Сигнали в Добрич днес

В процес 1058 Приключени 1649

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Опасни дървета

Начало
17.04.2024
ID:
3085

Високи и опасни дървета.Паднал голям клон.Сухо дърво.Подадени са много сигнали не са взети мерки!!!! Моля да бъдат взети нужните мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

ул.Никола Петков

Начало
16.04.2024
ID:
3083

Г-н кмета пише ви една майка която тази вечер към17.15ч можеше да загуби своя и живота на двете си деца пресичайки на пешеходната пътека на ул.Никола Петков и ул.Ал.Сивков .Когато е направен проекта съвместно с отпуснати пари от Румъния кой проектант реши да махне легналият полицай .Когато нямаше подход за детски колички и беше зададен въпроса казах че е направен проект от София .Нека сега да дойде проектанта и да пресича всяка сутрин и вечер когато си води децата на градина или на училище и види как се кара по ул. Н Петков. Никой не пази никого но на всеки му е скъп живота особено на децата му.Моля да се направи нещо докато няма пострадали деца и да не чакаме някое да загуби живота си .Все по често ми се случва да ни отнемат предимството на тази пешеходна пътека.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Добрич мези тревни площи

Начало
16.04.2024
ID:
3082

Във връзка с предстоящо събитие "Добрич мези" са разположени платнища върху тревната площ, което за два три дена ще унищожи тревата. От предходни събития сме свидетели на такива случаи, след което са необходими месеци за възстановяването на тревната настилка. Днес 16.04.2024г., бяха помолени да вдигнат платнищата от тревните площи и да ги разположат върху асвалта или плочките. Молим за съдействието на община град Добрич в най-кратки срокове да отправят предписание.

Статус:  В процес

Относно изхвърляне на отпадаци в контейнера за битови от фирма за оцеленяване

Начало
15.04.2024
ID:
3081

Кола с регистрационен номер тх7033хт-пристига многократно с изкосена трева и я изхвърля извън контейнера за отпадаци до детска ясла която се намира на кръстовището с ул. Сан Стефано ул. Любен Каравелов ул. Люлин

Статус:  В процес

Сигнал

Начало
15.04.2024
ID:
3080

Защо част от тротоарите, които бяха разкопани, за да се изкарат електромерите, не се асфалтираха. Беше нахвърляна пръстта и така си остана. Участакът от 168до 174 конйретно. Тротоарът беше от асфалт, а сега ще газим кал. Отделно многократно ви подавам сигнал, колко е опасен участакът по бул. Добруджа 174. Явява се първата спирка на градсикия автобус в квартала. Слизащите трябва да се движат по пътното платно, защото тротоара е негоден. Ако нямате идея, колко е натоварен трафика, елате и постойте половин час на пътното платно. Може много бързо да намерите финансиране. Имам решение от ОС Добрич от преди десет години, че тротоарът трябва да бъде приведен във вид годен за използване.

Статус:  В процес

Музикант до фонтана

Начало
15.04.2024
ID:
3079

Здравейте. Трябва ли всяка година да подавам сигнал за музиканта, който се настанява до фонтана и свири през целия работен ден? Както предполагам знаете, звукът се вдига нагоре и ние работещите в околността не можем да работим нормално, не можем да говорим служебно по телефона, не можем да провеждаме срещи понеже не се чуваме от шума на акордеона.Има ли издадено разрешително с параметри, определящи изявата му?

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Неправилно паркиране на МПС

Начало
15.04.2024
ID:
3078

От една седмица паркират това МПС върху тревните площи до спирката на бул.Трети Март пред блок 43.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Паркирал на тротоара

Начало
13.04.2024
ID:
3077

От няколко дни паркирал на тротоара автомобил

Статус:  В процес

Асфартиране на III път в Лозята

Начало
12.04.2024
ID:
3076

Времето вече е много добро и кога предполагате, че може да започне асфалтирането на долната част на ул. III-ти път? В проекта влиза ли и асфалтиране на Y-образното кръстовище при детската ясла, защото тези зони са нормално проходими едиствено за големи джипове.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Запитване

Начало
11.04.2024
ID:
3075

Здравейте, преди време ви писах, относно лица продаващи захарен памук пред комплекс Изида в градски парк. Лицата са без разрешителнэ за продажба. Мисля, че не е редно всички да си плащат задълженията, а други да се възползват и да не плащат. Тэвй се случва вечер след 16:30часа ,ВСЯКА ВЕЧЕР. Моля за съдействие.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител