Сигнали в Добрич днес

В процес 987 Приключени 1481

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Нарушена инфраструктура

Начало
15.01.2024
ID:
2814

Около година след асфалтирането на ул. “Каменица”, една от канализационните шахти е пропаднала. Асфалтът покрай нея е започнал да се руши, което води до образуването на голяма дупка. Тази шахта представлява огромна опасност не само за пътните превозни средства, но и за пешеходците, тъй като на тази улица, тротоарът не е ремонтиран и гражданите са принудени да вървят по платното за движение.

Статус:  В процес

Улица "Загоре"

Начало
13.01.2024
ID:
2813

Здравейте, Въпросът ми е относно основния ремонт на улица "Загоре". От семтември до днес е в окаяно състояние. По улицата не се работи от преди коледа, а според информационната табела ремонтът е трябвало да приключи още през ноември. Кога се очаква улицата да бъде завършена?

Статус:  В процес

Сигнал за запушена шахта

Начало
11.01.2024
ID:
2807

Става въпрос за пречупване на тръба между първа и втора шахта установена от ВИК специалист . Което предизвиква запушване на тръбите с фекални води и съответно наводняване на избени помещения. Моля да се предприемат адекватни и навременни мерки за безопасността на живущите във входа. Подадена е жалба преди 30дни ,без отговор от Ваша страна . Адреса е : гр. Добрич, Боряна 5 вх. Д

Статус:  В процес

Втора седмица неработещ светофар

Начало
08.01.2024
ID:
2799

На кръстовището на бул.3-ти март и ул. Сан Стефано светофарите не работят вече втора седмица. Кръстовището е изключително натоварено и преминаването без регулация носи сериозни рискове. Моля, обърнете внимание!

Статус:  В процес

Кръстовище с 3 знака "стоп"

Начало
06.01.2024
ID:
2796

Здравейте! Пиша Ви относно подаден към вас сигнал за липсващ пътен знак "стоп", който случай е приключен, но неправилно. Има поставени два нови знака. Единият е на ул. Ал. Стамболийски (която улица е главна и би трябвало преминавато да е с предимство) в посока ул. Пере Тошев/Княз Дондуков. Другият е на ул. Княз Дондуков (в посока Джамията), която улица е еднопосочна и няма смисъл от такъв знак. Единственият знак, който е нужен е на ул. Пере Тошев, а точно този знак е почти невидим и неподменен. Сега е кръстовище с 3 знака "стоп", няма само на Княз Дондуков 2, която улица е еднопосочна. Единственото, което е трябвало да направите, е да подмените най-старият.

Статус:  В процес

Без осветление

Начало
05.01.2024
ID:
2795

1. Втора седмица не работи светофара на кръстовището бул."3-ти март" и ул. "Сан Стефано" 2. няма исветление в района на СК"Добротица" 3. Няма осветление в района на паметника на Хан Аспарух - това по-скоро е козметичен проблем, защото в парка паметника на незнайния войн е осветен много добре, а на Хан Аспарух тъне в мрак. *Все проблеми, които много добре виждате....

Статус:  В процес

Осветление

Начало
03.01.2024
ID:
2793

Уличното осветление неработи от 1 месец!

Статус:  В процес

Неработещо осветление

Начало
03.01.2024
ID:
2791

Уличното осветление на кръстовището на ул.В.Търново и ул. Иван Шишман не работи. Такова няма още от преди Коледните празници.

Статус:  В процес

УЛИЧНА ЛАМПА

Начало
03.01.2024
ID:
2789

В отговор на Сигнал №2488, който е със статус Приключен , осветлението не работи все още, 2 месеца след подаването! Молбата отново е същата! Улична лампа до вход Д на блок 21 на паркинга между двата блока - бл.21 и бл.20 не работи. Моля да се ремонтира!

Статус:  В процес