Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

теч от шахта на канализацията

Начало
04.04.2024
ID:
3046

Има теч на вода около шахта на канализацията между блок 72 и бл.73

Статус:  В процес

Нередност

Начало
04.04.2024
ID:
3045

На същия адрес се строи голяма двуетажна къща със застроена площ над 100кв.м в основите. Считам, че къщата няма необходимите книжа, тъй като няма никакви колони, стъпки - здрава, неиздържана строителна конструкция. Считам, че къщата е опасна за съседните имоти и преминаващи граждани.

Статус:  В процес

Кучета

Начало
02.04.2024
ID:
3042

Здравейте, пред блок 14 квартал Балик има много бездомни кучет ,който представляват опаснос за жителите на блока.Кучетата са агресивни нападат деца и възрастни. Възпрепятстват работата на държавните служители.

Статус:  В процес

Сигнал за две умрели котки, коитостоят от дни по тротоара.

Начало
02.04.2024
ID:
3041

В кв. Добротица на тротоара до строежа на новата църква и паркинга от три дни стои трупа на умряла котка. Този тротоар е единствен и се налага всички да подбягват със запушен нос. На отсрещната страна на пътя няма тротоар. Хората заобикалят и се движат по пътното платно. Малко по нататък, в храстите срещу паркинга на магазин АБЦ има още една умряла котка. Миналата година трупът на едно куче стоя там с месеци докато се саморазложи. Отврат беше.

Статус:  В процес

Жалба за системно рзбиване на тротоар и превръщането му в частна градинка

Начало
02.04.2024
ID:
3040

Семейството /Снежана, Марин и Ирина/ живющи на ул. Панайот Волов 18 в гр. Добрич системнои целенасочено разбива тротоара, вади и изхвърля тротоарни плочи и превръща общинския терен в частна градинка. На 01.04.2024 същите с вандалски акт начупиха отново цимента на въстановената тротоарна настилка, /приложени снимки/ за да поставят оградка на т.н. частна градинка /приложени снимки/. Пред вход на същия имот от повече от година има складирани стройтелни отпадъци и боклуци /приложени снимки/ възпрепятстващи нормалното използване на тротоара по предназначение от преминаващи хора. Разнитите и премахнати тротоарни водят до поява на влага и пропадане на гаражите в съседство. Уверени сме, че ще съдействате за отсраняването на този проблем. С уважение инж. И. Ангелов

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разбит тротоар

Начало
02.04.2024
ID:
3039

Премахнати и изхвърлени тротоарни плочки, разбит тротоарен цимент, за направата на градинка. От собсвениците на адрес: ул. Панайот Волов 18

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неработещо улично осветление

Начало
01.04.2024
ID:
3038

От няколко месеца не работи уличната лампа на улица Сима войвода 1в

Статус:  В процес

Изрязване на дърво, клони от друго дърво и храсти до жилищен блок

Начало
01.04.2024
ID:
3037

Молим за изрязване на дърво, изрязване на клони от друго дърво пред вход Б и храсти отстрани на блок 21 (до вход А), ул.Орфей, ж.к.Балик, гр.Добрич. Молим да ни сигнализирате предварително за деня на извършване на дейностите, за да осигурим жител на входа, който да покаже горните обекти.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни липи

Начало
30.03.2024
ID:
3036

Опитах около 20 пъти да пусна жалба на сайта! Уви! И така :КОГА липи ,без корени и неокастрени от повече от 10г.по ул.Кубадин и ул.Отец Паисий ще бъдат окаснрени до корона или отстранени ??Има паднали от буря или при инцидент няколко вече! Това са адски оживени улици! Скоро се сгромоляса едно пред клуба на пенсионера! Моля преди началника Даскалов да уведомите друг , които МОЖЕ да реши проблема! Благодаря ви!Пазя си отговорите от страна на общината,че не са опасни дърветата!

Статус:  В процес

Достъп на коли със специален режим до жилищен блок

Начало
29.03.2024
ID:
3034

Здравейте! Наскоро е закупен имот до блока в който живеем, а той е на адрес:Студентски общежития 4 и 5 или гражданите в града го познават като ул. Калиакра 54. Ако новия собственик загради или застрои сграда в близост до блока, няма как да да достигне кола със специален режим (линейка или пожарна). Силно сме притеснени всички в блока. Моля, за някакво действие или отговор от ваша страна! Прилагам снимка кадастара на закупения имот.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител