Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Неправилно паркиране

Начало
31.10.2023
ID:
2503

По цялата ул. Славянска от Младежки дом посока център до паркинга на Спиди има паркирани коли в дясната лента за движение, които пречат на нормалното разминаване на два срещуположно движещи се автомобила. Не се вижда маркировка за паркиране след Българска кухня към паркинга на Спиди, от което съдя, че наспрелите там коли не трябва да са там. Най- зле е положението в завоя преди навлизането към паркинга и когато там се срещнат две срещуположно движещи се коли е почти невъзможно осигуряването на път на колата с предимство и заради потока от хора преминаващи от и към център. Моля да се вземат някакви мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправомерно поставени скоби за парко място

Начало
29.10.2023
ID:
2500

Непосредствено до блок 21 вх.З на ж.к Балик, на тротоара са поставени скоби за паркиране, които пречат на маневрирането на автомобилите пред нашия вход, пречат на преминаването по тротоара и на ползването на поставеният там банкомат. Моля за проверка от длъжностно лице, с която да бъде установено, дали тези скоби са поставени законно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправилно паркирали автомобили

Начало
22.10.2023
ID:
2482

Множество неправилно паркирали автомобили по цялото протежение на ул. Любен Каравелов. Паркират в близост до кръстовището с ул. Иван Вазов и така създават предпоставка за създаване на пътно транспортно произшествие. Паркират на забранените места, като така възпрепятстват достъпът до гаражните клетки на живущите.

Статус:  В процес

ИЗОСТАВЕН АВТОМОБИЛ

Начало
17.10.2023
ID:
2468

На паркинга пред бл.65 на ж.к. "Дружба" 4 от години стои изоставен и катастрофирал автомобил ТХ0100XK, бившо такси. След направена от мен проверка в гаранционния фонд, установих, че автомобилът няма валидна застраховка Гражданска отговорност. Моля да се вземат мерки и автомобилът да бъде премахнат, тъй като пречи на живущите. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

паркиране?

Начало
17.10.2023
ID:
2464

Микробус с Рег.ном.В 6173 ВВ,е паркирал пред аптеката.Не е единичен случай.Има ли право? Снимката е много голяма и не мога да я приложа

Статус:  В процес

Изоставен автомобил

Начало
14.10.2023
ID:
2454

Неправилно паркиран и изоставен автомобил от 12 месеца

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

НЕПРАВИЛНО ПАРКИРАНЕ

Начало
06.10.2023
ID:
2426

Здравейте! По повод мой сигнал, който съм подал чрез вашата електронна система под № 2403 и за който вие ми отговорихте, че е приключен на 3 Октомври 2023г. чрез залепване на предписание за преместване, искам да ви уведомя, че на въпросните два автомобила не са били залепвани никакви предписания. Живея във въпросния вход и нито на 3 октомври, нито след това съм видял залепени предписания. Нито пък има по стъклата на автомобилите следи да е било залепвано такова. Все така прашни са си. Моля да ми отоговорите, как собствениците на въпросните автомобили ще разберат, че сте им издали предписание. И до коя дата е срока за преместването. Благодаря предварително. Очаквам отговора Ви!

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Изоставен автомобил

Начало
06.10.2023
ID:
2425

На паркинга пред кооперацията на улица Христо Смирненски 9 от доста време е изоставен автомобил-син Пежо 106 с регистрационен номер ТХ4388АК. След направена от мен проверка в гаранционния фонд, установих, че автомобилът няма валидна застраховка Гражданска отговорност. Моля да се вземат мерки и автомобилът да бъде премахнат, тъй като пречи на живущите. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ИЗОСТАВЕНИ АВТОМОБИЛИ

Начало
26.09.2023
ID:
2403

На ул.Дунав, 20, пред вход "В" повече от 4 месеца стои паркиран автомобил без регистрация. Не съм видял някой да го обгрижва или отваря. Мисля, че трябва Община Добрич да премахне този автомобил от общинското място. Пред същия вход има още един изоставен автомобил, марка Ситроен, който престоява повече от 2 години без да е местен от място. Гумите му са спаднали. Има регистрационен номер ТХ1234ХК. Но няма сключена Гражданска отговорност. Моля да вземете необходимите мерки за отстраняване на въпросните автомобили от общинската територия.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изоставен автомобил

Начало
10.09.2023
ID:
2356

От няколко месеца лек автомобил Шкода с рег. номер ТХ 9357 АТ е изоставен зад блок Свобода 2 (вх. А и вх. Б). Две от гумите са пукнати. Съседи са сигнализирали дежурния служител в общината, но няма резултат. Моля за Вашето съдействие, т. к. заема място за паркиране, ползвано от живущите. Не е известно автомобилът да е на живущ от блока.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител