Сигнали в Добрич днес

В процес 1033 Приключени 1524

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Изоставен автомобил

Начало
09.03.2024
ID:
2972

Здравейте, Пред гаражите на Дружба 3 бл.41 има изоставен автомобил Фолксваген ТХ4976АК, който не е преместван поне от 5 месеца, което си личи по боклуците под и около него. Пречи на движението и на гаражите. Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасен и необезопасен имот представляващ опасност за хора и коли

Начало
09.03.2024
ID:
2971

Зад входа има пропадане на пътна настилка и бордюри между улицата и изкопа . Оградата беше съборена от камиона за сметосъбиране ,но много преди това от изкопа беше се получило пропадане и оглягване на целия терен. Собственика на имота е длъжен по закон да обезглавява имота да урегулура и поправи нанесени щети повреме и след строежа. Собственика е член на общинския съвет настоящ или бивш така ,че моля да се свържете със Собственика и заедно със сметосъбиращата фирма да поправят щетите по уградата ,а не терена да се превръща в огромно сметище и да хвъръчат боклуци от счупена та кофа за смет.

Статус:  В процес

Нелегално сметище и неправомерно изхвърляне на боклуци от съсед

Начало
09.03.2024
ID:
2970

Зад блока на бул.25 септември след ремонт и реконструкция на гараж съборени материали се изхвърлеха в изкопа зад блока и не бяха извозени и до днешна дата от собственика на гаража и прилежащия имот. Всеки гражданин трябва да си изхвърля материалите в специалните места или сметището или да си наеме контейнер за тази цел.

Статус:  В процес

РЕМОНТ НА ТРОТОАР

Начало
06.03.2024
ID:
2969

Добър ден на улицата преди 1 година беше правено преасвалтиране (Георги Кирков 7 до пирин блок ) дотук добре . Аз живея на в къщата на Г.Кирков 7 и отстрани където поставиха бордюр следва да поставят и павета , днес дойде група да ремонтира едва 2 метра от тротоара а останалата част е проблем както за пешеходци така и за мен като собственик на имота , защото преди си имаше отводняване , а сега заради тези високи бордюри всичко ми се налива в основите на къщата , ако може да дойде някой да го види и да продължат тротоара както трябва , пак ще правят полвинчати работи а сега майсторите са тук на терен , тази образувана яма не мисля че е редно аз да я запълвам , след като не съм я направил аз а и едва ли имам право , благодаря ви , за жалост снимките са в голям размер ..

Статус:  В процес

Опасна шахта

Начало
06.03.2024
ID:
2968

Шахтата се намира на тротоара по бул."Добруджа " в близост до кръстовището с ул."Сава Огнянов"

Статус:  В процес

Три години битка с климатик

Начало
04.03.2024
ID:
2967

До , Главният архитект на град Добрич.Вече три години водим битка с климатик на Пощенска банка, който е монтиран точно под спалнята ни и ни създава дискомфорт със бучене и вибрации.Днес 4.03, почивен ден, климатика работи Денонощно и ни лишава от необходимата ни почивка.Силно се надявам,че в този град има институции, които могат да накарат банката,от осем климатика,да премести единствения, който пречи на спокойствието на живущите над него.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

нарушаване на общественият ред

Начало
03.03.2024
ID:
2964

нарушаване на общественият ред със музика която думти силно до 0 часа и 30 минути след полунощ всяка вечер и не може да се спи чува се чак във моята стая във къщи обърнете внимание не се търпи вече

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улица

Начало
02.03.2024
ID:
2963

Здравейте, Централна улица в пешеходната зона на Добрич е много опасна. Моля да се предприеме действия по отстраняване на повредите.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Теч на вода

Начало
02.03.2024
ID:
2962

Здравейте, На кръстовището ул Орфей и ул Теменуга има теч на вода. Моля за Вашето съдействие за отстраняване на повредата.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител