Сигнали в Добрич днес

В процес 1081 Приключени 1660

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ!!!!!!!!!

Начало
30.11.2023
ID:
2672

Сергей Владов ползвател на кортовете в двора на зала Добротица системно ежедневно си изхвърля отпадъците зад кортовете. Контейнери за отпадъци има на същото разстояние от вратата на корта. Подавам 4 сигнал. Колко е необходимо да се подадът за се вземат мерки?

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Непочистени градски части

Начало
29.11.2023
ID:
2669

Мръсотията, натрупана навсякъде из Добрич, не е почистена повече от 10 дни. Нападали клони, листа, претрупани контейнери за боклук и още редица нередности, стоят необезпокоявано вече пореден ден. Недопустимо е един "европейски" град да прилича все повече на такъв от някоя Бананова република. Състоянието, в което се намира градът ни, влошава не само обществената атмосфера и естетиката на града, но също така представлява и потенциална заплаха за общественото здраве и безопасността на хората. Също така е немислимо часове наред хиляди домакинства да остават без ток и вода. В допълнение с електричеството в града бих искала да добавя и факта, че с ток или без ток, осветлението в града е под всякаква критика - недопустимо е някои от главните булеварди в гр. Добрич да са с неработещи лампи.

Статус:  В процес

некорекно сметосабиране

Начало
14.11.2023
ID:
2553

до кога община Добрич ще нехае по отношение на сметосабирането изхвърлят се кофите а около тях е кочина снимките са правени по ул,А,Стоянов 3 хартията стои от около два месецаможеби чакат да се разгради по естествен път номера на колата е СВ3671АС 11:08 ч.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Непочистени кофи за смет

Начало
10.11.2023
ID:
2542

В продължение на една седмица не са почистени кофите за смет пред блока.Изпращам Ви и снимка.Надявам се да задействате незабавното почисване на този ужас. Хубав ден!

Статус:  В процес

Смяна на контейнер за смет

Начало
03.11.2023
ID:
2528

Здравейте! Бих искала да се смени контейнера за смет находящ се на адреса,защото е с капак който не може да се затваря,а отварянето му е мисия невъзможна! Поради тази причина живущите си хвърлят боклука отстрани и Ви е ясно каква е картинката! Благодаря и хубав ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Огън и боклуци

Начало
02.11.2023
ID:
2508

Моля да пратите камиона да обере остатъка от боклука . Че взе да става опасно

Статус:  В процес

Повреден контейнер

Начало
01.11.2023
ID:
2506

Капака на контейнера е изкривен, постоянно имаме затруднение с отварянето му, а понякога има дни в които дори не можем да го отворим. Моля да бъде ремонтиран или подменен!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистена улица

Начало
31.10.2023
ID:
2504

Непочистена улица от листа и други боклуци

Статус:  В процес

Препълнен контейнер за смет и липса на сметоизвозване със седмици

Начало
27.10.2023
ID:
2497

Системна липса на сметоизвозване на контейнер за битови отпадъци в индустриална зона кв Рилци, бул.Добруджа 213. На фона на сумата събирана от такса битови отпадъци от прилежащите имоти услугата практически липсва.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклук

Начало
16.10.2023
ID:
2459

Здравейте! По улица "Оп.Димитър Ковачев" пред блок 17 преди имаше две кофи за боклук и бяха КРАЙНО недостатъчни за три блока, където примерно живеят хора за едно село. По каква преценка е решено да има само две кофи, като винаги те са пълни? Да има кофи за разделно събиране на боклука, но още не сме научени да събираме разделно. От няколоко седмици едната кофа е обърната и реално използваема е само една. В неделя фирмата, която извозва боклука изхвърля кофата, а всичко около нея си остава. Моля, ако е възможно за нова кофа и да се обърне внимание на почиставщата фирма да обират боклуците около кофите. Към момента по тротоара и градинката е като сметище. Благодаря!

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител