Сигнали в Добрич днес

В процес 1048 Приключени 1597

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Сметопочистване

Начало
09.08.2023
ID:
2237

Здравейте! Преди време бяхме помолили непосредствено около тревната площ на паметника на Йордан Йовков пред Дом-паметника да не се поставя кошче, че не е удачно. Въпреки всичко такова беше поставено. Добре. Проблемът е, че то редовно е препълнено. Вятърът или животните допълнително разнасят боклуците и така дооформят "красивия" пейзаж на градинката пред скулптурната фигура на писателя. Моля Ви нека почистват редовно кошчето! А най-добре да бъде поставено на друго място в недалечна близост до това. Вероятно е необходимо и по-голямо, тъй като това видимо не събира боклуците.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Преместване на кофи за боклук

Начало
03.08.2023
ID:
2222

Здравейте искам да се преместят две кофи от моята улица поради факта 1. Постоянно се създава малко сметище 2.Хората който сабират боклука не си вършат работата (не събират никога падналия боклук и така те са част от всички който хвърлят на земята) До училище Йордан Йовков има мн свободно място да се сложат 5-6 кофи и така ще е по леко да се събира боклука вместо да се влиза в малките улички. Благодаря

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасни безстопанствени кучета

Начало
05.07.2023
ID:
2161

Преди да има пострадали, моля да вземете мерки за прибирането в приюта две агресивни бездомни кучета в зелената площ пред Дом паметник Й. Йовков и до Кафе Бакарди, и на територията на заведението, детската площадка също. Нахвърлят се с лай и преследват минаващи хора, майки с колички, деца и възрастни - мястото е много оживено. В центъра на града!

Статус:  В процес