Сигнали в Добрич днес

В процес 1058 Приключени 1649

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

НАВЕС НА МАГАЗИН С МАСИ ОТВЪН

Начало
28.05.2024
ID:
3191

Магазин хранителни стоки наскоро поставиха навес ,който не смятаме че е законен!!! Освен навеса който е непосредатвено до стената на съседите и не позволява саниране на стената ,там се поставиха и маси (гъби)които също не са разрешени според нас !!! Клиентите на въпросния магазин (барче) използват задната част на магазина за тоалетна...Молим общината да вземе мерки и привери законосъобразен ли е навеса и масите.

Статус:  В процес

Монтиране на "легнал полицай" и пътен знак за скорост по ул. 1-ви път в Лозята

Начало
26.05.2024
ID:
3190

На ул. 1-ви път има един-едиствен участък, където има асфалт без почти нито една дупка. Това е добре, ако не беше изкушението на някои съседи да карат като дрогирани 30-40 годишни трошки със 70-80 км/ч. Точно в този участък постоянно играят деца на улицата, минават възрастни хора, домашни любимци и рискът някои от тях да пострада е огромен. За да избегнем нараняване или не дай Боже смърт на някого, трябва да се сложи "легнал полицай" и пътен знак за максимална скорост от 30 км/ч. Всички съседи в този участък сме съгласни за това. Също така поне веднъж седмично да преминава полицейски патрул и да следи за реда точно на ул. 1-ви път, защото цари беззаконие.

Статус:  В процес

Деца на 10-11 години карат мотори и коли на ул. 1-ви път в Лозята

Начало
26.05.2024
ID:
3189

На улица 1-ви път в Лозята цари пълна анархия! Като се тръгне нагоре от Старческия дом, между втори и трети контейнер за смет (виж локацията от карата), се случва на нещо ужасяващо. Група деца на видима възраст около 10 години карат мотори! Не ел. трутинетки, а мотори! Друго момче също на около 10 години вече няколко пъти го виждам да кара голям черен мотор (подобен от снимката), който дори е без номера! Хора твърдят, че кара и кола. Явно някои родители са забравили, че това е квартал на гр. Добрич, а не индийско гето и важат точни и ясни правила! Преди някой да е пострадал, моля, за незабавно съгласуване с ОДМВР Добрич за регулярно преминаване на полицейски патрул по ул. 1-ви път и санкционирането на родителите и изземане на МПС, които се движат по пътя без регистрационни номера.

Статус:  В процес

Промяна на местоположение на спирка

Начало
19.05.2024
ID:
3182

Здравей, Спирка жк Иглика на автобус номер 3 е с крайно неподходящо местоположение до кофите за смет.Крайно неприятно и нехигиенични място да чакаш градски транспорт . Моля за бъде преместена на по-разумно и подходящо място.

Статус:  В процес

Осветление

Начало
18.05.2024
ID:
3180

По ул.Бойчо Огнянов отново няма улично осветление от ул.Христо Ботев до ул.Каменица. Работеше само два дни !!!

Статус:  В процес

Входирана подписка № 94Т-00-201/06.06.2023г.

Начало
17.05.2024
ID:
3177

Здравейте! Преди почти една година входирах подписка с № 94Т-00-201/06.06.2023г. относно изграждане на изкуствена неравност "легнал полицай" на кръстовището на бул. "Трети Март" и ул. "Радецки". Преди около 4 месеца идвах в общината и отговорното лице по този въпрос ми каза, че проектантите "работят по въпроса". Искам да знам на какъв етап е, това явно толкова сложно проектиране на един "легнал полицай"!! И кога ще бъде поставен?

Статус:  В процес

Моля да бъдат изградени повече кръстовища с кръгово движение

Начало
16.05.2024
ID:
3175

Здарвейте писах преди няколко години да бъдат изградени повече кръстовища с кръгово движение , кръстовището на бул.25ти сеп от гр. Варна посока стара къща сутрин и вечер в пиковете часове ,е някакъв кошмар, тапа от ул Батовка , тапа от Бул Русия , не го ли виждате и да се предприемат адекватни мерки . Кръстовището на бул добруджа и ул. Отец Паисий някакъв ужас , бях подал сигнал за промяна , никакво решение . Градския транспорт с големи автобуси , виждали ли сте как завиват по ул. Максим Горки и на др места . Още сме май месец , и сега тепърва започва голямото прибиране от берет в чужбина, и в града става някакъв ад . Нямам намерение да изброявам всички места , мисля че има кадърни служители , които виждат сами за проблимите в организацията за пътното движение .

Статус:  В процес

Падащ стълб

Начало
14.05.2024
ID:
3167

Падащ стълб вече месец. Пуснати са много сигнали и нищо не е предприето. Ще продължаваме да пускаме сигнали по различни начини докато се реши проблема.

Статус:  В процес

Дупки

Начало
14.05.2024
ID:
3165

На булевард 3-ти март в часта му от 25-ти септември до кръговото на изида са се отворили няколко много лоши дупки които са предпоставка за птп моля предприемете действия . В същата отсечка след ремонт на повреди на ВиК на две места има потъване на пътя на кръстовището на 3-ти март и 25-ти септември и на кръстовището на 3-ти март и ул. Максим Горски .

Статус:  В процес

Дупки

Начало
14.05.2024
ID:
3164

По цялото протежение на булевард Добруджа в часта му в кв. Рилци и в двете посоки са се отворили доста големи дупки моля информирайте отговорните защото някой от дупките са опасно дълбоки .

Статус:  В процес