Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Движение на МПС по ул. Иван Вазов, между ул. Сан Стефано и ул. П. Хитов

Начало
01.03.2024
ID:
2958

Моля, вземете мерки за обезопасяване движението на МПС по ул. Иван Вазов, в посочения участък. През месец 12.2022 г. беше проведена среща на г-н Йордан Йорданов и служители на общинска администрация с живущите в района, но която се договори месец пробен период за движение на МПС, след което ще се вземе решение дали улицата ще е еднопосочна/ще са затвори, както е била повече от 40 години и т.н. В момента улицата е с разчертани паркоместа в дясно, посока на движение към ул. П. Хитов и двупосочно движение, почти невъзможно разминаване на два срещуположно движещи се автомобила при заети 100% паркоместа, което е постоянно ( много често се налага изчакване на ул. Сан Стефано, с което се блокира движението), без ограничители на скоростта, често се ползва за "скоростна отсечка".

Статус:  В процес

Осветлението не работи

Начало
27.02.2024
ID:
2957

От номер 70 на ул Хаджи Димитър до края на улицата няма осветление вече втори ден.

Статус:  В процес

Светофар

Начало
27.02.2024
ID:
2956

Здравейте, Подавам сигнал за едно недоразумение: Става въпрос за светофара на кръстовището на бул. Добруджа с бул. Добричка епопея, а именно десния светофар, посока кв. Рилци към жп гара. Светофара е с постоянна мигаща жълта сигнализация. Това създава огромни затруднения с предвижването на превозните средства находящи се на съседните улици, а именно: 1. ППС идващи от "гарата" изпитват затруднения с предвижването, поради следните причини - псевдо "булеварда" Добричка епопея е задръстен от паркирани автомобили в зоната след спирка "жк. Албена" намираща се в непосредствена близост до кръстовището и от три лентово се превръща в еднолентово и създава задръстване и опашки до предходното кръстовище с улиците Хан Аспарух и Васил Петлешков. 2. Автомобилите и автобусите идващи от "гарата" и з

Статус:  В процес

Част от прожекторите на Скейтпарк Добрич не светят.

Начало
27.02.2024
ID:
2955

Част от светлините на прожекторите, осветяващи Скейтпарк Добрич в Градската Градина не работят. Вечер осветлението не е достатъчно добро за практикуване на БМХ, скейтборд и кънки. Намалената видимост вечер на подобен терен представлява опасност за практикуващите и пречи на пълноценните тренировки. Дойдох до Добрич от София за една седмица специално, за да мога да практикувам БМХ на вашия скейтпарк. Това за мен е възможно само вечер. Молбата ми е да бъдат сменени изгорелите лампи на прожекторите, за да може мястото отново да се ползва пълноценно от деца и спортисти като мен. Благодаря.

Статус:  В процес

Опасност от замърсяване и епидемия

Начало
24.02.2024
ID:
2950

На ВНИМАНИЕТО на Господин Йораданов и Госпожа Митева. Преди кметските избори при посещението на Господин Йораданов и Госпожа Митева пред блок 15 говорихме за шахтата на блок 23 която се намира пред вход Б на блок 15 (в близост на трафопоста на блок 23) .Тази събирателна шахта на изходни води и фекалии в дъното е повредена и водите и фекалиите текат в един от гаражите на блок 15 , и гаража неможе да се ползува , но страшната новина и опасост е , че водите ще текнат и пред асфалтираното предблоково пространство и много добре санирания блок 15 . За повредата са запознати и Господин Йораданов и Госпожа Митева придвукратните ни срещи . Много е серизно положението и затова си позволявам от името на живущите да алармирам . Вярваме Ви и сме Убедени че ще вземете адекватни и спешни мерки

Статус:  В процес

Опасно изсъхнало дърво

Начало
22.02.2024
ID:
2944

От няколко години има опасно изсъхнало дърво до ул. Цар Симеон 12, което се държи на множество стари кабели. От 2 дни текат дейности по полагане на нови кабели под земята точно до дървото и вече е наклонено. Мисля точно сега е момента да бъде отрязано, докато е разкопана улицата, а не след като асфалтират.

Статус:  В процес

теч край шахта за отпадни води

Начало
21.02.2024
ID:
2942

От около месец има теч на вода около шахта за отпадни води по улицата между блок 72 и бл.73 кв.Строител

Статус:  В процес

Stephen Yarrow

Начало
20.02.2024
ID:
2940

Please can you send me a map by email for the area covered by the BLUE ZONE in Dobrich.

Статус:  В процес

Замърсена алея кв.Балик

Начало
20.02.2024
ID:
2939

Едиствената алея за разходка в кв. Балик, започваща от ул.Христо Ботев и стигаща до кръговото за Балчик, успоредна на Околовръстен път е в безобразно състояние. Имам множество отпадъци (битови и строители), включително и умерли животни ( умряло куче , зад бл. 2). Почистете, сложете пейки, сложете осветление и кошчета за боклук. Там се разхождат майки с малки деца, пенсионери, хора с домашни любимци. Толкова ли е трудно?

Статус:  В процес

Увеличаване на цената на билета Добрич Варна на 8.00 лв

Начало
20.02.2024
ID:
2938

От 15.01.2024 превозвачите обслучващи линията Добрич Варна, а именно фирмите: "Варна Бус 2000" ООД, "Минибус" ООД, "Минибус Експес" ООД и "Пътнически превози"ЕООД увеличиха цената на билета от 6.00 лв на 8.00 лв- 33.33%. На кое основание го правят и как го допускате. Това е обществен транспорт и има социални функции. Ползва се от много работещи във Варна, защото липсват работни места в Добрич. Във Варна се ползват задравни и образователни услуги , които недостигат или напълно липсват в Добрич. Друг проблем е , че превозвачите отказват да спират на спирки на градския транспорт ( и на междуградски също), защото не били включени в маршрутното разписание. Кмета Йорданов, и общинският съвет да се самосезират и да направят нещо в услуга на гражданите!!!!

Статус:  В процес