Сигнали в Добрич днес

В процес 933 Приключени 1439

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

кокошки в град добрич частни адреси

Начало
08.09.2023
ID:
2351

подадох сигнал номер 2294, на който Вие ми отговорихте следното: "Служители на Общинска администрация извършиха проверка на посочения в сигнала адрес: гр. Добрич, ул. "Росица" №25 на 29.08.2023 г. По време на проверката се установи, че не се отглеждат кокошки и други селскостопански животни на адреса и в близост. " Моля резгледайте снимките, направени от терасата ми, за съжаление не мога да прикача и видеото със звук, но и от снимките се виждат достатъчно ясно 15-20 кокошки в обособен кокошарник. Учитиво Ви моля, направете обстойностна проверка по случая. Снимките са от днес, 08.Септември.2023, адреса е ул Росица 25 или 25А, нямат табела на входната врата. На този адрес се влиза от кръстопътя на ул Чая и ул Росица. Очаквам адекватна реакция от страна на Общинска Администрация

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Статут на ползване на тенис кортове

Начало
07.09.2023
ID:
2347

Здравейте , интересува ме какъв е статутът на ползване на тенис кортовете от Спортен комплекс Простор ? Знам,че се ползват от тенис клуб Добрич. Извън часовете за тренировки , кортовете са заключени . Те бяха изградени по европейски проект и е редно да са достъпни и безплатни за всички граждани на гр.Добрич. Моля , обяснете как може детето ми да получи достъп до кортовете и да тренира ? Искам още един сигнал да подам . Детето ми тренира в тенис клуб “Добруджа” , на изградените до училище “Дора Габе” кортове . През зимата клубът ползва физкултурния салон на училището ,който е в окаяно състояние , дограмата е стара ,липсват стъкла . В сградата се помещават още няколко клуба по различни занимания , а на паркинга ,където изчакваме децата ,постоянно падат стъкла от етажите на сградата .

Статус:  В процес

Повреждане на дърво

Начало
07.09.2023
ID:
2344

Здравейте, По ул Райко Цончев ном 2, между входовете А и Б, има дърво с повредени клони. Редовно възрастна жена от 3ти етаж на вход Б излива някаква течност от терасата си, вероятно с някакви химикали или някаква отрова в нея, върху клоните на дървото, които са силно повредени и изсъхнали. Няколко пъти ставаме свидетели на действията на тази жена, тъй като тя поля и колата ни с тази течност. Опитахме се да говорим с нея, но тя продължава да поврежда клоните на дървото. Молим общината да се самосезира! Прилагам и снимки на повреденото дърво.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нередовен автобус номер 2

Начало
07.09.2023
ID:
2343

Здравейте, Автобус номер 2 редовно пртопуска спирката на мезонетите! Сутрин няколко пъти вече се случва въобще да не мине по улицата на мезонетите, а минава по друга улица. Няколко пъти хора чакащи за работа се чудим накъде да се насочим, след като сме си изгубили времето да чакаме напразно автобуса! Попитах единия от шофьорите защо постоянно прескачат нашата спирка, той ми отговори, да съм го чакал на кръстовището на нашата улица с ул Каменица, ама можело и да не спре! Моля да кажете, тази спирка ще се използва ли? Задължете шофьорите си да спазват разписанието си. Не може така, само ако са на кеф да минават през спирката на мезонетите. Възмутен съм от грубото отношение и нехайството на шофьорите! Ще пускам жалби всеки ден ако трябва, докато няма някаква промяна!

Статус:  В процес

Бездомни кучета

Начало
04.09.2023
ID:
2339

Две малки черни бездомни кучета са изоставени до кофите за боклук му блок 43 и блок 41 на бул. Трети март в гр.Добрич. Цяла нощ лаят и не може да се спи. Едното е женско и след някой и друг месец, ако не се кастрира, ще роди още кученца. Моля съответната служба да ги прибере и поне да ги кастрират. Благодаря!

Статус:  В процес

необходимост от окастряне на клони около уличното осветление в града

Начало
04.09.2023
ID:
2337

Моля да се окастрят клоните на дърветата около уличното осветление от математическа до пешеходната пътека на исторически музей, вечер видимостта е нулева. същото е положението и по бул. Русия от градска градина до училище Охридски, а предполагам и на други места в града. Това е предпоставка за много произшествия и пострадали хора. Моля да се вземат мерки, децата скоро започват училище и вечер е много опасно пресичането, защото и без това уличното осветление е много слабо, а клоните на дърветата съвсем спират светлината.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Летен театър

Начало
04.09.2023
ID:
2335

В поредна постановка артистите се оплакват от миризмата на скара от съседните заведения , както и от силната музика идваща от тях, което влияе както на представлението, така и на възприятието на публиката. Моля да вземете отношение!

Статус:  В процес

Автобус номер 10

Начало
02.09.2023
ID:
2332

Здравийте, понеже наближава учебната година и ние родителите на децата от Рилци сме притеснини как децата ни ще ходят на училище и как ще се прибират с това ново разписание с автобус номер 10. Новото разписание изобщо не е удобно за учениците. Преди имаше в 7:15 който беше удобен сега има в 6:50 който ще им и много ранен,а със 7:40 ще закъсняват за първия учебен час. Хубаво е че пуснахте линия 10А но защо променихте разписаниено на линия 10 . Мисля че първо за децата трябва да се помисли .Молим ви да промените сутрешните и след обедните часове така че да са удобни за децата ни както си бяха преди.

Статус:  В процес

Нарушена настилка на паркинг

Начало
31.08.2023
ID:
2321

Наличие на големи дупки на паркинга пред бл. 3 на ул. Димитър Ковачев. Настилката на паркинга е полагана преди повече от 35 г. и към момента не е бил рехабилитиран. Използването му от автомобили и пешеходци все повече се затруднява и ако не се вземат мерки ще бъде невъзможно използването му. Моля извършете оглед на място и вземете необходимите мерки за възстановяване настилката на паркинга. Сигнализирам Ви от името на всички живущи на ул. Димитър Ковачев, блок 3!

Статус:  В процес

Оправете площадката

Начало
30.08.2023
ID:
2316

2021г. ни направихте площадка. Благодарим,но...има много неща по нея ,които не са довършени. 1. Няма никакво осветление на самата площадка. 2. Поставени са някакви измислени плочи само под съоръженията,(по една две плочи) всичко става в кал,като завали дъжд и площадката няма как да бъде посещавана. В квартала има много деца-НЯМАМЕ друга площадка в района. До игрището има голяма площ ,която стои празна. Чудя се защо? Моля елате и проверете, що за площадка е това! Помислете и за нашите деца! Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител