Сигнали в Добрич днес

В процес 1035 Приключени 1526

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

СПЕШЕН СИГНАЛ ЗА БОКЛУК В ЦЕНТЪРА

Начало
22.08.2023
ID:
2280

Здравейте Госпожи и Господа . Пиша от центъра на Добрич където има Стоматология , Магазини , спирки , офиси и др. обекти , всекидневно минават хора . Ъгъла срещу пешеходната пътека , където има уличка на долу е в ужасно състояние . Миналата година почистиха 2 пъти , но тази нито един . Мястото е сметище за отпадъци , ,,тоалетна '' инкубатор на зарази ,сбирка на наркомани и проститутки . Прикачвам снимки за да видите в какво състояние е най - оживената улица в града ни . Моля, да се вземат мерки за почистването на пространството . Надявам се отговорните ни институции да вземат отношение, относно проблемното пространство .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Отпадъци и храсти

Начало
22.08.2023
ID:
2279

Знам и не мисля ,че само аз съм на това мнение. Града ни с всеки изминал ден става все по -неприветлив и мръсен! Качвам снимки от централна улица на Добрич! Ул От. Паисий 40 в близист поликлиника ,стоматология, автобусни спирки,пазар, магазини и офиси!Мястото е инкубатор на зарази,сметище "тоалетна" подходящо място за клошари ,наркомани и проститутки!!! Миналата година беше почистено два пъти тази година НИЩО.Внасяме такси смет и данъци. Надяваме се на одекватно отношение на отговорните институции!

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Сигнал спешен за боклук до входната ми врата

Начало
21.08.2023
ID:
2277

В границата на нашият имот и общинско място, бездомник трупа огромно количество боклук. Мирише ужасно в тези горещини и се събират мухи. Не можем да си влезем в къщи. Боклук има натрупан и по тротоара, който възпрепятства минаването на хората. Миризмата и гледката са ужасни!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Боклук

Начало
17.08.2023
ID:
2267

Служители на фирмата за чистота си изхвърлиха боклука до кофата за отпадъци .Следствие на което се образува едно микросметище ,клони,треви,ламинат .....Много моля да се вземат мерки за почистването му ,понеже всеки ден боклука става все повече .Благодаря ви предварително .

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Боклук

Начало
12.08.2023
ID:
2248

За пореден път се образува сметище моля да пратите камиона в щипка да обере боклука

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Незаконно сметище

Начало
10.08.2023
ID:
2241

От два месеца постоянно се изхвърлят строителни отпадъци на посоченото място! Първоначално бяха малко, но с течение на времето количеството се увеличи. Моля, да предадете на почистващата фирма, за да извози отпадъците!

Статус:  В процес

Клошари заселили се на детска площадка

Начало
07.08.2023
ID:
2231

Здравейте, От известно време трима клошари за се заселили на детската площадка на бул. 25-ти Септември 50 пред магазин "Наш Дом". В дъното на площадката има съвсем тясно свободно място в което са се заселили и живеят там. Пренесли са си всякакви боклуци и обзавеждане дори. Изключително мръсно.Притесняват нищо неподозиращите майки с деца спряли се случайно на тази площадка и реално тя е напълно неизползваме. Вечер късно е просто страшно да минеш от там. От около седмица в района няма и осветление! Моля , за съдействие да се разчистят тези боклуци от детската площадка и храстите около нея и да се изселят тези хора от там. Не им е мястото на детска площадка. Това е централна част на град Добрич. Прилагам снимки на мястото на което се се настанили. Поздрави, Ивелина Антова

Статус:  Приключен
Оценка: 4 от 1 потребител

Боклук

Начало
03.08.2023
ID:
2221

Здравейте вече от три седмици стой този боклук .Подал съм сигнал в Понеделник 31.7.23 и още чакам някой да дойде вече е прекалено мръсно пратете някой да почисти.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистен боклук от един месец

Начало
28.07.2023
ID:
2202

От един месец, този боклук не се чисти от почистващата фирма. Когато кофата се напълни, хората си оставят картони, кашони и стиропор. Почистващата фирма минава, изхвърля само кофата, и останалите боклуци си остават. Отделно, че вчера дъждът, завлече не малко боклук надолу по пътя. После градът бил мръсен..

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Неправомерно изхвърляне на боклук

Начало
18.07.2023
ID:
2185

На 18.07.2023 г. в 17:30ч. излязох да си хвърлям боклука до кофата за боклук, намираща се на нашата улица. Докато отивах към кофата видях една госпожа, явно живееща в съседство до нас, която изхвърляше строителни отпадъци в и до кофата на улицата. След направена забележка от мен, госпожата започна да твърди, че няма нищо нередно понеже тя плащала данъци и това било нейно право. Кофата се намира на ул. "Осми март", а гореспоменатата госпожа живее по ул. " Устрем". Тя знаеше, че това което прави е нередно тъй като след обяснения от моя страна, защо не трябва да се прави така, тя ми отвърна - "Вие изчистистихте сигурно целия град, че опряхте до мен, да не би всички останали да спазват закона!".

Статус:  В процес