Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

сметище

Начало
27.03.2024
ID:
3022

На вниманието на общинарите.Моля да бъде направено прочистване на парцела който се намира пред ,бл.15 на Албенска Добротица до баничарница .Всичко е бутрясало и между дърветата се образува има няколко мини сметища..Надявам се че,скоро ще вземете мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разместени стълби към подлез

Начало
25.03.2024
ID:
3016

Разместени стъпала към подлеза в края на ул.Гоце Делчев до пазара. С малко усилия могат да се наместят преди да са се натрушили или "изчезнали". Оставине така има голяма опасност човек да падне и да пострада. Приложено снимки на стъпалата.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Паднал стълб от уличното осветление

Начало
21.03.2024
ID:
3011

Паднал стълб от уличното осветление и висящи кабели с напрежение

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Сигнал за опасно дърво

Начало
20.03.2024
ID:
3010

Уведомяваме Ви , че пред вет.клиника "СС- ВЕТ" гр.Добрич, с адрес- ЖК" Дружба" бл.14 има огромно многогодишно дърво- чинар; което представлява заплаха за клиниката и преминаващите жители. Надяваме се , че компетентните органи ще огледат опасното дърво и ще вземат необходимите мерки, за да няма пострадали

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Здравейте.Възможно ли е да се направи прочистка на участъка ,между бл.2 бл.53и бл1 на Албенска Добротица всичко е бутрясало а между дърветата се образува мини сметище.

Начало
19.03.2024
ID:
3007

На вниманието на общинарите.Моля да бъде направена прочистка на парцела който се намира между бл.2,бл.53,бл.1 на Албенска Добротица.Всичко е бутрясало и даже между дърветата се образува мини сметище.Скоро беше направена прочистка до детската градина и трафопоста,но този парцел беше пропуснат.Благодаря.Надявам се че,скоро ще вземете мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Легнали полицаи на ул.Д.Ковачев

Начало
18.03.2024
ID:
3004

Здравейте, Моля за съдействие, във връзка със зачестили ПТП на ул. Д.Ковачев. Възможно ли е да бъдат поставени два легнали полиця на две ключови пешеходни пътеки. Става въпрос за пешеходната пътека, която води към ДС-Хоум и магазин Била и пешеходната пътека до спирката на градския транспорт, в непосредствена близос до денонощна будка за цигари и алкохол. И двете пешеходни пътеки са често използвани от пешеходци, но трафика по ул.Д.Ковачев е много интензивен и поради добрата пътна настилка много недобросъвестни водачи на МПС шофират с не съобразена скорост. През последните години имаше някол тежки ПТП, за щастие без човешки жертви. Надявам се да бъдат предприети мерки за обезопасяване на посочения пътен участък преди да е заплатена най-високата цена човешки живот.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасни дървета, жива стена пред прозорците на жилището ми

Начало
17.03.2024
ID:
2998

Съседът ми от 3-я етаж, над мен: /аз съм на първия/ засади големи дървета- тисове, които са над 2 метра на 1,5 м. от терасата ми и прозорците на жилището ми, така че в къщи не влиза никаква светлина. Имам вече мухъл по стените и в шкафовете. Моля за премахването на тази жива стена! Моля за ваша проверка и съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Нерегламентирано изхвърляне на отпадъци

Начало
17.03.2024
ID:
2997

Сметище по богдановски път. Моля да бъде почистено и да бъдат взети мерки за предотвратяване на други такива граждански постъпки.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Пропаднал асфалт

Начало
13.03.2024
ID:
2992

Здравейте, на посоченото място е пропаднал асфалта точно до шахтата и създава трудност при преминаване. Моля за реакция!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя