Сигнали в Добрич днес

В процес 933 Приключени 1439

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

неправилно паркирани таксита

Начало
09.01.2024
ID:
2803

Всекидневно паркирани таксита на тротоара по улица Панайот Хитов. Излизат и паркират точно на завоя на ул.Витоша - пречат на видимоста на излизащите от ул Витоша, възпрепятсват преминаването на пешеходци защото от другата старана няма тротоар. Могат да паркират и изчакват до старото Тото или до самата денонощна аптека има отсечка с лице към входа на бившата бърза помощ.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Резултат от почистване

Начало
09.01.2024
ID:
2802

Здравейте, преди време писах за почистване пътя и тротоара пред Детска ясла номер 4 в градският парк. Почистиха изгнилите станали на каша листа и ги изхвърлиха на другата страна на пътя в зелената площ. Наполовина свършена работа, прилича на сметище точно пред входа на детското заведение!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Зимна обстановка

Начало
09.01.2024
ID:
2800

Здравейте, бих искала да попитам почистват ли се улиците, невъзможно е да се стигне от СУ "П. Р. Славейков" до ДГ №8 "Бодра смяна" по ул. Стоян Михайловски?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Втора седмица неработещ светофар

Начало
08.01.2024
ID:
2799

На кръстовището на бул.3-ти март и ул. Сан Стефано светофарите не работят вече втора седмица. Кръстовището е изключително натоварено и преминаването без регулация носи сериозни рискове. Моля, обърнете внимание!

Статус:  В процес

Изоставено МПС

Начало
07.01.2024
ID:
2797

Моторно превозно средство, което е паркирано пред вх.А на блок 43 на бул.Трети март, без активна застраховка гражданска отговорност, изоставено и не потърсено вече няколко години, не помръдва от това парко място и заема полезна площ за други моторни превозни средства, които се поддържат, използват и им се плащат данъците от собствениците им.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кръстовище с 3 знака "стоп"

Начало
06.01.2024
ID:
2796

Здравейте! Пиша Ви относно подаден към вас сигнал за липсващ пътен знак "стоп", който случай е приключен, но неправилно. Има поставени два нови знака. Единият е на ул. Ал. Стамболийски (която улица е главна и би трябвало преминавато да е с предимство) в посока ул. Пере Тошев/Княз Дондуков. Другият е на ул. Княз Дондуков (в посока Джамията), която улица е еднопосочна и няма смисъл от такъв знак. Единственият знак, който е нужен е на ул. Пере Тошев, а точно този знак е почти невидим и неподменен. Сега е кръстовище с 3 знака "стоп", няма само на Княз Дондуков 2, която улица е еднопосочна. Единственото, което е трябвало да направите, е да подмените най-старият.

Статус:  В процес

Без осветление

Начало
05.01.2024
ID:
2795

1. Втора седмица не работи светофара на кръстовището бул."3-ти март" и ул. "Сан Стефано" 2. няма исветление в района на СК"Добротица" 3. Няма осветление в района на паметника на Хан Аспарух - това по-скоро е козметичен проблем, защото в парка паметника на незнайния войн е осветен много добре, а на Хан Аспарух тъне в мрак. *Все проблеми, които много добре виждате....

Статус:  В процес

Ремонт на тротоарна настилка

Начало
03.01.2024
ID:
2794

Искам да направя предложение за ремонт на тротоарната настилка по бул. “Трети март” в частта между ул. “Любен Каравелов” и ул. “Сан Стефано”. Преди години беше ремонтирана голяма част от тротоарната настилка по булеварда, но остана това малко парче в ужасно състояния в продължение на години.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Осветление

Начало
03.01.2024
ID:
2793

Уличното осветление неработи от 1 месец!

Статус:  В процес