Сигнали в Добрич днес

В процес 1081 Приключени 1660

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Улични кучета

Начало
22.04.2024
ID:
3099

От около месец, в кв. Строител, бл. 71 се появиха четири бездомни кучета. Малки на размер и на пръв поглед безобидни. Оказа се обаче, че животните са агресивни. Спускат се на хора и деца. Нападат без причина, агресивни са, макар и малки като размери, децата се плашат. Има хора, които ги хранят и поради тази причина те заживяха около гаражите и дерето. По цяла вечер лаят. Моля общината да вземе спешни мерки, преди да има ухапани хора!!!

Статус:  В процес

Оставете на мира ЗДРАВИТЕ дървета на Добрич и на хората!

Начало
21.04.2024
ID:
3096

На вниманието на Йордан Йорданов, Имате задължение да се грижите за града и да Опазвате природата и хората! Вие служите на нас, а не ние на вашите интереси! Респективно, НИКОЙ не ви дава право да убивате ЗДРАВИ дървета, още по-малко без надлежната законоустановена документация и против интересите на РАБОТОДАТЕЛИТЕ ви!!! Ако бъде премахнато още едно ЗДРАВО дърво на територията на града, без изрично документирана необходимост, считайте го за искане за подаване на оставка! Още няма отговор на подадените 2500 подписа ПРЕДИ отвратителната ВАНДАЛСКА сеч на 56 здрави дървета по централната алея??? Тук да не ви е бащиния? СПРЕТЕ докато е време. Без уважение и със огромно съжаление, че съм гласувала за избирането на толкова лошо управляващ. Никога повече! А кой прибра парите от дървесината??

Статус:  В процес

Рушаща се сграда с разрушен покрив

Начало
21.04.2024
ID:
3095

Стара сграда, която изглежда е изоставена и се руши. Покривът е надупчен и разпадащ се на много места и водата влиза свободно в сградата и я унищожава от вътре. Преди време беше оградена за кратно, но вече не е. Ще става все по опасна и е необходимо да се огледа от специалист и да се вземат мерки, преди да е пострадал някой.

Статус:  В процес

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3090

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам също файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3088

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Некоректен и конфликтен наемател

Начало
17.04.2024
ID:
3087

Искам да подам жалба, срещу Красимира Енчева. Същата е конфликтна с всички живущи от входа, заедно с мъжа, който живее на семейни начала. Не си плаща задълженията на входа, вече трети месец не е плащала, карат се с всеки, който им каже нещо, постоянно вдигат скандали, вдигат шум и по-късните часове . Не работи от 1 година, където и да започне работа, бързо напуска, сега започна работа, за да сключи договора с вас. Такива хора, са консуматори, не заслужават да живеят в общинско жилище. Не искам да се споменава името ми, защото ако разберат ще вдигнат такъв скандал, че просто не ми се мисли. Предприемете мерки. Тя сега ви е платила за договора, но след 3 месеца пак ще и изпратите предупредително писмо. Приятен ден!

Статус:  В процес

Добрич мези тревни площи

Начало
16.04.2024
ID:
3082

Във връзка с предстоящо събитие "Добрич мези" са разположени платнища върху тревната площ, което за два три дена ще унищожи тревата. От предходни събития сме свидетели на такива случаи, след което са необходими месеци за възстановяването на тревната настилка. Днес 16.04.2024г., бяха помолени да вдигнат платнищата от тревните площи и да ги разположат върху асвалта или плочките. Молим за съдействието на община град Добрич в най-кратки срокове да отправят предписание.

Статус:  В процес

Относно изхвърляне на отпадаци в контейнера за битови от фирма за оцеленяване

Начало
15.04.2024
ID:
3081

Кола с регистрационен номер тх7033хт-пристига многократно с изкосена трева и я изхвърля извън контейнера за отпадаци до детска ясла която се намира на кръстовището с ул. Сан Стефано ул. Любен Каравелов ул. Люлин

Статус:  В процес

Сигнал

Начало
15.04.2024
ID:
3080

Защо част от тротоарите, които бяха разкопани, за да се изкарат електромерите, не се асфалтираха. Беше нахвърляна пръстта и така си остана. Участакът от 168до 174 конйретно. Тротоарът беше от асфалт, а сега ще газим кал. Отделно многократно ви подавам сигнал, колко е опасен участакът по бул. Добруджа 174. Явява се първата спирка на градсикия автобус в квартала. Слизащите трябва да се движат по пътното платно, защото тротоара е негоден. Ако нямате идея, колко е натоварен трафика, елате и постойте половин час на пътното платно. Може много бързо да намерите финансиране. Имам решение от ОС Добрич от преди десет години, че тротоарът трябва да бъде приведен във вид годен за използване.

Статус:  В процес

Паркирал на тротоара

Начало
13.04.2024
ID:
3077

От няколко дни паркирал на тротоара автомобил

Статус:  В процес