Сигнали в Добрич днес

В процес 765 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Сигнал спешен за боклук до входната ми врата

Начало
21.08.2023
ID:
2277

В границата на нашият имот и общинско място, бездомник трупа огромно количество боклук. Мирише ужасно в тези горещини и се събират мухи. Не можем да си влезем в къщи. Боклук има натрупан и по тротоара, който възпрепятства минаването на хората. Миризмата и гледката са ужасни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изчистване на дървета и храсти

Начало
19.08.2023
ID:
2275

Здравейте! Моля да бъдат изчистени треви, храсти и дървета в парка (отсечката между Руски паметник и паркинга на р-т Лебед, защото в тях се крият постоянно ексхибионисти. От там минават всекидневно жени и деца и и недопостимо някакви откачени да се самозадоволяват в храстите. Надявам се да има резултат от подадения сигнал. Успешен ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

ОПАСНО ДЪРВО

Начало
18.08.2023
ID:
2272

Здравейте ,на улица Бойчо Огнянов 32 има едно дърво което е изсъхнало от едната страна поради прекарването на канализация му бяха отрязани корените и се е наклонило а е високо около 15 метра .Аз живея на номер 30 и ми засипва целия двор с иглички и искам да знам ако падне от силния вятър кой ще носи отговорност клоните му са в моя двор

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни клони

Начало
18.08.2023
ID:
2270

Има счупен клон на една от липите на булеварда, който е съвсем изсъхнал, огромен е, клати се застрашително и може да направи голяма беда. По тротоара непрекъснато вървят хора, това е малко преди спирка "Тракийски" и се пада пред нашия блок. Очакваме незабавна намеса на общинската служба.

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Разрушена детска площадка

Начало
17.08.2023
ID:
2268

На междублоковото простванство на бул.Добруджа 26, ул. Отец Паисий 33, ул. Отец Паисий 35 и ул. Климент Охридкси се намира детска площадка, която е опасна и е негодна за експлоатация от години. Прилагам снимки. Молбата ни /живущите от горепосочените адреси/,тази детска площадка да бъде изградена/обновена и обезопасена /люлка, пързалка, пясъчник, игрище/, за да може да отговори на нуждите на живущите в района в който няма нито една детска площадка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклук

Начало
17.08.2023
ID:
2267

Служители на фирмата за чистота си изхвърлиха боклука до кофата за отпадъци .Следствие на което се образува едно микросметище ,клони,треви,ламинат .....Много моля да се вземат мерки за почистването му ,понеже всеки ден боклука става все повече .Благодаря ви предварително .

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Камъни на пътно платно

Начало
16.08.2023
ID:
2263

На кръстовището между ул Димитър Ковачев и улица Христо Ботев на светофарите има разпръснати много камъни.Моля да се почисти- много е опасно и за пешеходци и за автомобилите

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Опасни дупки

Начало
16.08.2023
ID:
2262

По цялата улица "Вардар" има огромни опасни дупки, които не само затрудняват, но и пречат на движението като го правят опасно за участниците в пътната обстановка (пешеходци и шофьори). От повече от година дупките неспирно се разрастват без да се предприемат никакви мерки! Създават се условия за тежки ПТП-та както и правят невъзможно спазването на пътнитвще знаци, понеже при влизане в една от дупките с кола излизането от дупката води до накъсване на гуми!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Отлежаващи Автомобили с години , заемащи улицата .

Начало
15.08.2023
ID:
2258

Здравейте , Автомобили който отлежават вече няколко години , не се използват , общо автомобилите са 3 Броя , заемат цялата улица , все още не са премахнати след вашата намеса

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Множество неправилно паркирали автомобили по улицата и тротоарите, който вече са тотално унищожени заради не взимането на мерки от страна на компетентните органи.

Начало
14.08.2023
ID:
2256

Здравейте! Сигнала е за множество неправилно паркирани автомобили на тротоарите /ако може такива да се наречат, разбити от същите/ по ул. Кап.Д.Списаревски от кръстовището с ул.В.Левски до бивш к-с Рила. По тази улица ние пешеходците трябва да летим, водачите свирят да се махаме от тротоарите, все едно е платно за движение. Преди дни един голям джип излизащ на заден ход от тротоара на платното до първия блок зад детската градина едва не премаза възрастна жена вървяща по улицата , понеже както казах ние трябва да летим. Водача се развика на жената къде вървяла и защо блеела а не гледала. Така е всеки ден и ние когато минаваме по тротоарите на улицата, трябва да бягаме по думи на водачите за да не им пречим да си паркират свободно. Направете нещо докато не са премазали невинен човек.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител