Сигнали в Добрич днес

В процес 1029 Приключени 1585

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Опасна улица

Начало
11.04.2024
ID:
3074

ул Поп Богомил е изключително опасна и много трудно става пресичането от тротоар до тротоар. Няма пешеходна пътека, колите карат с изключително висока скорост. Много е страшно да се опиташ да пресечеш улицата. Моля да се маркират пешеходни пътеки или "легнал полицай" да може нещо да накара шофьорите да намалят скоростта. Една стационарна камера за скорост ще бъде идеална. Благодаря за разбирането.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ЛЕГНАЛИ ПОЛИЦАИ ПО УЛ. ДИМИТЪР КОВАЧЕВ

Начало
10.04.2024
ID:
3071

Уважаеми, Попаднах на въпрос от 18.03.2024 / ID: 3004 на друг гражданин живущ в района на ул. ОП Димитър Ковачев и предлагам допълнение. Моля за съдействие, във връзка със зачестили ПТП на ул. Д. Ковачев и голям шум от сериозна несъобразена скорост и през нощта. Предлагам да бъдат поставени общо 4 легнали полицая през ~100 метра: (1) на две ключови пешеходни пътеки на кръстовището на DS-Home и Билла , (2) спирката на градския транспорт, в непосредствена близос до денонощна будка за цигари и алкохол, (3) около кръстовището с ул. Ясна Поляна и (4) училище Волов. Шофьор съм, но има други, които сериозно злоупотребяват със скоростта заради чудесното състояние на асфалтовата настилка. Ако удовлетворите въпроса ми, ул. ОП Дим. Ковачев ще стане по-тиха (и през нощта!) и безопасна за преминаване

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Извършване на ремонтни дейности

Начало
09.04.2024
ID:
3068

Фирма " Дю Терм" Еоод , с МОЛ Юлия Димитрова, извършва стройтелно- ремонтни дейности без излязла Виза и разрешително на фирма Вили- Яни Еооод. Мога да предоставя и документи, фактури и договор, като аргумент.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Електрически стълб

Начало
09.04.2024
ID:
3067

Електрически стълб от уличното осветление е корозирал, наклонен е и се клати. При един по-силен вятър има опасност да падне.

Статус:  Приключен
Оценка: 3 от 1 потребител

Опасен дървен стълб

Начало
09.04.2024
ID:
3062

Стълба е опасен и всеки момент може да падне. Той е неизползваем и е желателно да се премахне сега по време на ремонта на улицата и тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Преустройство и ремонт без съгласие на етажната собственост

Начало
09.04.2024
ID:
3060

Здравейте, в офиса на бившата Райфайзенбанк (сега ОББ) под бл. Толбухин (бул. 25 септември 25 под жилищата на вх. Г) се извършва ремонт и преустройство. Събарят се колони, разбиват се стени. Тътенът от действията е изключителен. Собствениците не сме давали съгласие, не сме уведомени за вида на преустройството и ремонта, нито за неговото начало и край, нито как ще се отрази той на жизнеустойчивостта на сградата. Моля да се има предвид, че след голямото земетресение този блок беше изключително пострадал и бяха поставяни допълнителни укрепващи колони за безопасност на живущите. Всяко едно необмислено разбиване би създало предпоставки за намаляване сигурността на сградата. Не ми е известно как и какво разрешение е издадено и има ли към него конструктивен проект, който да осигури сградата.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Контейнер за отпадъци

Начало
08.04.2024
ID:
3057

Моля за подмяна на контейнера за отпадъци. Автомобилът, който изхвърля отпадъците му “ изтървала” хидравликата и за пореден път чупи колелото на контейнера .Ние сме автосервиз и многократно го ремонтираме , но вече не подлежи на ремонт.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сеч

Начало
08.04.2024
ID:
3055

За втори път изпращам сигнал за незаконна сеч ...до момента са изсечени 3 огромни кестена...цялата улица ли трябва да се оголи, за да се заемат някакви мерки. Настоявам за отговор и обратна връзка

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Улица без път, без тротоар, без отводняване и канализация

Начало
07.04.2024
ID:
3052

Улица във много лошо състояние, пълна със дупки и неравности. Не е ремонтирана по никакъв начин от 30 години. След всеки дъжд се наводнява няма къде да се стъпва отводняването става във мазите на жилищните кооперации. Поради липса на асфалт шахтите са със ниво 10см над нивото на земята и не поемат по никакъв начин водата. Това е улица на европейски град без асфалт, без отводняване, без тротоари без никаква поддръжка.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

УЖАСЕН ПЪТ

Начало
05.04.2024
ID:
3049

Здравейте ! Не знам до колко сте запознати , но улицата на която живеем , а именно Екзарх Антим 1-ви , успоредна на бул. Добруджа 11 е в МЕКО казано , потресаващо състояние. Моля, при възможност КОМПЕТЕНТЕН ОТДЕЛ да обърне внимание. Също , моля да се вземе предвид , че улицата е в централна градкса част, предвид , че до скоро се поправяха и асфалтираха малки улици из кв. Балик и т.н.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител