Сигнали в Добрич днес

В процес 1034 Приключени 1527

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

нарушаване на общественият ред

Начало
03.03.2024
ID:
2964

нарушаване на общественият ред със музика която думти силно до 0 часа и 30 минути след полунощ всяка вечер и не може да се спи чува се чак във моята стая във къщи обърнете внимание не се търпи вече

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна улица

Начало
02.03.2024
ID:
2963

Здравейте, Централна улица в пешеходната зона на Добрич е много опасна. Моля да се предприеме действия по отстраняване на повредите.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Теч на вода

Начало
02.03.2024
ID:
2962

Здравейте, На кръстовището ул Орфей и ул Теменуга има теч на вода. Моля за Вашето съдействие за отстраняване на повредата.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Скъсан кабел

Начало
01.03.2024
ID:
2960

ОПАСНО ВИСЯЩ КАБЕЛ по средата на КРЪСТОВОЩЕТО на улица "Хан Тервел" 45 и улица "Иван Шишман". Благодарим!

Статус:  В процес

Улично осветление ул.Калиакра

Начало
01.03.2024
ID:
2959

Уличното осветление по улица Калиакра не работи от около седмица

Статус:  В процес

Движение на МПС по ул. Иван Вазов, между ул. Сан Стефано и ул. П. Хитов

Начало
01.03.2024
ID:
2958

Моля, вземете мерки за обезопасяване движението на МПС по ул. Иван Вазов, в посочения участък. През месец 12.2022 г. беше проведена среща на г-н Йордан Йорданов и служители на общинска администрация с живущите в района, но която се договори месец пробен период за движение на МПС, след което ще се вземе решение дали улицата ще е еднопосочна/ще са затвори, както е била повече от 40 години и т.н. В момента улицата е с разчертани паркоместа в дясно, посока на движение към ул. П. Хитов и двупосочно движение, почти невъзможно разминаване на два срещуположно движещи се автомобила при заети 100% паркоместа, което е постоянно ( много често се налага изчакване на ул. Сан Стефано, с което се блокира движението), без ограничители на скоростта, често се ползва за "скоростна отсечка".

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Осветлението не работи

Начало
27.02.2024
ID:
2957

От номер 70 на ул Хаджи Димитър до края на улицата няма осветление вече втори ден.

Статус:  В процес

Светофар

Начало
27.02.2024
ID:
2956

Здравейте, Подавам сигнал за едно недоразумение: Става въпрос за светофара на кръстовището на бул. Добруджа с бул. Добричка епопея, а именно десния светофар, посока кв. Рилци към жп гара. Светофара е с постоянна мигаща жълта сигнализация. Това създава огромни затруднения с предвижването на превозните средства находящи се на съседните улици, а именно: 1. ППС идващи от "гарата" изпитват затруднения с предвижването, поради следните причини - псевдо "булеварда" Добричка епопея е задръстен от паркирани автомобили в зоната след спирка "жк. Албена" намираща се в непосредствена близост до кръстовището и от три лентово се превръща в еднолентово и създава задръстване и опашки до предходното кръстовище с улиците Хан Аспарух и Васил Петлешков. 2. Автомобилите и автобусите идващи от "гарата" и з

Статус:  В процес

Част от прожекторите на Скейтпарк Добрич не светят.

Начало
27.02.2024
ID:
2955

Част от светлините на прожекторите, осветяващи Скейтпарк Добрич в Градската Градина не работят. Вечер осветлението не е достатъчно добро за практикуване на БМХ, скейтборд и кънки. Намалената видимост вечер на подобен терен представлява опасност за практикуващите и пречи на пълноценните тренировки. Дойдох до Добрич от София за една седмица специално, за да мога да практикувам БМХ на вашия скейтпарк. Това за мен е възможно само вечер. Молбата ми е да бъдат сменени изгорелите лампи на прожекторите, за да може мястото отново да се ползва пълноценно от деца и спортисти като мен. Благодаря.

Статус:  В процес