Сигнали в Добрич днес

В процес 765 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Липсващо осветление

Начало
10.09.2023
ID:
2358

За трети път от м. май подавам сигнал за неработеща от 4-5 месеца улична лампа . Всяка година тази лампа изгаря няколко пъти, явно има някакъв проблем. Започва да се стъмва по- рано, децата започват училище. Надявам се проблемът да бъде решен в скоро време.

Статус:  В процес

Неработещо осветелние

Начало
10.09.2023
ID:
2357

Здравейте. Желая да подам сигнал за неработещо осветъление на уличен стълб. Улицата в маркирания участък е тъмна което е предпоставка за извършване на престъпления.

Статус:  В процес

Огромни дупки

Начало
08.09.2023
ID:
2353

На ул. Климент Охриски №27 се намира държавна обществена сграда. След наместа на ВИК Добрич преди година -две оставиха, непосдредствено близо до входа на сградата една срещу друга огромни дупки запълнени с любимите едри ,бели камъни (чакъл). Молия общината да предприеме някъкви действия за отсраняване на проблема.

Статус:  В процес

кокошки в град добрич частни адреси

Начало
08.09.2023
ID:
2351

подадох сигнал номер 2294, на който Вие ми отговорихте следното: "Служители на Общинска администрация извършиха проверка на посочения в сигнала адрес: гр. Добрич, ул. "Росица" №25 на 29.08.2023 г. По време на проверката се установи, че не се отглеждат кокошки и други селскостопански животни на адреса и в близост. " Моля резгледайте снимките, направени от терасата ми, за съжаление не мога да прикача и видеото със звук, но и от снимките се виждат достатъчно ясно 15-20 кокошки в обособен кокошарник. Учитиво Ви моля, направете обстойностна проверка по случая. Снимките са от днес, 08.Септември.2023, адреса е ул Росица 25 или 25А, нямат табела на входната врата. На този адрес се влиза от кръстопътя на ул Чая и ул Росица. Очаквам адекватна реакция от страна на Общинска Администрация

Статус:  В процес

осветени частни имоти

Начало
08.09.2023
ID:
2349

До кога улични стълбове общинска собсвтвеност ще осветяват частни имоти /ограден имот собственост на Томи,който е силно занемарен и не подържан още от деня, в който са влезли във владение ,както и хранителнлият им магазин ,но за него поне ние жителите на кв.Дружба 1 успяхме да затворим с неползването му / и второ осветително тяло в двора на ф-ма Агромилекс/? В същото време осветителното тяло ,което е до бл .№9 и спортно игрище повече от месец не свети и 21 .00 ч вече е късно за старт на осветлението вярвам ,че за първият учебен ден ще има някаква промяна . Надявам се ,че ще вземете някакви адекватни мерки относно по горе споменатите неща и ние жителите на кв Дружба №1 ще се радваме на поне малко по добре осветен квартал , а за изцяло асфалтирани улици само ще си мечтаем най-вероятно

Статус:  В процес

Статут на ползване на тенис кортове

Начало
07.09.2023
ID:
2347

Здравейте , интересува ме какъв е статутът на ползване на тенис кортовете от Спортен комплекс Простор ? Знам,че се ползват от тенис клуб Добрич. Извън часовете за тренировки , кортовете са заключени . Те бяха изградени по европейски проект и е редно да са достъпни и безплатни за всички граждани на гр.Добрич. Моля , обяснете как може детето ми да получи достъп до кортовете и да тренира ? Искам още един сигнал да подам . Детето ми тренира в тенис клуб “Добруджа” , на изградените до училище “Дора Габе” кортове . През зимата клубът ползва физкултурния салон на училището ,който е в окаяно състояние , дограмата е стара ,липсват стъкла . В сградата се помещават още няколко клуба по различни занимания , а на паркинга ,където изчакваме децата ,постоянно падат стъкла от етажите на сградата .

Статус:  В процес

Струпани тухли на тротоар.

Начало
07.09.2023
ID:
2346

Здравейте, предварително се извинявам ако сигнала ми не е за тази категория. На ул." Люле Бургас" №50-52 има натрупани тухли по тротоара които стоят от приблизително 20 години което прави невъзможно използването му. Незнам към кого да подам по точен сигнал но вярвам че вие ще придвижите случая. Благодаря предварително.

Статус:  В процес

Изоставена кола от поне 20 години.

Начало
07.09.2023
ID:
2345

Здравейте, от около 20 години на ул. "Люле Бургас" № 50-52 има паркирана на тротоара лека кола Пежо 406 която никога не е местена от там. Това затруднява много преминаването на пешеходците по самия тротоар, реално той е неизползваем. Моля да вземете мерки по отстраняването на автомобила.

Статус:  В процес

Нередовен автобус номер 2

Начало
07.09.2023
ID:
2343

Здравейте, Автобус номер 2 редовно пртопуска спирката на мезонетите! Сутрин няколко пъти вече се случва въобще да не мине по улицата на мезонетите, а минава по друга улица. Няколко пъти хора чакащи за работа се чудим накъде да се насочим, след като сме си изгубили времето да чакаме напразно автобуса! Попитах единия от шофьорите защо постоянно прескачат нашата спирка, той ми отговори, да съм го чакал на кръстовището на нашата улица с ул Каменица, ама можело и да не спре! Моля да кажете, тази спирка ще се използва ли? Задължете шофьорите си да спазват разписанието си. Не може така, само ако са на кеф да минават през спирката на мезонетите. Възмутен съм от грубото отношение и нехайството на шофьорите! Ще пускам жалби всеки ден ако трябва, докато няма някаква промяна!

Статус:  В процес

Теч на вода

Начало
06.09.2023
ID:
2342

На ул. Методи Кусевич 9 тече вода от няколко дни, вече има и неприятна миризма! Това не е първия подаден сигнал за същото място, молим за съдействие!

Статус:  В процес