Сигнали в Добрич днес

В процес 1048 Приключени 1601

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

дискриминация и ощетяване на работния процес на малкия бизнес

Начало
10.05.2024
ID:
3145

Правя предложение за премахване на поставен знак В27-“Забранени са престоят и паркирането” от едната страна на улица „П. Р. Славейков“, участъка от ул. „княз Дондуков“ до улица „Генерал Цимерман“. В този участък са търговски обекти, забраната за паркиране и глобяването на клиенти, рефлектира върху бизнеса. Биват глобявани ВИК-служители, доставчици, клиенти.Патрулките идват на буркани, свирят, спират на платното, пречат на движението! Има случаи да се обадят за втора кола, за да обхванат всички.Разбирам, че клиентите и доставчиците в този участък са престъпници, но най-потърпевши са работещите фирми!Правя предложение, най-евтиното за общината, да се премахне знака в посока от кръстовището на ул."Г Цимерман" към ул."Княз Дондуков" или да се преустрои част от тротоара от страна на автогарата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сметище

Начало
10.05.2024
ID:
3144

Вече месец чакам някой да дойде и да го обере че взе да се събира все повече Ако може този път да ми обърнете внимание и да пратите камиона да го вземе

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно остро желязо ва пътното платно

Начало
09.05.2024
ID:
3143

На кръстовището на бул Добруджа и бул Добричка епопея има опасно стърчаща ламарина или желязо от някаква дупка. Предметът е опасен за здравето на пешеходците и МПС на шофьорите. Моля, в най-кратки срокове да се отстрани!

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Марина Пенева

Начало
09.05.2024
ID:
3142

За поредна седмица осветлението на ул. Хан Кардам 5, не свети. Моля да вземете мерки за да отстраните проблема и да получа обратна информация.

Статус:  В процес

Опасен строеж

Начало
09.05.2024
ID:
3141

Уважаеми господин Йорданов, В двора на ПГ по техника и строителство „М. В. Ломоносов“, от източната част на подхода към гимназията, има изоставен строеж, който с години пустее и се саморазрушава от метеорологичните условия. Районът се е превърнал в подходящо място за бездомни и наркомани. Покрай сградата ежедневно преминават учениците на училището, също така в двора на училището често се събират да играят деца. Строежът става опасен предвид мястото, където се намира. Господин Йорданов, моля за Вашето съдействие за осигуряване за безопасността на децата и гражданите, които живеят в района, ако не се планира строежът да бъде завършен, да бъде съборен. С уважение, Георги Стоянов

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

БЕЗДОМНИ КУЧЕТА

Начало
08.05.2024
ID:
3140

В кв.''Стротел'' се разхождат бездомни кучета. Кучетата са агресивни, спускат се срещу хора и домашни любимци. Лаят постоянно. Моля, да се вземат необходимите мерки за премахване на кучетата от квартала. Децата ги е страх да играят на вън!

Статус:  В процес

Жалба

Начало
08.05.2024
ID:
3139

Насипания чакъл за запълването па пропадналия път не е направен и отъпкан добре. Пр забележка на багериста да се направи както трябваотговърът беше че имаме лопати. Живущите по тази улица сме възмутени от свършената работа на фирмата която работи. Крайно време е някой отговорник за обекта от Общината да дойде види за какво става въпрос. Все пак плащаме данъци на тази Община.

Статус:  В процес

Улично осветление

Начало
07.05.2024
ID:
3138

Уличното осветление по ул.Бойчо Огнянов от ул.Христо Ботев до ул.Каменица 4ти ден е неработещо!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улично осветление

Начало
07.05.2024
ID:
3136

По цялата улица "Чавдар Войвода" няма улично осветление

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изоставено МПС

Начало
06.05.2024
ID:
3135

МПС с регистрационен номер ТХ 1800 ХА без да има активна застраховка Гражданска отговорност, а сигурно и без да са му платнеи данъците е паркирано от много години пред вход А на блок 43 на бул. Трети Март. Януари месец 2024г. подадох същия сигнал, беше сложен стикер с предупреждение, че колата ще бъде преместена, но така и нищо не беше направено, МПС-то все още стои пред блока без да се използва, със спаднали гуми и прашасало, заемайки полезна площ за паркиране. Моля, свършете си работата или на МПС-то да се платят данъците или да бъде преместено. Вече имам съмнения, че собственика е използвал връзки в Община Добрич, за да не го закачат! Моля свършете си работата!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител