Сигнали в Добрич днес

В процес 1046 Приключени 1594

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Детска площадка

Начало
29.03.2024
ID:
3032

Здравейте, съоръжението на детска площадка пред блок 62 на Дружба 4 е пред разпадане.Като покрива на къщичка е разрушен наполовина и е възможно да падне. Може ли да се извърши оглед и ремонт на площадката, тъй като там все пак играят не малко деца? Не мога да прикача снимки, поради голям размер, иначе мога да предоставя такива. Благодаря!

Статус:  В процес

предложение 2

Начало
29.03.2024
ID:
3031

п.п. предложение парк"ИЗВОРИТЕ" След като съберем водата на едно място ще можем спокойно да поддържаме по някакъв начин самото място, било то с косене на площа , пръскане против насекоми и т.н. Също така предлагам да бъде заравнено с помоща на техника, да бъде насипано с чиста земна маса(пръст) там където е необходимо за да може да бъде по лесно облагородяването на парка , съответно и поддържката му. Би било добре да има и алеи за разходка и спорт, беседка или пейки за отдих и почивка, кошчета за смет, малка импровизирана зелена детска площатка за най малките жители и посетители , и по голямо зелено игрище за по големите. И така ако обърнете внимание, този парк ще се възроди и ще се превърне в още едно красиво място в град Добрич. Благодаря за вниманието.

Статус:  В процес

предложение

Начало
29.03.2024
ID:
3030

Здравейте, искам да направя предложение за парк "ИЗВОРИТЕ" който се намира в кв. Рилци. понеже от дълги години нищо хубаво и красиво не се е правило в този изоставен от управляващите квартал, мисля, че е крайно време да обърнете малко внимание и за нас живущите в този квартал. Имаме една чудесна територия , за жалост неизползваема и загиваща. На територията на парка има доста извори които няма на къде да се оттичат и по този начин заблатяват голяма част от парка, и всичко това дава възможност на най различни видове насекоми да се размножават и да застрашават нашето здраве. Идеята която искам да споделя с вас е всичката тази вода да се одвете и събере на едно място като се направи изкуствено езеро, и от там тя да продължи пътят си по естествения канал който за целта също трябва да се почист

Статус:  В процес

Опасен покрив

Начало
28.03.2024
ID:
3028

На покрива има наклонена-каменинова тръба отдушник, която ще падне в скоро време. Всеки ден от там минават всички ученици от СУ П. Р. Славейков. Моля вземете незабавни мерки.

Статус:  В процес

‼️ДВЕ ОГРОМНИ ДУПКИ‼️

Начало
28.03.2024
ID:
3027

‼️Дупките се намират на Бул.Добруджа 188 моля да се обърне внимание защото не може да се стои цялата къща се тресе от огромните камиони които преминават вътре всичко се мърда моля за внимание ‼️ Не мога да прикача снимката .. Очаквам отговор БЛАГОДАРЯ ❗️

Статус:  В процес

Подаване на сигнал

Начало
27.03.2024
ID:
3025

Уличното осветление частично не работи.

Статус:  В процес

Изоставен автомобил- трети опит

Начало
26.03.2024
ID:
3020

Здравейте за трети път. Пиша пак във връзка с едно изоставено Пежо с номер ТХ4388АК на паркинга пред блока на Христо Смирненски 9. През януари получих отговор, че се очаква заповед на кмета за принудително преместване, днес е 26.03, а колата още си седи и пречи. Моля Общината все пак да си свърши работата и да я премести. Благодаря!

Статус:  В процес

Счупен / Липсващ капак на шахта

Начало
26.03.2024
ID:
3018

Единия от капаците е счупен, а друг липсва. Отваря се огромна дупка, която е опасна за автомобилите и пресичащите пешеходци. Освен това цялото платно е в големи дупки виждащи се от снимките. Благодаря предварително!

Статус:  В процес

Оформяне на декоративна растителност, собственост на община Добрич

Начало
26.03.2024
ID:
3017

Прорастнали декоративин храсти пред блоковото простронство на блок "Урал". Моля да се изрежат на височина 1,50 м., т.к. няма видимост.

Статус:  В процес

Паркинг/платено паркиране/бариера

Начало
25.03.2024
ID:
3015

Здравейте, запитването ми е свързано с паркирането на колите на живущите от целият блок по ул. Княз Дондуков 2, входове А, Б и В. За 3-те входа с над 40 апартамента плюс над 10 обекта с различна търговска дейност към приземния етаж на целият блок разполагаме с 12 гаража + в най-добрия случай 10 парко места, физически е невъзможно живущите да паркираме където и да е около блока. "паркинга" за койото пиша се намира зад блока на ул. Княз Дондуков 2 по точно зад вход Б и В. Бариера ли да сложим или можем да си заплатим за паркоместа? Към кого да се обърнем за съдействие? Често влизаме в саморазправа за паркираните коли, често колите ни са надрани или ударени от всеки, който паркира на този паркинг НЕживущ в сградата. Моля за съдействие. Благодаря.

Статус:  В процес