Сигнали в Добрич днес

В процес 765 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Автомобил

Начало
29.08.2023
ID:
2301

Кола с номер ТХ3057ХН, марка Опел- Стои на паркинга пред блока повече от година. Без платени ГО и преглед. Тревата около колата беше повече от 2метеа и лично аз няколко пъти съм я чистила. Нужно ли е да се появят змии на място, където дори играят нашите деца!?! Моля, да бъде премахнат.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Висящи кабели

Начало
28.08.2023
ID:
2298

На ул. "Д. Ковачев" 25, непосредствено пред прозорците на вх. А и вх. Б са провесени многобройни стари кабели, вероятно от кабелни оператори и интернет доставчици, които би трябвало да са подземни съгласно наредба на КЕВР. Моля за съдействие да бъдат премахнати кабелите и съответните оператори да бъдат санкционирани.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Отпадъци

Начало
28.08.2023
ID:
2297

Някой е решил да си изхвърли нерегламентирано боклуците. Стават все повече. С това се затруднява достъпа до гаражи. Надявам се да се вземат нужните мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

кокошки се отглеждат в градски условия

Начало
27.08.2023
ID:
2294

на адрес гр Добрич, ул Росица 25 - 25А, се отглеждат кокошки, миризмата не се търпи. Доколкото знам, селскостопански животни не може да се отглеждат в градски условия, моля вземете мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Спиране на светофарите в 20.00 ч.

Начало
24.08.2023
ID:
2292

Спирането на светофарите в 20.00 ч. е предпоставка за възникване на множество ПТП-та. Особено опасно е кръстовището на бул."Добруджа" и ул."Отец Паисий". Затруднява се пресичането на бул."Добруджа", защото има много голям трафик до късните часове! Защо изобщо трябва да се спират светофарите?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни дървета

Начало
23.08.2023
ID:
2291

Две увиснали дървета върху къщата. Нарушават целостта на имота! Дърветата са в близост до таблото за газ и има опасност от електрически кабели,а при силен вятър падат и клони върху покрива и така запушват водосточните тръби. Настояваме дърветата да бъдат премахнати, а не окастрени. Благодарим!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пръскане с отрова (хербицит, пестицид)

Начало
23.08.2023
ID:
2286

На 21.08.23г към 17 ч дама от вх А - Неше Саваш с лозарска пръскачка пръскаше разтвор(отрова)около дърветата по улицата с който да не поникват филизи (издънки около корена на дървото) След като направих забележка че на обществено място (уличен тротоар) няма право от първия етаж друга дама - Янка Кьосева каза "Аз и наредих"! Оказа се че това не се случва за първи път!Питам кой има право да извършва това? Моля да се вземат мерки да не се случва повече и виновните да бъдат наказани ! Оказа се че от два месеца в района има 2-3котета умрели, а има и стопани на кучета които споделят че животинките им са имали здравословни проблеми. Моето кученце също има здравословни проблеми от 3-4мес (повръща и има ерозии по стомахчето установени с гастроскопия) Колко дървета и животни трябва да умрат още?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Прогнило дърво

Начало
22.08.2023
ID:
2282

В близост до адрес ул. "Хан Крум" 29 се намира дърво, което е прогнило в основата си.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

СПЕШЕН СИГНАЛ ЗА БОКЛУК В ЦЕНТЪРА

Начало
22.08.2023
ID:
2280

Здравейте Госпожи и Господа . Пиша от центъра на Добрич където има Стоматология , Магазини , спирки , офиси и др. обекти , всекидневно минават хора . Ъгъла срещу пешеходната пътека , където има уличка на долу е в ужасно състояние . Миналата година почистиха 2 пъти , но тази нито един . Мястото е сметище за отпадъци , ,,тоалетна '' инкубатор на зарази ,сбирка на наркомани и проститутки . Прикачвам снимки за да видите в какво състояние е най - оживената улица в града ни . Моля, да се вземат мерки за почистването на пространството . Надявам се отговорните ни институции да вземат отношение, относно проблемното пространство .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци и храсти

Начало
22.08.2023
ID:
2279

Знам и не мисля ,че само аз съм на това мнение. Града ни с всеки изминал ден става все по -неприветлив и мръсен! Качвам снимки от централна улица на Добрич! Ул От. Паисий 40 в близист поликлиника ,стоматология, автобусни спирки,пазар, магазини и офиси!Мястото е инкубатор на зарази,сметище "тоалетна" подходящо място за клошари ,наркомани и проститутки!!! Миналата година беше почистено два пъти тази година НИЩО.Внасяме такси смет и данъци. Надяваме се на одекватно отношение на отговорните институции!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител