Сигнали в Добрич днес

В процес 987 Приключени 1481

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Опасно дърво

Начало
03.02.2024
ID:
2882

Здравейте, На бул. Христо Ботев до трафопоста зад православен храм "Св. Димитър" има опасно наклонено дърво над пътя. Видимо наклонът на дървото е естествен и не е предизвикан от външни процеси, но при евентуален обилен снеговалеж би могло да натежи и да се счупи на тротоара и пътя, което може да застраши човешки живот. Моля да го инспектирате и да вземете мерки за обезопасяването му. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Счупени клони, надвиснали над тротоара

Начало
03.02.2024
ID:
2881

Счупени са клоните на дърветата по тротоара на улицата, в резултат от силните ветрове. Надвиснали са опасно над тротоара като се държат на ивици, малки части от кората на дървото и са подпрени върху външни кабели на стълб по протежение на улицата (осветление). Това е втори сигнал в рамките на 3 месеца, но липсва реакция от длъжностните лица.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Ужасно замърсяване в общински блок за живеене

Начало
02.02.2024
ID:
2879

Здравейте! Надявам се да се обръщам в правилната институция! От близо седмица от ЕЛ таблото ми излиза ужасен пушек и се оказа, че това не е само в моя апартамент. Оказа се, че същия проблем го има апартамента до моя и на горния етаж. Причината според мен е някъде неправилно поставена печка за отопление и може би поддържането и с някакви въглища, за това не мога да бъда сигурна.Обиколих всички апартаменти като отговора на въпроса ми случайно дали не е от тях е, че не е от тях и така абсолютно никой не си призна дали случайно не е от него. Но според мен това не е нормално повече от един апартамент да се оплаква от този проблем и да не се обърне внимание. Има и деца, за които този пушек, който се насъбира и не те оставя да спиш е доста вреден. Извинявам се, ако оплакването не е за тук!

Статус:  В процес

Опасно дърво

Начало
01.02.2024
ID:
2878

Пред входа в който живеем има огромно старо дърво (липа) което, подкопава основите на цялата сграда. Също така, клоните му навлизат в откритите тераси на живущите и създават условия за щети, както материални, така и физически. Ще сме много благодарни ако, въпросното дърво бъде отсякано или драстично подкастрено. Надяваме се за бързо и навременно реагиране и благодарим предварително

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистени отпадъци от паднала покривна конструкция

Начало
01.02.2024
ID:
2876

Повече от месец след бурен вятър има паднала покривна конструкция . Предполагам от жилищен блок на ул.Сан Стефано 6 Б.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо осветление

Начало
31.01.2024
ID:
2873

Уличните лампи на улица Сима войвода не работят

Статус:  В процес

Нераглементирано сметище

Начало
30.01.2024
ID:
2872

Голямо сметище, навремето течеше чиста вода, а сега в предвид Пункта за изваряване на ферментирали материали всичките отпадъци и се изхвърлят тук. Мисля,че това в 21-ви век е изключително недопостимо.

Статус:  В процес

Осветление

Начало
30.01.2024
ID:
2871

Уличното осветление е като домино. Когато иска просветва, когато не, не светва В предвид ситуацията с изкопаването за канализация в момента и незаинтересоваността на работниците с изкопите е изключителна голяма предпоставка за инцидент.

Статус:  В процес

Улично осветление

Начало
30.01.2024
ID:
2870

Крушката не свети постоянно, има случай в които в късните часове на вечерта спира да свети и улицата остава без осветление. Предвид и в момента ситуацията , в която копаят за каналицация има голямо вероятност да се случи инцидент.

Статус:  В процес

Счупен пожарен кран

Начало
29.01.2024
ID:
2869

Преди година и половина е счупен пожарния кран. Много хора в тъмното се спъват и падат, а гуми на коли се пукат. Необходимо е бързо да се сложи нов, работещ пожарен кран.

Статус:  В процес