Сигнали в Добрич днес

В процес 765 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Отвратителна миризма в нощните часове

Начало
11.09.2023
ID:
2359

Здравейте, От десетина дни в нощните часове квартал Строител е ,,потопен'' в отвратителна задушлива миризма. Разбирам, че това се случва и в други райони в града. Моля Екоинспекцията и отговорните лица да открият причината и вземат необходимите мерки за разрешаване на проблема. Не е приемливо да се тровят гражданите на Добрич!!!

Статус:  В процес

Липсващо осветление

Начало
10.09.2023
ID:
2358

За трети път от м. май подавам сигнал за неработеща от 4-5 месеца улична лампа . Всяка година тази лампа изгаря няколко пъти, явно има някакъв проблем. Започва да се стъмва по- рано, децата започват училище. Надявам се проблемът да бъде решен в скоро време.

Статус:  В процес

Неработещо осветелние

Начало
10.09.2023
ID:
2357

Здравейте. Желая да подам сигнал за неработещо осветъление на уличен стълб. Улицата в маркирания участък е тъмна което е предпоставка за извършване на престъпления.

Статус:  В процес

Изоставен автомобил

Начало
10.09.2023
ID:
2356

От няколко месеца лек автомобил Шкода с рег. номер ТХ 9357 АТ е изоставен зад блок Свобода 2 (вх. А и вх. Б). Две от гумите са пукнати. Съседи са сигнализирали дежурния служител в общината, но няма резултат. Моля за Вашето съдействие, т. к. заема място за паркиране, ползвано от живущите. Не е известно автомобилът да е на живущ от блока.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Изоставен автомобил без регистрационни номера

Начало
10.09.2023
ID:
2355

Здравейте! Искам да сигнализирам за този изоставен автомобил Рено Клио, който е зарязан от дълго време пред входа на трафопоста до блок 3, вход Е. Няма регистрационни номера и не видях да има стикери по предното му стъкло.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Огромни дупки

Начало
08.09.2023
ID:
2353

На ул. Климент Охриски №27 се намира държавна обществена сграда. След наместа на ВИК Добрич преди година -две оставиха, непосдредствено близо до входа на сградата една срещу друга огромни дупки запълнени с любимите едри ,бели камъни (чакъл). Молия общината да предприеме някъкви действия за отсраняване на проблема.

Статус:  В процес

кокошки в град добрич частни адреси

Начало
08.09.2023
ID:
2351

подадох сигнал номер 2294, на който Вие ми отговорихте следното: "Служители на Общинска администрация извършиха проверка на посочения в сигнала адрес: гр. Добрич, ул. "Росица" №25 на 29.08.2023 г. По време на проверката се установи, че не се отглеждат кокошки и други селскостопански животни на адреса и в близост. " Моля резгледайте снимките, направени от терасата ми, за съжаление не мога да прикача и видеото със звук, но и от снимките се виждат достатъчно ясно 15-20 кокошки в обособен кокошарник. Учитиво Ви моля, направете обстойностна проверка по случая. Снимките са от днес, 08.Септември.2023, адреса е ул Росица 25 или 25А, нямат табела на входната врата. На този адрес се влиза от кръстопътя на ул Чая и ул Росица. Очаквам адекватна реакция от страна на Общинска Администрация

Статус:  В процес

Соня Парушева

Начало
08.09.2023
ID:
2350

Здравейте! Става въпрос за квартал Дружба 2, бл.15. Имаше дърво, което беше много наклонено над кабелите на уличното осветление. Подадох сигнал и реагирахте. Обърнах Ви внимание и за другите клони, които са надвиснали опасно, но тогава са решили да махнат само единия от тях. Предупредих тогава и в писмото си и по телефона, че има реална опасност да паднат... И така днес и това се случи, така че моля Ви да вземете спешни мерки! Падналите клони са оплетени около кабелите, които са здраво опънати. Предпочитам да подам отново сигнал до Вас, отколкото като другите да опиша всичко из социалните мрежи. Благодаря Ви предварително за вниманието и се надявам този път да бъде премахнато всичко, което е потенциално опасно за всички нас! За съжаление не успявам да Ви изпратя снимките, явно има проблем.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

осветени частни имоти

Начало
08.09.2023
ID:
2349

До кога улични стълбове общинска собсвтвеност ще осветяват частни имоти /ограден имот собственост на Томи,който е силно занемарен и не подържан още от деня, в който са влезли във владение ,както и хранителнлият им магазин ,но за него поне ние жителите на кв.Дружба 1 успяхме да затворим с неползването му / и второ осветително тяло в двора на ф-ма Агромилекс/? В същото време осветителното тяло ,което е до бл .№9 и спортно игрище повече от месец не свети и 21 .00 ч вече е късно за старт на осветлението вярвам ,че за първият учебен ден ще има някаква промяна . Надявам се ,че ще вземете някакви адекватни мерки относно по горе споменатите неща и ние жителите на кв Дружба №1 ще се радваме на поне малко по добре осветен квартал , а за изцяло асфалтирани улици само ще си мечтаем най-вероятно

Статус:  В процес

Кучета без каишка

Начало
07.09.2023
ID:
2348

Здравейте , искам да подам сигнал за това,че всяка вечер в 18 часа стопани на доста едри кучета се събират до спортното игрище с твърда настилка в Спортен комплекс “Простор”. Животните се разхождат и обучават без каишка ,въпреки че всекидневно има деца ,които тренират и играят по тревните площи. Разполагам и със снимки, но са големи и не мога да ги прикача тук.Моля да вземете отношение и да се преустанови това .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител