Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Относно изхвърляне на отпадаци в контейнера за битови от фирма за оцеленяване

Начало
15.04.2024
ID:
3081

Кола с регистрационен номер тх7033хт-пристига многократно с изкосена трева и я изхвърля извън контейнера за отпадаци до детска ясла която се намира на кръстовището с ул. Сан Стефано ул. Любен Каравелов ул. Люлин

Статус:  В процес

Сигнал

Начало
15.04.2024
ID:
3080

Защо част от тротоарите, които бяха разкопани, за да се изкарат електромерите, не се асфалтираха. Беше нахвърляна пръстта и така си остана. Участакът от 168до 174 конйретно. Тротоарът беше от асфалт, а сега ще газим кал. Отделно многократно ви подавам сигнал, колко е опасен участакът по бул. Добруджа 174. Явява се първата спирка на градсикия автобус в квартала. Слизащите трябва да се движат по пътното платно, защото тротоара е негоден. Ако нямате идея, колко е натоварен трафика, елате и постойте половин час на пътното платно. Може много бързо да намерите финансиране. Имам решение от ОС Добрич от преди десет години, че тротоарът трябва да бъде приведен във вид годен за използване.

Статус:  В процес

Музикант до фонтана

Начало
15.04.2024
ID:
3079

Здравейте. Трябва ли всяка година да подавам сигнал за музиканта, който се настанява до фонтана и свири през целия работен ден? Както предполагам знаете, звукът се вдига нагоре и ние работещите в околността не можем да работим нормално, не можем да говорим служебно по телефона, не можем да провеждаме срещи понеже не се чуваме от шума на акордеона.Има ли издадено разрешително с параметри, определящи изявата му?

Статус:  В процес

Неправилно паркиране на МПС

Начало
15.04.2024
ID:
3078

От една седмица паркират това МПС върху тревните площи до спирката на бул.Трети Март пред блок 43.

Статус:  В процес

Паркирал на тротоара

Начало
13.04.2024
ID:
3077

От няколко дни паркирал на тротоара автомобил

Статус:  В процес

Асфартиране на III път в Лозята

Начало
12.04.2024
ID:
3076

Времето вече е много добро и кога предполагате, че може да започне асфалтирането на долната част на ул. III-ти път? В проекта влиза ли и асфалтиране на Y-образното кръстовище при детската ясла, защото тези зони са нормално проходими едиствено за големи джипове.

Статус:  В процес

Запитване

Начало
11.04.2024
ID:
3075

Здравейте, преди време ви писах, относно лица продаващи захарен памук пред комплекс Изида в градски парк. Лицата са без разрешителнэ за продажба. Мисля, че не е редно всички да си плащат задълженията, а други да се възползват и да не плащат. Тэвй се случва вечер след 16:30часа ,ВСЯКА ВЕЧЕР. Моля за съдействие.

Статус:  В процес

Опасна улица

Начало
11.04.2024
ID:
3074

ул Поп Богомил е изключително опасна и много трудно става пресичането от тротоар до тротоар. Няма пешеходна пътека, колите карат с изключително висока скорост. Много е страшно да се опиташ да пресечеш улицата. Моля да се маркират пешеходни пътеки или "легнал полицай" да може нещо да накара шофьорите да намалят скоростта. Една стационарна камера за скорост ще бъде идеална. Благодаря за разбирането.

Статус:  В процес

Подрязване на липи

Начало
11.04.2024
ID:
3073

Моля, да бъдат оформени короните на липите пред дома ни. Клони висят,има изсъхнали .Закриват уличното осветление, надвесени са към улицата. Сега най-добре се вижда това.

Статус:  В процес

Градски парк

Начало
11.04.2024
ID:
3072

11.04.2024г., 06:46 ч, в началото на градски парк се извършва пръскане на тревните площи против вредители. Чудесно. Адмирации. Но по това време много хора вече са в парка, на разходка, с кучета, отивайки на работа. Аз лично изчаках за малко настрани, но миризмата бе много силна и минах през остатъчния облак от препарат, поради липса на алтернативен път. Моля, тази дейност да се извършва в по-ранен час. И може би трябва да се помисли за трасиране и райониране на участниците, които ще се пръскат и в деня по този път да има указателни табели. Навярно звучи претенциозно, но щом моята глава ражда схема, значи и нечия друга може, с малко повече съобразителност. Все пак това е отрова, поне в момента на пръскане. Аз си пръскам дръвчетата с маска и предпазни средства, каквито имаха двама от тях.

Статус:  В процес