Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Битови отпадъци и за разкош бездомни кученца

Начало
05.10.2023
ID:
2421

Добро утро, Община Добрич. Вчера един съсед направи чистка на гаража си, за сметка на терена около кофите за боклук и се получи нерегламентирано сметище. За капак имаме и две бездомни кучета. При сигнализиране на Приюта за бездомни животни за въпросните, служители дойдоха и не успяха да ги хванат и казаха: когато вие ги хранете, обадете се да ги вземем. Та така си ги оглеждаме вече месец, а вече им осигурихме и камара от отпадък, с който са си играят. Моля Ви, да вземете отношение. Да, видяхме ви листите с информация за нерегламентирани сметища, но всеки прави каквото иска, защото няма контрол. Липсва ви контрол...

Статус:  Приключен
Оценка: 4.5 от 2 потребителя

микросметище в ЦГЧ

Начало
17.09.2023
ID:
2380

Това микросметище се намира на едно от най-оживените места в ЦГЧ на Добрич. Съществува вече повече от една година и никой не предприема някакви мерки. Това е само една малка част от боклука. Клошарите минават и вадят разни неща от кофата и ги захвърлят. Други спокойно си трупат ненужното и т. н. Даже и частично някой от живущите да поразчисти колкото е възможно, само след няколко дена започва отново наслагването, защото едрите боклуци, клоните и листата остават - за тях е неоходим специализиран транспорт. След като се окоси треваата се оставя да угние на место. В тази част на града, макар и централна не сме виждали специализирана почистваща техника. Това е място покрай, което се минава постоянно, но до момента не са взети никакви мерки.

Статус:  В процес

Боклук

Начало
12.09.2023
ID:
2360

За пореден път има сметище

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Струпани тухли на тротоар.

Начало
07.09.2023
ID:
2346

Здравейте, предварително се извинявам ако сигнала ми не е за тази категория. На ул." Люле Бургас" №50-52 има натрупани тухли по тротоара които стоят от приблизително 20 години което прави невъзможно използването му. Незнам към кого да подам по точен сигнал но вярвам че вие ще придвижите случая. Благодаря предварително.

Статус:  В процес

НЕПРАВОМЕРНО ИЗХВЪРЛЕН БОКЛУК

Начало
30.08.2023
ID:
2306

От 3 месеца зад магазин "Пеловски" в кв.Добротица има купчина с боклуци- кашони, гуми, туби, мивки и още много други, както и един стар гардероб, който се разпада на площадката зад магазина. В началото на лятото, в продължение на няколко дни, група хора вадиха от склада на магазина всевъзможни неща, които товариха в бус, но част от нещата останаха и така се разлагат и разпадат. Деца играят на игрището зад магазина, а боклука си стои. МОЛЯ ВИ, ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ!!! Не стига, че от едната страна на магазина са кофите, около които е микро сметище, а зад магазина, където играят деца и се движат хора, се е образувало друго сметище!

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Не у на кофа за смет

Начало
29.08.2023
ID:
2303

Поставена ненужна кофа за смет, в радиус от 50 метра има общо 4 кофи, последната която поставиха е абсолютно излишна, улицата заприличва на депо за отпадъци.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци

Начало
28.08.2023
ID:
2297

Някой е решил да си изхвърли нерегламентирано боклуците. Стават все повече. С това се затруднява достъпа до гаражи. Надявам се да се вземат нужните мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

СПЕШЕН СИГНАЛ ЗА БОКЛУК В ЦЕНТЪРА

Начало
22.08.2023
ID:
2280

Здравейте Госпожи и Господа . Пиша от центъра на Добрич където има Стоматология , Магазини , спирки , офиси и др. обекти , всекидневно минават хора . Ъгъла срещу пешеходната пътека , където има уличка на долу е в ужасно състояние . Миналата година почистиха 2 пъти , но тази нито един . Мястото е сметище за отпадъци , ,,тоалетна '' инкубатор на зарази ,сбирка на наркомани и проститутки . Прикачвам снимки за да видите в какво състояние е най - оживената улица в града ни . Моля, да се вземат мерки за почистването на пространството . Надявам се отговорните ни институции да вземат отношение, относно проблемното пространство .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци и храсти

Начало
22.08.2023
ID:
2279

Знам и не мисля ,че само аз съм на това мнение. Града ни с всеки изминал ден става все по -неприветлив и мръсен! Качвам снимки от централна улица на Добрич! Ул От. Паисий 40 в близист поликлиника ,стоматология, автобусни спирки,пазар, магазини и офиси!Мястото е инкубатор на зарази,сметище "тоалетна" подходящо място за клошари ,наркомани и проститутки!!! Миналата година беше почистено два пъти тази година НИЩО.Внасяме такси смет и данъци. Надяваме се на одекватно отношение на отговорните институции!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Сигнал спешен за боклук до входната ми врата

Начало
21.08.2023
ID:
2277

В границата на нашият имот и общинско място, бездомник трупа огромно количество боклук. Мирише ужасно в тези горещини и се събират мухи. Не можем да си влезем в къщи. Боклук има натрупан и по тротоара, който възпрепятства минаването на хората. Миризмата и гледката са ужасни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител