Сигнали в Добрич днес

В процес 765 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Моля,да се обърне внимание на дърветата отстрани блока

Начало
14.08.2023
ID:
2252

Здравейте,имаме молба да се обърне внимание на дърветата отстрани блока ни,тъй като клоните опират във фасадата,влизат в терасата ни,при по силен вятър имам чуството ,че ще падне върху терасите дървото.Моля тези дървета да бъдат окастрени в рамките на нормалното,да влиза някаква светлина в домовете ни,а не от 9ч сутринта да си светлам крушката.Надявам се да се обърне внимание,навреме а не като стане някой случей.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклук

Начало
12.08.2023
ID:
2248

За пореден път се образува сметище моля да пратите камиона в щипка да обере боклука

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал за нередност

Начало
12.08.2023
ID:
2247

Автомобилът е паркиран в тревната площ източно от вх."А" на бл.16 ж.к."Добротица" от повече от 6 месеца. Не е на никой от живущите в съседните блокове. Моля вземете мерки за премахването му!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Силна музика

Начало
11.08.2023
ID:
2245

Прекалено силна музика оглушаваща половината град

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Пречещ автомобил.

Начало
11.08.2023
ID:
2244

Здравейте! Искам да съобщя за автомобил на съсед, който е паркиран точно пред входа. Няма ЗЗГО и годишен технически преглед от 2022 г. Не се кара и пречи на останалите да паркираме нормално. Автомобилът е Фолксваген голф с Рег. Н. ТХ4431ХН, черен на цвят.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Влошено водоснабдяване в с.Черноморци

Начало
10.08.2023
ID:
2243

Водоподаването в с.Черноморци е неритмично с постоянни прекъсвания, които продължават през цялото лято. Подаваните сигнали към общинското дружество не променят обстоятелството. Предвид проблема обсъждаме варианти за сезиране на по-горе стоящи институции и медии.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сметопочистване

Начало
09.08.2023
ID:
2237

Здравейте! Преди време бяхме помолили непосредствено около тревната площ на паметника на Йордан Йовков пред Дом-паметника да не се поставя кошче, че не е удачно. Въпреки всичко такова беше поставено. Добре. Проблемът е, че то редовно е препълнено. Вятърът или животните допълнително разнасят боклуците и така дооформят "красивия" пейзаж на градинката пред скулптурната фигура на писателя. Моля Ви нека почистват редовно кошчето! А най-добре да бъде поставено на друго място в недалечна близост до това. Вероятно е необходимо и по-голямо, тъй като това видимо не събира боклуците.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасни дървета

Начало
08.08.2023
ID:
2235

Уважаеми Дами и Господа!Във вътрешния двор на ДКЦ 1-Добрич ЕООД има борови дървета, които са много високи и с много изсъхнали клони, които биха били опасни.При последната буря от 06.08.2023 г. на едно от дърветата има счупен клон, който се държи единствено от останалите клони. Оградили сме със сигнална лента и надпис да не се ползват прилежащите пейки именно с оглед на безопасност.Имаме нужда от съдействие и вземане на необходимите мерки за обезопасяване на дърветата. С уважение,

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Клошари заселили се на детска площадка

Начало
07.08.2023
ID:
2231

Здравейте, От известно време трима клошари за се заселили на детската площадка на бул. 25-ти Септември 50 пред магазин "Наш Дом". В дъното на площадката има съвсем тясно свободно място в което са се заселили и живеят там. Пренесли са си всякакви боклуци и обзавеждане дори. Изключително мръсно.Притесняват нищо неподозиращите майки с деца спряли се случайно на тази площадка и реално тя е напълно неизползваме. Вечер късно е просто страшно да минеш от там. От около седмица в района няма и осветление! Моля , за съдействие да се разчистят тези боклуци от детската площадка и храстите около нея и да се изселят тези хора от там. Не им е мястото на детска площадка. Това е централна част на град Добрич. Прилагам снимки на мястото на което се се настанили. Поздрави, Ивелина Антова

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Неправилно Паркиране

Начало
06.08.2023
ID:
2228

Множество паркирали коли по тротоарите в района, който вече са тотално унищожени зареди на взимането на мерки!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител