаря. С пожелания за хубав ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал №8

Начало
27.07.2016
ID:
8

След извършената реконструкция на паркинга на супермаркет Кауфланд пешеходната пътека тип "зебра" на основния вход е заличена. На основание чл. 24. (2) от наредба за сигнализация на пътищата с пътна маркировка моля пешеходната пътека да бъде възстановена.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител