Сигнали в Добрич днес

В процес 1029 Приключени 1585

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Здравейте.Възможно ли е да се направи прочистка на участъка ,между бл.2 бл.53и бл1 на Албенска Добротица всичко е бутрясало а между дърветата се образува мини сметище.

Начало
19.03.2024
ID:
3007

На вниманието на общинарите.Моля да бъде направена прочистка на парцела който се намира между бл.2,бл.53,бл.1 на Албенска Добротица.Всичко е бутрясало и даже между дърветата се образува мини сметище.Скоро беше направена прочистка до детската градина и трафопоста,но този парцел беше пропуснат.Благодаря.Надявам се че,скоро ще вземете мерки

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

преместване на контейнери за смет и зелени отпадъци

Начало
19.03.2024
ID:
3005

Здравейте, настоявам за преместване на контейнерите за смет и зелени отпадъци поради нередоното им извозване и образуването на мирко сметище в центъра на квартала. Смятам че не е редно мястото им да е точно там.

Статус:  В процес

Легнали полицаи на ул.Д.Ковачев

Начало
18.03.2024
ID:
3004

Здравейте, Моля за съдействие, във връзка със зачестили ПТП на ул. Д.Ковачев. Възможно ли е да бъдат поставени два легнали полиця на две ключови пешеходни пътеки. Става въпрос за пешеходната пътека, която води към ДС-Хоум и магазин Била и пешеходната пътека до спирката на градския транспорт, в непосредствена близос до денонощна будка за цигари и алкохол. И двете пешеходни пътеки са често използвани от пешеходци, но трафика по ул.Д.Ковачев е много интензивен и поради добрата пътна настилка много недобросъвестни водачи на МПС шофират с не съобразена скорост. През последните години имаше някол тежки ПТП, за щастие без човешки жертви. Надявам се да бъдат предприети мерки за обезопасяване на посочения пътен участък преди да е заплатена най-високата цена човешки живот.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Осветление

Начало
18.03.2024
ID:
3003

На Дружба 4 уличното осветление е крайно некачествено и не се осветяват алеите. Моля да вземете мерки в най-кратки срокове! Оставам на разположение

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Дупки!

Начало
18.03.2024
ID:
3002

Целия жилищен комплекс Дружба 4 е осеян в дупки!!!! + Нова огромна дупка след ремонт на ВиК! Моля ви да вземете мерки и да се ремонтират в най-кратки срокове Оставка на разположение!

Статус:  В процес

Бях нападнат от 2 кучета

Начало
18.03.2024
ID:
3001

На 18.03.2024 сутринта бях нападнат от 2 големи кучета докато излизах от гараж и паркинга на бл. 5 управляващ велосипед. Въпросните кучета бяха легнали на поляната до вх. А, и ме подгониха, по ул. Орфей , опитвайки се да им избягам трябваше да свия в централната част на пътя където автомобил светло син автомобил Форд нямаше как да свие повече и мина опасно близо до мен. Всичко това създаде живото застрашаваща ситуация за мен: да бъда нахапан от въпросните кучета, да ме съборят от велосипеда, или да се блъсна челно в горе упоменатия автомобил. Целия инцидент беше заснет с 2 камери предна и задна намиращи се на велосипеда и при желание от вас можете да го погледнете на: https://youtu.be/IRSKWSdEaSM https://youtu.be/fNXSgkc8E0c

Статус:  В процес

Проверка на ограда

Начало
18.03.2024
ID:
3000

Построена ограда с бариера на посоченото място върху картата, оградата минава изцяло и през тротоарна площ и по КК - улица, които се водят на Общината. Моля за проверка по случая.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Теч на вода

Начало
18.03.2024
ID:
2999

От пет дни тече вода от улицата Баба Тонка N30 а - пред дома на родителите ми /възрастни хора на 89 и 84 г/. На същото място на тротоара има кран два пъти е текло от там вода и е правен ремонт преди няколко месеца беше последния. Моля, вземете мерки възможно най-бързо.

Статус:  В процес

Опасни дървета, жива стена пред прозорците на жилището ми

Начало
17.03.2024
ID:
2998

Съседът ми от 3-я етаж, над мен: /аз съм на първия/ засади големи дървета- тисове, които са над 2 метра на 1,5 м. от терасата ми и прозорците на жилището ми, така че в къщи не влиза никаква светлина. Имам вече мухъл по стените и в шкафовете. Моля за премахването на тази жива стена! Моля за ваша проверка и съдействие!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител