Сигнали в Добрич днес

В процес 987 Приключени 1481

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Втора седмица неработещ светофар

Начало
08.01.2024
ID:
2799

На кръстовището на бул.3-ти март и ул. Сан Стефано светофарите не работят вече втора седмица. Кръстовището е изключително натоварено и преминаването без регулация носи сериозни рискове. Моля, обърнете внимание!

Статус:  В процес

Изоставено МПС

Начало
07.01.2024
ID:
2797

Моторно превозно средство, което е паркирано пред вх.А на блок 43 на бул.Трети март, без активна застраховка гражданска отговорност, изоставено и не потърсено вече няколко години, не помръдва от това парко място и заема полезна площ за други моторни превозни средства, които се поддържат, използват и им се плащат данъците от собствениците им.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Кръстовище с 3 знака "стоп"

Начало
06.01.2024
ID:
2796

Здравейте! Пиша Ви относно подаден към вас сигнал за липсващ пътен знак "стоп", който случай е приключен, но неправилно. Има поставени два нови знака. Единият е на ул. Ал. Стамболийски (която улица е главна и би трябвало преминавато да е с предимство) в посока ул. Пере Тошев/Княз Дондуков. Другият е на ул. Княз Дондуков (в посока Джамията), която улица е еднопосочна и няма смисъл от такъв знак. Единственият знак, който е нужен е на ул. Пере Тошев, а точно този знак е почти невидим и неподменен. Сега е кръстовище с 3 знака "стоп", няма само на Княз Дондуков 2, която улица е еднопосочна. Единственото, което е трябвало да направите, е да подмените най-старият.

Статус:  В процес

Без осветление

Начало
05.01.2024
ID:
2795

1. Втора седмица не работи светофара на кръстовището бул."3-ти март" и ул. "Сан Стефано" 2. няма исветление в района на СК"Добротица" 3. Няма осветление в района на паметника на Хан Аспарух - това по-скоро е козметичен проблем, защото в парка паметника на незнайния войн е осветен много добре, а на Хан Аспарух тъне в мрак. *Все проблеми, които много добре виждате....

Статус:  В процес

Ремонт на тротоарна настилка

Начало
03.01.2024
ID:
2794

Искам да направя предложение за ремонт на тротоарната настилка по бул. “Трети март” в частта между ул. “Любен Каравелов” и ул. “Сан Стефано”. Преди години беше ремонтирана голяма част от тротоарната настилка по булеварда, но остана това малко парче в ужасно състояния в продължение на години.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Осветление

Начало
03.01.2024
ID:
2793

Уличното осветление неработи от 1 месец!

Статус:  В процес

Непроходим тротоар

Начало
03.01.2024
ID:
2792

Непроходим тротоар от три месеца към ЦСОП "Д-р Петър Берон". Трети опит за подаване на сигнал. Проблемът предхожда бурният вятър.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неработещо осветление

Начало
03.01.2024
ID:
2791

Уличното осветление на кръстовището на ул.В.Търново и ул. Иван Шишман не работи. Такова няма още от преди Коледните празници.

Статус:  В процес

ЧАКАЛИ УБИВАТ ЖИВОТНИ В ПОКРАЙНИНИТЕ НА ГРАДА ВСЕ ПО МАСОВО

Начало
03.01.2024
ID:
2790

Здравейте! Не зная към точно отдел да отнеса сигнали си, но е спешен. Чакали убиват кучета в покрайнините на града, а конкретно убиха две мои и едно в съседен завод. Кучетата са обгрижвани от години в Западна промишлена зона и по конкретно до завод "Итонг". Те са редовно обезпаразитявани, лекувани при нужда, хранени всеки ден и имат къщи. На 16 декември сега чакали убиват две от кучетата, а сега на 31 убиват едро куче каракачанец. Нормално ли е чакали да навлизат толкова в населеното място и защо не се вземат мерки? Проблемът е от от доста време, аз лично зная, че е от миналата зима и съм свидетел. Чакали са виждани по камерите в междублокови пространства да убиват котки и кучета, чакали са засичани в горната част на парка. Моля да бъдат взети мерки незабавно!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

УЛИЧНА ЛАМПА

Начало
03.01.2024
ID:
2789

В отговор на Сигнал №2488, който е със статус Приключен , осветлението не работи все още, 2 месеца след подаването! Молбата отново е същата! Улична лампа до вход Д на блок 21 на паркинга между двата блока - бл.21 и бл.20 не работи. Моля да се ремонтира!

Статус:  В процес