Сигнали в Добрич днес

В процес 1058 Приключени 1649

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Неработещ светофар.

Начало
13.11.2023
ID:
2548

Това е много натоварено кръстовище и светофара неработни повече от седмица!!! Какво става?!

Статус:  В процес

Неработеща улична лампа

Начало
10.11.2023
ID:
2543

Здравейте,от месеци не свети лампа от уличното осветление на жк.дружба 4 ,бл.61 пред вх.в Хубав ден!

Статус:  В процес

Неработеща лампа

Начало
09.11.2023
ID:
2541

Здравейте,от няколко месеца не работи лампа от уличното осветление на жк.дружба 4 бл.61 пред вход в. Хубав и успешен ден!

Статус:  В процес

Нова светофарна уредба-раьон "Кооперативен пазар"

Начало
09.11.2023
ID:
2540

Здравейте, Тази сутрин, извънредно по това време на деня, минавам по ул."Отец Паисий" в раьона на Кооперативния пазар, точно на пешеходната пътека на ъгъла на училище Христо Смирненски. Виждам, че колата в насрещното движение е спяла точно пред пешеходната пътека и чака редом с други коли зад нея, виждам пешеходци, че чакат, но и се чудят да пресекат ли или не, защото аз приближавам с моята кола, слава богу се ориентирах навреме и видях сянката в зелен цвят на светофара за пешеходци от двете старни на улицата, но... не видях светофар за автомобили от моята страна - посока училище Отец Паисий-Кооперативен пазар-кръгово Стоматология. Кога ще има?Това е изключително опасно.Излишно е, но ще задам и друг въпрос: излизащите от еднопосочната ул.Княз Дондуков, кой сфетофар да ползват за ориентир?

Статус:  В процес

НЕРАБОТЕЩИ УЛИЧНИ ЛАМПИ ДО ЕЗИКОВА

Начало
07.11.2023
ID:
2538

Уличната лампа на ул. Иван Вазов 17 и ул. Шипка не работи от месеци. Вечер е изключително тъмно, тъй като няма наблизо друга светеща лампа. Моля за подмяна в най-скоро време, защото вече се мръква много рано. Има и лампа по Иван Вазов , която е обвита в неизрязаните клони на дървото, до която е стълбът. Като общо улицата е много тъмна, моля да погледнете в максимално скоро.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Неработеща лампа

Начало
07.11.2023
ID:
2537

Здравейте,от известно време не работи лампа от уличното осветление на жк.дружба бл.61 пред вход в

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Неработеща улична лампа спешно!

Начало
04.11.2023
ID:
2531

Уличната лампа на ул. Вардар 39А не работи от месеци. Вечер е изключително тъмно, тъй като няма наблизо друга светеща лампа. Моля за подмяна в най-скоро време, защото вече се мръква много рано.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
03.11.2023
ID:
2530

Не светят две улични лампи. Едната срещу вход А на Генерал Колев 28 , а другата срещу вход Б. Моля да бъдат поправени защото в тъмното не мога да намеря правилния избор за кмет на балотажа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нерегулиран светофар на кръстовище бул.3ти Март и Максим Горки

Начало
03.11.2023
ID:
2527

След монтиране на новите светофари на кръстовището на бул. 3ти Март и ул. Максим Горки 5, светофарите не са регулирани за пешеходци. При пресичане в посока, идвайки от ул. Максим Горки към ПМГ, до първия остров, пресичането за пешеходци е наред. След това, на отсечката до ПМГ тротоара, светва едновременно зелен светофар за пешеходци и в зелен светофар за колите, идващи от Максим горки на ляв завой. Това създава предпоставки за ПТП. Това кръстовище е натоварено и през него преминават много деца. Само да уточня, че старите светофари на това кръстовище, при пресичане на същата отсечка, светеха едновремменно в зелено на двете места за пешеходци, и за колите на ляво, беше червена сигнализацията. Моля да се вземат спешни мерки. Благодаря за разбиранетол

Статус:  В процес

Има проблем с улично осветление при удар

Начало
02.11.2023
ID:
2514

Лампата до блока ми угасва при удар. Мисля че се дължи на някакви скъсани кабели жички и т.н. Моля да се отстрани този проблем възможно най скоро време. Много благодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител