Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Начупена спирка

Начало
10.03.2024
ID:
2980

Моля, вземете под внимание тази опасна спирка 66. Не е единствената в това състояние. Сложете камери и вземете по-сериозни мерки. Благодаря!

Статус:  В процес

Последици от изпълнението на проекта за канализация в квартал Рилци

Начало
10.03.2024
ID:
2979

Здравейте, това са последиците от изкопните дейности по проекта за канализация в квартал Рилци. По време работниците по проекта спукаха тръбата за водата и УЖ я оправиха след това, но няма и месец след това и последиците са на лице. Отново тръбата е спукана. Звъняхме на дежурния в ВИК, но никой не вдигна телефона. върнахме на 112 и от там ни казаха, че ще предадат на общината. След 2 часа отново звъняхме на ВИК този път решиха да вдигнат. Обяснихме за случая и отговора на дежурния беше "НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ ДНЕС Е НЕДЕЛЯ" , а водата си тече и тече. До момента няма никаква реакция.

Статус:  В процес

Труп в езеро

Начало
09.03.2024
ID:
2973

Труп на котка плува в езерото, пред двуетажната беседка/къщичка.

Статус:  В процес

Опасен и необезопасен имот представляващ опасност за хора и коли

Начало
09.03.2024
ID:
2971

Зад входа има пропадане на пътна настилка и бордюри между улицата и изкопа . Оградата беше съборена от камиона за сметосъбиране ,но много преди това от изкопа беше се получило пропадане и оглягване на целия терен. Собственика на имота е длъжен по закон да обезглавява имота да урегулура и поправи нанесени щети повреме и след строежа. Собственика е член на общинския съвет настоящ или бивш така ,че моля да се свържете със Собственика и заедно със сметосъбиращата фирма да поправят щетите по уградата ,а не терена да се превръща в огромно сметище и да хвъръчат боклуци от счупена та кофа за смет.

Статус:  В процес

Нелегално сметище и неправомерно изхвърляне на боклуци от съсед

Начало
09.03.2024
ID:
2970

Зад блока на бул.25 септември след ремонт и реконструкция на гараж съборени материали се изхвърлеха в изкопа зад блока и не бяха извозени и до днешна дата от собственика на гаража и прилежащия имот. Всеки гражданин трябва да си изхвърля материалите в специалните места или сметището или да си наеме контейнер за тази цел.

Статус:  В процес

РЕМОНТ НА ТРОТОАР

Начало
06.03.2024
ID:
2969

Добър ден на улицата преди 1 година беше правено преасвалтиране (Георги Кирков 7 до пирин блок ) дотук добре . Аз живея на в къщата на Г.Кирков 7 и отстрани където поставиха бордюр следва да поставят и павета , днес дойде група да ремонтира едва 2 метра от тротоара а останалата част е проблем както за пешеходци така и за мен като собственик на имота , защото преди си имаше отводняване , а сега заради тези високи бордюри всичко ми се налива в основите на къщата , ако може да дойде някой да го види и да продължат тротоара както трябва , пак ще правят полвинчати работи а сега майсторите са тук на терен , тази образувана яма не мисля че е редно аз да я запълвам , след като не съм я направил аз а и едва ли имам право , благодаря ви , за жалост снимките са в голям размер ..

Статус:  В процес

Опасна шахта

Начало
06.03.2024
ID:
2968

Шахтата се намира на тротоара по бул."Добруджа " в близост до кръстовището с ул."Сава Огнянов"

Статус:  В процес

Скъсан кабел

Начало
01.03.2024
ID:
2960

ОПАСНО ВИСЯЩ КАБЕЛ по средата на КРЪСТОВОЩЕТО на улица "Хан Тервел" 45 и улица "Иван Шишман". Благодарим!

Статус:  В процес

Улично осветление ул.Калиакра

Начало
01.03.2024
ID:
2959

Уличното осветление по улица Калиакра не работи от около седмица

Статус:  В процес