Сигнали в Добрич днес

В процес 1048 Приключени 1597

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Градски парк

Начало
11.04.2024
ID:
3072

11.04.2024г., 06:46 ч, в началото на градски парк се извършва пръскане на тревните площи против вредители. Чудесно. Адмирации. Но по това време много хора вече са в парка, на разходка, с кучета, отивайки на работа. Аз лично изчаках за малко настрани, но миризмата бе много силна и минах през остатъчния облак от препарат, поради липса на алтернативен път. Моля, тази дейност да се извършва в по-ранен час. И може би трябва да се помисли за трасиране и райониране на участниците, които ще се пръскат и в деня по този път да има указателни табели. Навярно звучи претенциозно, но щом моята глава ражда схема, значи и нечия друга може, с малко повече съобразителност. Все пак това е отрова, поне в момента на пръскане. Аз си пръскам дръвчетата с маска и предпазни средства, каквито имаха двама от тях.

Статус:  В процес

Ужасно замърсяване в общински блок за живеене

Начало
02.02.2024
ID:
2879

Здравейте! Надявам се да се обръщам в правилната институция! От близо седмица от ЕЛ таблото ми излиза ужасен пушек и се оказа, че това не е само в моя апартамент. Оказа се, че същия проблем го има апартамента до моя и на горния етаж. Причината според мен е някъде неправилно поставена печка за отопление и може би поддържането и с някакви въглища, за това не мога да бъда сигурна.Обиколих всички апартаменти като отговора на въпроса ми случайно дали не е от тях е, че не е от тях и така абсолютно никой не си призна дали случайно не е от него. Но според мен това не е нормално повече от един апартамент да се оплаква от този проблем и да не се обърне внимание. Има и деца, за които този пушек, който се насъбира и не те оставя да спиш е доста вреден. Извинявам се, ако оплакването не е за тук!

Статус:  В процес

Отвратителна миризма в нощните часове

Начало
11.09.2023
ID:
2359

Здравейте, От десетина дни в нощните часове квартал Строител е ,,потопен'' в отвратителна задушлива миризма. Разбирам, че това се случва и в други райони в града. Моля Екоинспекцията и отговорните лица да открият причината и вземат необходимите мерки за разрешаване на проблема. Не е приемливо да се тровят гражданите на Добрич!!!

Статус:  В процес

Пръскане с отрова (хербицит, пестицид)

Начало
23.08.2023
ID:
2286

На 21.08.23г към 17 ч дама от вх А - Неше Саваш с лозарска пръскачка пръскаше разтвор(отрова)около дърветата по улицата с който да не поникват филизи (издънки около корена на дървото) След като направих забележка че на обществено място (уличен тротоар) няма право от първия етаж друга дама - Янка Кьосева каза "Аз и наредих"! Оказа се че това не се случва за първи път!Питам кой има право да извършва това? Моля да се вземат мерки да не се случва повече и виновните да бъдат наказани ! Оказа се че от два месеца в района има 2-3котета умрели, а има и стопани на кучета които споделят че животинките им са имали здравословни проблеми. Моето кученце също има здравословни проблеми от 3-4мес (повръща и има ерозии по стомахчето установени с гастроскопия) Колко дървета и животни трябва да умрат още?

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Сигнал №1215

Начало
15.01.2020
ID:
1215

Срещу музея на Йордан Йовков има паркинг за автомобили.Собствениците му живеят в дървена барака чийто комин дими постоянно със задушлив дим тровейки всички наоколо⁷

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал №1200

Начало
19.12.2019
ID:
1200

съседа от магазина казва се Венци е поставиил печка на дърва в въздоховода.стана цяла седмица както сме обгазени.това правилно ли е?към кого да се обърнем за помощ!

Статус:  В процес

Сигнал №1053

Начало
14.09.2019
ID:
1053

Горене на пластмаси и отпадъци в казана за ракия

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Сигнал №967

Начало
30.07.2019
ID:
967

Помооощ.....умираме табуретки.!!!! Умираме в десет метровите талази от каменно брашно.Някой който взима заплата в тая шибана община да се размърда задника по такъв начин че да се измие кочината наричаща се ул.Максим Горки

Статус:  В процес

Сигнал №966

Начало
30.07.2019
ID:
966

Подавам сигнал за изключително прашна и мръсна улица на Суха Река 23. След извършените ремонти на ул. Росица и по цялата ул. Вардар, цялата мръсотия и чакъл е пред дома ми. С малко бебе съм, а не мога да отворя прозореца си, да влезе чист въздух, защото такъв няма!!!!

Статус:  В процес

Сигнал №960

Начало
27.07.2019
ID:
960

Цялата улица Максим Горки е строителна площадка.Може ли след работния ден фирмата за чистота да измива улицата както го направихме днес живущите и работещите на самата улица с две малки водоструйки.Една водоноска с двама служители за половин час могат да мият.Плинуждавате ни да вдишвам тоя прах от улицата,да затваряме търговските обекти,да освобождаваме персонал ....Просто не се живее при нас. МОЛИМ ВИ пускайте по една водоструйка след работния ден на строителите,не ни убивайте

Статус:  В процес