Сигнали в Добрич днес

В процес 933 Приключени 1439

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Нарушена инфраструктура

Начало
15.01.2024
ID:
2814

Около година след асфалтирането на ул. “Каменица”, една от канализационните шахти е пропаднала. Асфалтът покрай нея е започнал да се руши, което води до образуването на голяма дупка. Тази шахта представлява огромна опасност не само за пътните превозни средства, но и за пешеходците, тъй като на тази улица, тротоарът не е ремонтиран и гражданите са принудени да вървят по платното за движение.

Статус:  В процес

Улица "Загоре"

Начало
13.01.2024
ID:
2813

Здравейте, Въпросът ми е относно основния ремонт на улица "Загоре". От семтември до днес е в окаяно състояние. По улицата не се работи от преди коледа, а според информационната табела ремонтът е трябвало да приключи още през ноември. Кога се очаква улицата да бъде завършена?

Статус:  В процес

Спирка "ж.к Добротица 2", № 103 и 104, липсва табела

Начало
12.01.2024
ID:
2812

На спирките на градксият транспорт "ж.к Добротица 2", номера 103 и 104, лиспва табелата за автобусна спирка. От южната страна, липсата на тази табела прави намирането на спирката напълно невъзможно

Статус:  В процес

Докога ще ни тормози този климатик

Начало
12.01.2024
ID:
2811

Явно обикновения гражданин,няма права в нашия град.Преди месец пуснахме сигнали, срещу шума и вибрациите на климатика на Пощенска банка.Получихме отговор от вас, Вчера бе направена проверка и от РЗИ, които нямали право да накарат банката да пусне климатика,за да измерят шума.След разговор с управителката на банката,тя ги е уверила,че климатика няма да се пуска.ДНЕС той отново работи,от всички климатици,само този, който е проблемен.Има,ли сила, която да ги накара да го преместят,или ще си играем на нерви.Моля за по-сериозно внимание от ваша страна.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени тротоари

Начало
11.01.2024
ID:
2809

По тротоарът на цялата улица от месец стоят натрупани листа и клони, паднали по време на урагонния вятър. Към настоащият момент не е прибран, както и тротоарът е непроходим за пешеходци, които са принудени да вървят по пътното платно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кучешки ЛАЙ в жилищна сграда

Начало
11.01.2024
ID:
2808

Здравейте, във връзка със сигнал №2736 и след ваш отговор, че няма законово основание за предприемане на административни действия. Прилагам НАРЕДБА за отглеждане на кучета. Моля да се вземат съответните мерки. Благодаря.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за запушена шахта

Начало
11.01.2024
ID:
2807

Става въпрос за пречупване на тръба между първа и втора шахта установена от ВИК специалист . Което предизвиква запушване на тръбите с фекални води и съответно наводняване на избени помещения. Моля да се предприемат адекватни и навременни мерки за безопасността на живущите във входа. Подадена е жалба преди 30дни ,без отговор от Ваша страна . Адреса е : гр. Добрич, Боряна 5 вх. Д

Статус:  В процес

Камера за скорост

Начало
10.01.2024
ID:
2806

На булеварт ,,Трети март,, район АПК денонощно минават автомобилни превозни средства с висока скорост. По пътя няма неравност тип ,,Легнал полицай'', няма пешеходна пътека , няма никаква сигнализация за пешеходци! Моето предложение да се сложи камера за скорост за да може да се контролира скоростта и да бъде по-безопастно за хората. Вземете мерки преди да имаме прегазен човек и трагичен инцидент.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Автобусни спирки

Начало
10.01.2024
ID:
2805

В района на АПК, има две автобусни спирки с начупени стъкла от вандали. Моля да се поставят нови стъкла. Има много възрастни хора и деца и през студените и дъждовни дни спирките с начупените стъкла не ги предпазва от метериологичните условия.

Статус:  В процес

Питейна вода отива в канала

Начало
09.01.2024
ID:
2804

Вече почти месец тече вода от стария водопровод пред блок 41на бул 3 март.В момента там е ледено езеро.Това е питейна вода която отива в канала и пълни гаражите с вода защото този водопровод не отива никъде.Виждам. че на същия сигнал преди време сте написали статус приключен .Моля ви напишете прочетен.Водата си тече и извира с пълна сила и на никой не му пука.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител