Сигнали в Добрич днес

В процес 1058 Приключени 1649

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Оставете на мира ЗДРАВИТЕ дървета на Добрич и на хората!

Начало
21.04.2024
ID:
3096

На вниманието на Йордан Йорданов, Имате задължение да се грижите за града и да Опазвате природата и хората! Вие служите на нас, а не ние на вашите интереси! Респективно, НИКОЙ не ви дава право да убивате ЗДРАВИ дървета, още по-малко без надлежната законоустановена документация и против интересите на РАБОТОДАТЕЛИТЕ ви!!! Ако бъде премахнато още едно ЗДРАВО дърво на територията на града, без изрично документирана необходимост, считайте го за искане за подаване на оставка! Още няма отговор на подадените 2500 подписа ПРЕДИ отвратителната ВАНДАЛСКА сеч на 56 здрави дървета по централната алея??? Тук да не ви е бащиния? СПРЕТЕ докато е време. Без уважение и със огромно съжаление, че съм гласувала за избирането на толкова лошо управляващ. Никога повече! А кой прибра парите от дървесината??

Статус:  В процес

Рушаща се сграда с разрушен покрив

Начало
21.04.2024
ID:
3095

Стара сграда, която изглежда е изоставена и се руши. Покривът е надупчен и разпадащ се на много места и водата влиза свободно в сградата и я унищожава от вътре. Преди време беше оградена за кратно, но вече не е. Ще става все по опасна и е необходимо да се огледа от специалист и да се вземат мерки, преди да е пострадал някой.

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
20.04.2024
ID:
3094

По ул.Каменица към входа на паркинг на Боряна 5д срещу боряна 3вх.в уличната лампа е изгоряла и нужна подмяната.Опасно закрепена!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна дупка

Начало
19.04.2024
ID:
3093

Опасна и дълбока дупка в която ако влезе кола,изкривена джанта ще е най-малкия проблем.Посока от у-ще "Климент Охридски" точно преди пресечката за Автогара Добрич,по средата на пътното платно.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Дупки локално Дружба 4

Начало
18.04.2024
ID:
3092

Здравейте ! От няколко месеца зее огромна дупка на локланата улица в квартал Дружба 4 между блокове 61 и 63 (точно срещу тенис кортовете в двора на бившето училище ”Дора Габе”) . Като цяло и локалната улица от блок 59 до блок 67 има нужда от запълване на дупки ,които добросъвестни граждани неколкократно запълваха доброволно ,но има все още останали такива ! Разчитаме на Вашето съдействие !

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разбита улица

Начало
18.04.2024
ID:
3091

Улица Росица се нуждае спешно от асфалтиране, нещо, което ни беше обещано преди 4 години, на общински съвет беше прието улицата да се ремонтира, беше изтеглен 10 милион кредит, който да покрие нашата а и други улици, но до ден днешен ремонт няма. Докога трябва да чакаме? Ние, живущите на тази част на улицата, между номер 17 и номер 25 настояваме за ясен отговор кога ще започнете ремонта?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3090

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам също файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Здравейте

Начало
18.04.2024
ID:
3089

Здравейте преди да преасфалтират ул. Каменица имаше изкуствени неравности за ограничение на скоростта но след това не бяха възстановени. По улицата има детска площадка и детска градина въпрос на време е да стане инцидент. Говоря за участъка между ул.Боичо Огнянов и ул. Димитър Ковачев. Моля да се вземат съответните мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3088

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Некоректен и конфликтен наемател

Начало
17.04.2024
ID:
3087

Искам да подам жалба, срещу Красимира Енчева. Същата е конфликтна с всички живущи от входа, заедно с мъжа, който живее на семейни начала. Не си плаща задълженията на входа, вече трети месец не е плащала, карат се с всеки, който им каже нещо, постоянно вдигат скандали, вдигат шум и по-късните часове . Не работи от 1 година, където и да започне работа, бързо напуска, сега започна работа, за да сключи договора с вас. Такива хора, са консуматори, не заслужават да живеят в общинско жилище. Не искам да се споменава името ми, защото ако разберат ще вдигнат такъв скандал, че просто не ми се мисли. Предприемете мерки. Тя сега ви е платила за договора, но след 3 месеца пак ще и изпратите предупредително писмо. Приятен ден!

Статус:  В процес