Сигнали в Добрич днес

В процес 850 Приключени 1326

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Автобус номер 9

Начало
14.09.2023
ID:
2369

Автобусът не спря на спирката на 14.09 в 15:02 ч

Статус:  В процес

предложение за спирки

Начало
14.09.2023
ID:
2365

Моля да бъде направена спирка срещу магазин "Лидъл"(където е изоставената бензиностанция), за тези,които идват от кв."Балик". Говореше се, че ще има такава.Сегашните са много далече, а предимно много възрастни хора ползват автобусите. А и там точно има пешеходна пътека.Имам предложение и за друга спирка, която да е между бл.11 и бл. 9 "Балик".За всички автобуси, които тръгват от колелото на "Балик"с номера 2, 3, 6,10А,11. Доста възрастни хора с патерици ги ползват до болница и е трудно това изкачване по баира или до пазарчето, ако живеят под маг.ТОМИ или детската градина..Тези две спирки, могат да се обозначат с табела и да се ползват с БУТОН (Само ако има хора да се качват или слизат) или ако има застанал човек на спирката да чака. И така да бъде описано в маршрутите ЛИДЪЛ спирка с БУТОН

Статус:  В процес

улично освтеление

Начало
13.09.2023
ID:
2364

от около 2 месеца не работи уличното осветление на улица Йордан Йовков от N 1 до N 17 от заведения Регал до бившият офис на Югоагент.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жилфонд гр. ДОБРИЧ

Начало
13.09.2023
ID:
2363

Във описаният апартамент на адрес Жк. Балик бл.16 вх. А ап.22 не се живее вече 1 година и няколко месеца. Живеят в германия по информация и се прибират за 2 седмици лятото. Това е безобразие след като има хора който чакат за жилище години наред. Някой хора да си живеят извън България и да притежават апартамент стопанисван от Жилфонд Добрич. Моля вземете мерки.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

премахване на сухи клони от старо голямо дърво на ул. "Независимост" №5 пред стълбите на Областна администрация

Начало
13.09.2023
ID:
2361

Дървото е старо голямо с много изсъхнали клони. Намира се на ул. "Независимост" №5 пред стълбите на Областна администрация. Под клоните му има пейки и преминава голям пътникопоток. Много често, дори ежедневно от дървото падат клони, дори и когато няма вятър. Клоните падат с голяма сила и могат да пострадат преминаващите или стоящи на пейките хора. Необходимо е окастряне на дървото и оформяне на короната, защото клоните наистина са големи.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставен автомобил без регистрационни номера

Начало
10.09.2023
ID:
2355

Здравейте! Искам да сигнализирам за този изоставен автомобил Рено Клио, който е зарязан от дълго време пред входа на трафопоста до блок 3, вход Е. Няма регистрационни номера и не видях да има стикери по предното му стъкло.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

кокошки в град добрич частни адреси

Начало
08.09.2023
ID:
2351

подадох сигнал номер 2294, на който Вие ми отговорихте следното: "Служители на Общинска администрация извършиха проверка на посочения в сигнала адрес: гр. Добрич, ул. "Росица" №25 на 29.08.2023 г. По време на проверката се установи, че не се отглеждат кокошки и други селскостопански животни на адреса и в близост. " Моля резгледайте снимките, направени от терасата ми, за съжаление не мога да прикача и видеото със звук, но и от снимките се виждат достатъчно ясно 15-20 кокошки в обособен кокошарник. Учитиво Ви моля, направете обстойностна проверка по случая. Снимките са от днес, 08.Септември.2023, адреса е ул Росица 25 или 25А, нямат табела на входната врата. На този адрес се влиза от кръстопътя на ул Чая и ул Росица. Очаквам адекватна реакция от страна на Общинска Администрация

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Статут на ползване на тенис кортове

Начало
07.09.2023
ID:
2347

Здравейте , интересува ме какъв е статутът на ползване на тенис кортовете от Спортен комплекс Простор ? Знам,че се ползват от тенис клуб Добрич. Извън часовете за тренировки , кортовете са заключени . Те бяха изградени по европейски проект и е редно да са достъпни и безплатни за всички граждани на гр.Добрич. Моля , обяснете как може детето ми да получи достъп до кортовете и да тренира ? Искам още един сигнал да подам . Детето ми тренира в тенис клуб “Добруджа” , на изградените до училище “Дора Габе” кортове . През зимата клубът ползва физкултурния салон на училището ,който е в окаяно състояние , дограмата е стара ,липсват стъкла . В сградата се помещават още няколко клуба по различни занимания , а на паркинга ,където изчакваме децата ,постоянно падат стъкла от етажите на сградата .

Статус:  В процес

Повреждане на дърво

Начало
07.09.2023
ID:
2344

Здравейте, По ул Райко Цончев ном 2, между входовете А и Б, има дърво с повредени клони. Редовно възрастна жена от 3ти етаж на вход Б излива някаква течност от терасата си, вероятно с някакви химикали или някаква отрова в нея, върху клоните на дървото, които са силно повредени и изсъхнали. Няколко пъти ставаме свидетели на действията на тази жена, тъй като тя поля и колата ни с тази течност. Опитахме се да говорим с нея, но тя продължава да поврежда клоните на дървото. Молим общината да се самосезира! Прилагам и снимки на повреденото дърво.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Нередовен автобус номер 2

Начало
07.09.2023
ID:
2343

Здравейте, Автобус номер 2 редовно пртопуска спирката на мезонетите! Сутрин няколко пъти вече се случва въобще да не мине по улицата на мезонетите, а минава по друга улица. Няколко пъти хора чакащи за работа се чудим накъде да се насочим, след като сме си изгубили времето да чакаме напразно автобуса! Попитах единия от шофьорите защо постоянно прескачат нашата спирка, той ми отговори, да съм го чакал на кръстовището на нашата улица с ул Каменица, ама можело и да не спре! Моля да кажете, тази спирка ще се използва ли? Задължете шофьорите си да спазват разписанието си. Не може така, само ако са на кеф да минават през спирката на мезонетите. Възмутен съм от грубото отношение и нехайството на шофьорите! Ще пускам жалби всеки ден ако трябва, докато няма някаква промяна!

Статус:  В процес