Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Неработещо улично осветление

Начало
01.04.2024
ID:
3038

От няколко месеца не работи уличната лампа на улица Сима войвода 1в

Статус:  В процес

Опасни липи

Начало
30.03.2024
ID:
3036

Опитах около 20 пъти да пусна жалба на сайта! Уви! И така :КОГА липи ,без корени и неокастрени от повече от 10г.по ул.Кубадин и ул.Отец Паисий ще бъдат окаснрени до корона или отстранени ??Има паднали от буря или при инцидент няколко вече! Това са адски оживени улици! Скоро се сгромоляса едно пред клуба на пенсионера! Моля преди началника Даскалов да уведомите друг , които МОЖЕ да реши проблема! Благодаря ви!Пазя си отговорите от страна на общината,че не са опасни дърветата!

Статус:  В процес

Детска площадка

Начало
29.03.2024
ID:
3032

Здравейте, съоръжението на детска площадка пред блок 62 на Дружба 4 е пред разпадане.Като покрива на къщичка е разрушен наполовина и е възможно да падне. Може ли да се извърши оглед и ремонт на площадката, тъй като там все пак играят не малко деца? Не мога да прикача снимки, поради голям размер, иначе мога да предоставя такива. Благодаря!

Статус:  В процес

предложение 2

Начало
29.03.2024
ID:
3031

п.п. предложение парк"ИЗВОРИТЕ" След като съберем водата на едно място ще можем спокойно да поддържаме по някакъв начин самото място, било то с косене на площа , пръскане против насекоми и т.н. Също така предлагам да бъде заравнено с помоща на техника, да бъде насипано с чиста земна маса(пръст) там където е необходимо за да може да бъде по лесно облагородяването на парка , съответно и поддържката му. Би било добре да има и алеи за разходка и спорт, беседка или пейки за отдих и почивка, кошчета за смет, малка импровизирана зелена детска площатка за най малките жители и посетители , и по голямо зелено игрище за по големите. И така ако обърнете внимание, този парк ще се възроди и ще се превърне в още едно красиво място в град Добрич. Благодаря за вниманието.

Статус:  В процес

предложение

Начало
29.03.2024
ID:
3030

Здравейте, искам да направя предложение за парк "ИЗВОРИТЕ" който се намира в кв. Рилци. понеже от дълги години нищо хубаво и красиво не се е правило в този изоставен от управляващите квартал, мисля, че е крайно време да обърнете малко внимание и за нас живущите в този квартал. Имаме една чудесна територия , за жалост неизползваема и загиваща. На територията на парка има доста извори които няма на къде да се оттичат и по този начин заблатяват голяма част от парка, и всичко това дава възможност на най различни видове насекоми да се размножават и да застрашават нашето здраве. Идеята която искам да споделя с вас е всичката тази вода да се одвете и събере на едно място като се направи изкуствено езеро, и от там тя да продължи пътят си по естествения канал който за целта също трябва да се почист

Статус:  В процес

Опасен покрив

Начало
28.03.2024
ID:
3028

На покрива има наклонена-каменинова тръба отдушник, която ще падне в скоро време. Всеки ден от там минават всички ученици от СУ П. Р. Славейков. Моля вземете незабавни мерки.

Статус:  В процес

‼️ДВЕ ОГРОМНИ ДУПКИ‼️

Начало
28.03.2024
ID:
3027

‼️Дупките се намират на Бул.Добруджа 188 моля да се обърне внимание защото не може да се стои цялата къща се тресе от огромните камиони които преминават вътре всичко се мърда моля за внимание ‼️ Не мога да прикача снимката .. Очаквам отговор БЛАГОДАРЯ ❗️

Статус:  В процес

Саниране по стара програма?

Начало
28.03.2024
ID:
3026

Кога ще започне санирането на блоковете с номера 10 и 8 ,които се отказахме от новата програма ,с уверението ,че за нашите блокове им пари и проекта ще започне на пролет .Днес е 28 март вече от седмица официално е пролет . Благодаря+

Статус:  В процес

Подаване на сигнал

Начало
27.03.2024
ID:
3025

Уличното осветление частично не работи.

Статус:  В процес

Осветление

Начало
26.03.2024
ID:
3021

Здравейте,искам да подам сигнал за липсващо осветление намиращо се на ул.Искър 28/до детската градина/. Тези лампи,които осветяват пътя са през стълб.Този стълб,който трябва да осветява ул.Искър 28,има липсваща лампа и е недостатъчно осветена улицата.Има малки деца,които играят на улицата и има опасност за тях ,при неосветените части на улицата. Освен децата,които играят минават постоянно хора от там и е много неприятно да се движиш по неосветената улица през нощта. Нужно ли е хората от съседните къщи да осветяват от части улицата,за да се движи нормално човек?! Молим за Вашето съдействие и компетентност! Този проблем е от много време!

Статус:  В процес