Сигнали в Добрич днес

В процес 1035 Приключени 1526

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Неработещо улично осветление

Начало
20.04.2024
ID:
3094

По ул.Каменица към входа на паркинг на Боряна 5д срещу боряна 3вх.в уличната лампа е изгоряла и нужна подмяната.Опасно закрепена!

Статус:  В процес

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3090

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам също файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3088

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Некоректен и конфликтен наемател

Начало
17.04.2024
ID:
3087

Искам да подам жалба, срещу Красимира Енчева. Същата е конфликтна с всички живущи от входа, заедно с мъжа, който живее на семейни начала. Не си плаща задълженията на входа, вече трети месец не е плащала, карат се с всеки, който им каже нещо, постоянно вдигат скандали, вдигат шум и по-късните часове . Не работи от 1 година, където и да започне работа, бързо напуска, сега започна работа, за да сключи договора с вас. Такива хора, са консуматори, не заслужават да живеят в общинско жилище. Не искам да се споменава името ми, защото ако разберат ще вдигнат такъв скандал, че просто не ми се мисли. Предприемете мерки. Тя сега ви е платила за договора, но след 3 месеца пак ще и изпратите предупредително писмо. Приятен ден!

Статус:  В процес

Добрич мези тревни площи

Начало
16.04.2024
ID:
3082

Във връзка с предстоящо събитие "Добрич мези" са разположени платнища върху тревната площ, което за два три дена ще унищожи тревата. От предходни събития сме свидетели на такива случаи, след което са необходими месеци за възстановяването на тревната настилка. Днес 16.04.2024г., бяха помолени да вдигнат платнищата от тревните площи и да ги разположат върху асвалта или плочките. Молим за съдействието на община град Добрич в най-кратки срокове да отправят предписание.

Статус:  В процес

Относно изхвърляне на отпадаци в контейнера за битови от фирма за оцеленяване

Начало
15.04.2024
ID:
3081

Кола с регистрационен номер тх7033хт-пристига многократно с изкосена трева и я изхвърля извън контейнера за отпадаци до детска ясла която се намира на кръстовището с ул. Сан Стефано ул. Любен Каравелов ул. Люлин

Статус:  В процес

Сигнал

Начало
15.04.2024
ID:
3080

Защо част от тротоарите, които бяха разкопани, за да се изкарат електромерите, не се асфалтираха. Беше нахвърляна пръстта и така си остана. Участакът от 168до 174 конйретно. Тротоарът беше от асфалт, а сега ще газим кал. Отделно многократно ви подавам сигнал, колко е опасен участакът по бул. Добруджа 174. Явява се първата спирка на градсикия автобус в квартала. Слизащите трябва да се движат по пътното платно, защото тротоара е негоден. Ако нямате идея, колко е натоварен трафика, елате и постойте половин час на пътното платно. Може много бързо да намерите финансиране. Имам решение от ОС Добрич от преди десет години, че тротоарът трябва да бъде приведен във вид годен за използване.

Статус:  В процес

Паркирал на тротоара

Начало
13.04.2024
ID:
3077

От няколко дни паркирал на тротоара автомобил

Статус:  В процес

Подрязване на липи

Начало
11.04.2024
ID:
3073

Моля, да бъдат оформени короните на липите пред дома ни. Клони висят,има изсъхнали .Закриват уличното осветление, надвесени са към улицата. Сега най-добре се вижда това.

Статус:  В процес

Градски парк

Начало
11.04.2024
ID:
3072

11.04.2024г., 06:46 ч, в началото на градски парк се извършва пръскане на тревните площи против вредители. Чудесно. Адмирации. Но по това време много хора вече са в парка, на разходка, с кучета, отивайки на работа. Аз лично изчаках за малко настрани, но миризмата бе много силна и минах през остатъчния облак от препарат, поради липса на алтернативен път. Моля, тази дейност да се извършва в по-ранен час. И може би трябва да се помисли за трасиране и райониране на участниците, които ще се пръскат и в деня по този път да има указателни табели. Навярно звучи претенциозно, но щом моята глава ражда схема, значи и нечия друга може, с малко повече съобразителност. Все пак това е отрова, поне в момента на пръскане. Аз си пръскам дръвчетата с маска и предпазни средства, каквито имаха двама от тях.

Статус:  В процес