Сигнали в Добрич днес

В процес 1058 Приключени 1649

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Незокаконно изграждане на сгради и огради

Начало
24.04.2024
ID:
3110

В квартал "Рилци", ул."Ал.Батемберг" номер 58 , точно на ъгъла, където се пресича с ул."Момин проход" по мое мнение е изградена неправомерно и незаконно сграда, която не отговаря на нормите . Сградата е в частен имот и е от промишлен тип, несъобразен с градоустройствените изисквания. Собствениците на имота сами построиха сградата до съществуваща къща, твърде близо до оградите и къщата. Освен това бяха изградени високи огради около имота, които също са извън нормите за височина. По всичко изглежда, че собствениците на имота самоинициативно и без да се съобразяват с изискванията, застрояват имота на своя глава , като земята вече е почти запълнена със сгради. Визуално изглежда грозно и загрозява градската среда в квартала.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
23.04.2024
ID:
3109

От около една година уличното осветление на адрес Добрич Център, бул. „25-ти Септември“ 23 Г, не работи.Подаван е сигна в общината но до сега няма резултат.

Статус:  В процес

Изоставена къща, където се извършват незаконни действия!

Начало
23.04.2024
ID:
3107

Изоставена къща на улица Перужцица 1. Събират се лица от ромски произход. Извършват се нелегални дейности , като разпространение на наркотици и проституция. Сигнализирано е не веднъж на органите на реда. Пожарната също е викана на адреса, заради пожар.Моля да се предприемат действия по обезопасяване на сградата. Живущите в близост до сградата са възрастни хора и повечето са наплашени от набезите на лицата от ромски произход! Моля за съдействия!

Статус:  В процес

Изоставена къща предизвикваща опасности

Начало
23.04.2024
ID:
3106

Къщата се намира на ул. "Илинден". Рушаща се и изоставена от повече от 15 години. Оградата е опасно надвиснала и вече част от нея падна, за щастие, няма пострадали, за сега! Моля да се предприемат действия по събарянето или да се потърси отговорност от собствениците , които до момента не проявяват интерес към собтвеността си!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставени автомобили

Начало
23.04.2024
ID:
3105

Преди три месеца беше пуснат сигнал за изоставени автомобили с рег. номера TX0930XP, TX3548XB, B9190HA, на общински паркинг, намиращ се на адрес:"Русия"59, пред фитнес залата. Моля, за съдействие и отстраняването им!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изсъхнало дърво

Начало
22.04.2024
ID:
3104

В централната част на розариума има огромно изсъхнало дърво застрашаващо живота на посетителите му.Моля,вземете спешни мерки докато не е късно....

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасна детска площадка

Начало
22.04.2024
ID:
3100

На Дружба IV, пред блок 64 има детска площадка за която повече от 10 години не е прилаган никакъв контрол. По-активни родители с голямо желание години наред ремонтирахме каквото можем, обновихме и боядисахме съоръженията, подменяхме пясъка и редовно почиствахме площадката. Поддръжката на площадките за игра в междублоковите пространства е задължение на общината, тъй като тези съоръжения са публична собственост по смисъла на закона за общинската собственост. Детската площадка има нужда от обновяване. Съоръженията са прекалено стари и опасни за децата. Самата площадка е голяма и на нея се събират много деца, от много малки до големи. Моля, да вземете мерки и да обновите съоръженията на вече съществуващата детска площадка. Надявам се да не подминете поредния сигнал за опасна детска площа

Статус:  В процес

Улични кучета

Начало
22.04.2024
ID:
3099

От около месец, в кв. Строител, бл. 71 се появиха четири бездомни кучета. Малки на размер и на пръв поглед безобидни. Оказа се обаче, че животните са агресивни. Спускат се на хора и деца. Нападат без причина, агресивни са, макар и малки като размери, децата се плашат. Има хора, които ги хранят и поради тази причина те заживяха около гаражите и дерето. По цяла вечер лаят. Моля общината да вземе спешни мерки, преди да има ухапани хора!!!

Статус:  В процес

2 метра дупка на бул. 25-ти сепетмври

Начало
21.04.2024
ID:
3098

На кръстовището на 25-ти септември и бул. Добруджа, където се излиза и влиза от Бизнес центъра, има огрона дупка, която вече месеци наред не се асфалтира. Предпоставка е за ПТП, тъй като точно преди кръстовището се навлиза в съседната лента, за да се избегне тази дупка. Моля, да се асфалтира в кратки срокове.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Дупка по цялата ширина на пътното платно

Начало
21.04.2024
ID:
3097

По пътя за гробищата някой е одрязал асфалта и вече няколко месеца стои дупка по цялото продължение на пътното платна. Необяснимо е защо до сега не е асфалтирано и моля, в най-кратни срокове това да стане.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител