Сигнали в Добрич днес

В процес 1029 Приключени 1585

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Легнал полицай

Начало
26.12.2023
ID:
2773

Добър ден! Предлагам на улица '' Хан Аспарух '' да бъде изградено препядствие тип "Легнал полицай" поради опасно движещите се с високи скорости превозни средства по нея, а в близост е ОУ''Стефан Караджа" и всеки ден се пресича от ученици! С подобно съоръжение ще се намали риска някое дете да бъде блъснато и да има фатални последици. Надявам се сигнала ми да бъде взет под внимание!

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Ремонт на тротоарна настилка

Начало
23.12.2023
ID:
2770

Искам да направя предложение за не особено голям, но нужен ремонт на тротоарна настилка по улица “Сан Стефано”. Става въпрос за частта между улиците “Васил Левски” и “Свети Свети Кирил и Методий”. Тротоарът е в доста лошо състояние в по-голямата си част, особено между магазин “Била” и Езикова гимназия. Изключително много хора и деца преминават от там заради трите училища в района и хранителният магазин. Моля да бъде включен за ремонт през следващата година.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Липса на Пешеходна пътека

Начало
07.12.2023
ID:
2710

Вече втори път ставам свидетел ,как можеше да има ПТП и блъснат гражданин със дете привечер на кръстовището по ул.Орфей до Кафе сладкарница Идалго. Навремето имаше пешеходна пътека ,но след отремонтирането на улицата явно в проекта е липсвало такова .Наблизо има у- ще и има пътникопоток посока Балик бл.60.бл.61 ,бл.30 и.т.н.най-близката такава е на повече от 250 м.и е на кръстовището ул.Орфей и ул.Д.Ковачев. Моля ,да се вземе впредвид това не само мое искане ,а и искане на живущите в кв Балик. Пешеходната пътека беше срещу бл.20 и Сервиза на Радо кар на кръстовището на Сладкарница Идалго. Ще сме благодарни ,ако запазим човешки животи на нашите родители и деца .

Статус:  В процес

Новата транспортна схема

Начало
30.11.2023
ID:
2676

Здравейте! Писала съм Ви за това и отново ще го правя! Новата транспортна схема не е само, че е неудобна, но за мен и съседите ми липсва. Не може да няма нито една линия от ул. Д.Ковачев до спирка Тракийски и обратно. Е, ще кажете има! Да, има, като обиколя всички Дружби и Добротица! Това е просто безумие. Кой има това време да се разхожда из града? Моля, да се промени това! Ще продължавам да пиша за това!!!

Статус:  В процес

Огромно ежедневно задръстване

Начало
22.11.2023
ID:
2603

Откакто сменихте светофара на полицията сутрин около 8 ч. и вечер от 17 ч., в продължение на повече от час, стават огромни задръствания като колоната е от светофара, по цялата улица Максим Горки и завива по Кирил и Методий. Моля, върнете статия режим на работа на светофара, задръстванията бяха значително по-къси преди.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Предложение за освобождаване на паркоместа

Начало
14.11.2023
ID:
2555

ДА БЪДЕ ИЗДАДЕНА ЗАПОВЕД НА ОБЩИНАТА ГРАЖДАНИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА ГАРАЖИ ДА НЕ ОСТАВЯТ ЛИЧНИТЕ СИ И СЛУЖЕБНИ МПС НА ОБЩИНСКИ МЕСТА ПРЕД ЖИЛИЩНИТЕ БЛОКОВЕ АКО СА СОБСТВЕНИЦИ НА ГАРАЖИ, А ДА ГИ ВКАРВАТ В ТЯХ С ЦЕЛ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПАРКОМЕСТА ЗА ДРУГИТЕ ГРАЖДАНИ. ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ ДА СЛЕДИ И НАКАЗВА С ФИНАНСОВА ГЛОБА В ПОЛЗА НА ОБЩИНАТА В РАЗМЕР НА ЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА - 1000,00 ЛВ. ;

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Детска площадка

Начало
03.11.2023
ID:
2529

Здравейте! Бихме искали да си поставим съоръжения на съществуваща детска площадка!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тъмен паркинг

Начало
02.11.2023
ID:
2526

Моля, поставете 2-3 лампи, които да осветяват вечер паркинга, който вечер като се стъмни е изключително тъмен и страшен. Паркингът е платен и има не малко граждани, които плащат пълен абонамент за паркиране. Мисля че е справедливо и безопастно за гражданите, които ползват паркинга, да има осветление.

Статус:  В процес

Сметосъбиране

Начало
26.10.2023
ID:
2495

Уважаеми служители на Община гр. Добрич. Моля за Вашето съдействие да бъде поставено кошче за смет пред аптека Галеника, тъй като най-близките са на спирка Строител / пред Мебели Виденов/ и на следващата спирка / пред хотел Вила Ди Полета/. Налага се ние - работещите в района, ежедневно да събираме безразборно изхвърляни отпадъци. Разчитаме на Вашето съдействие, за което предварително благодарим.

Статус:  В процес

Поставяне на пътни знаци

Начало
25.10.2023
ID:
2487

Моля, да бъдат поставени знаци, "внимание деца", "ограничение 30" и "забранено паркирането", като последния съществуваше, но беше откраднат. Автомобилите преминават, много бързо непосредствено пред входа на училището, паркираните коли влошават видимостта.

Статус:  В процес