Сигнали в Добрич днес

В процес 1058 Приключени 1649

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Изрязване на дърво, клони от друго дърво и храсти до жилищен блок

Начало
01.04.2024
ID:
3037

Молим за изрязване на дърво, изрязване на клони от друго дърво пред вход Б и храсти отстрани на блок 21 (до вход А), ул.Орфей, ж.к.Балик, гр.Добрич. Молим да ни сигнализирате предварително за деня на извършване на дейностите, за да осигурим жител на входа, който да покаже горните обекти.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни липи

Начало
30.03.2024
ID:
3036

Опитах около 20 пъти да пусна жалба на сайта! Уви! И така :КОГА липи ,без корени и неокастрени от повече от 10г.по ул.Кубадин и ул.Отец Паисий ще бъдат окаснрени до корона или отстранени ??Има паднали от буря или при инцидент няколко вече! Това са адски оживени улици! Скоро се сгромоляса едно пред клуба на пенсионера! Моля преди началника Даскалов да уведомите друг , които МОЖЕ да реши проблема! Благодаря ви!Пазя си отговорите от страна на общината,че не са опасни дърветата!

Статус:  В процес

Достъп на коли със специален режим до жилищен блок

Начало
29.03.2024
ID:
3034

Здравейте! Наскоро е закупен имот до блока в който живеем, а той е на адрес:Студентски общежития 4 и 5 или гражданите в града го познават като ул. Калиакра 54. Ако новия собственик загради или застрои сграда в близост до блока, няма как да да достигне кола със специален режим (линейка или пожарна). Силно сме притеснени всички в блока. Моля, за някакво действие или отговор от ваша страна! Прилагам снимка кадастара на закупения имот.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба

Начало
29.03.2024
ID:
3033

Здравейте! Наскоро е закупен имот до блока в който живеем, а той е на адрес:Студентски общежития 4 и 5 или гражданите в града го познават като ул. Калиакра 54. Ако новия собственик загради или застрои сграда в близост до блока, няма как да да достигне кола със специален режим (линейка или пожарна). Силно сме притеснени всички в блока. Моля, за някакво действие или отговор от ваша страна! Прилагам снимка кадастара на закупени имот.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Детска площадка

Начало
29.03.2024
ID:
3032

Здравейте, съоръжението на детска площадка пред блок 62 на Дружба 4 е пред разпадане.Като покрива на къщичка е разрушен наполовина и е възможно да падне. Може ли да се извърши оглед и ремонт на площадката, тъй като там все пак играят не малко деца? Не мога да прикача снимки, поради голям размер, иначе мога да предоставя такива. Благодаря!

Статус:  В процес

предложение 2

Начало
29.03.2024
ID:
3031

п.п. предложение парк"ИЗВОРИТЕ" След като съберем водата на едно място ще можем спокойно да поддържаме по някакъв начин самото място, било то с косене на площа , пръскане против насекоми и т.н. Също така предлагам да бъде заравнено с помоща на техника, да бъде насипано с чиста земна маса(пръст) там където е необходимо за да може да бъде по лесно облагородяването на парка , съответно и поддържката му. Би било добре да има и алеи за разходка и спорт, беседка или пейки за отдих и почивка, кошчета за смет, малка импровизирана зелена детска площатка за най малките жители и посетители , и по голямо зелено игрище за по големите. И така ако обърнете внимание, този парк ще се възроди и ще се превърне в още едно красиво място в град Добрич. Благодаря за вниманието.

Статус:  В процес

предложение

Начало
29.03.2024
ID:
3030

Здравейте, искам да направя предложение за парк "ИЗВОРИТЕ" който се намира в кв. Рилци. понеже от дълги години нищо хубаво и красиво не се е правило в този изоставен от управляващите квартал, мисля, че е крайно време да обърнете малко внимание и за нас живущите в този квартал. Имаме една чудесна територия , за жалост неизползваема и загиваща. На територията на парка има доста извори които няма на къде да се оттичат и по този начин заблатяват голяма част от парка, и всичко това дава възможност на най различни видове насекоми да се размножават и да застрашават нашето здраве. Идеята която искам да споделя с вас е всичката тази вода да се одвете и събере на едно място като се направи изкуствено езеро, и от там тя да продължи пътят си по естествения канал който за целта също трябва да се почист

Статус:  В процес

Опасен покрив

Начало
28.03.2024
ID:
3028

На покрива има наклонена-каменинова тръба отдушник, която ще падне в скоро време. Всеки ден от там минават всички ученици от СУ П. Р. Славейков. Моля вземете незабавни мерки.

Статус:  В процес

‼️ДВЕ ОГРОМНИ ДУПКИ‼️

Начало
28.03.2024
ID:
3027

‼️Дупките се намират на Бул.Добруджа 188 моля да се обърне внимание защото не може да се стои цялата къща се тресе от огромните камиони които преминават вътре всичко се мърда моля за внимание ‼️ Не мога да прикача снимката .. Очаквам отговор БЛАГОДАРЯ ❗️

Статус:  В процес

Саниране по стара програма?

Начало
28.03.2024
ID:
3026

Кога ще започне санирането на блоковете с номера 10 и 8 ,които се отказахме от новата програма ,с уверението ,че за нашите блокове им пари и проекта ще започне на пролет .Днес е 28 март вече от седмица официално е пролет . Благодаря+

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител