Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3090

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам също файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Здравейте

Начало
18.04.2024
ID:
3089

Здравейте преди да преасфалтират ул. Каменица имаше изкуствени неравности за ограничение на скоростта но след това не бяха възстановени. По улицата има детска площадка и детска градина въпрос на време е да стане инцидент. Говоря за участъка между ул.Боичо Огнянов и ул. Димитър Ковачев. Моля да се вземат съответните мерки.

Статус:  В процес

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3088

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Некоректен и конфликтен наемател

Начало
17.04.2024
ID:
3087

Искам да подам жалба, срещу Красимира Енчева. Същата е конфликтна с всички живущи от входа, заедно с мъжа, който живее на семейни начала. Не си плаща задълженията на входа, вече трети месец не е плащала, карат се с всеки, който им каже нещо, постоянно вдигат скандали, вдигат шум и по-късните часове . Не работи от 1 година, където и да започне работа, бързо напуска, сега започна работа, за да сключи договора с вас. Такива хора, са консуматори, не заслужават да живеят в общинско жилище. Не искам да се споменава името ми, защото ако разберат ще вдигнат такъв скандал, че просто не ми се мисли. Предприемете мерки. Тя сега ви е платила за договора, но след 3 месеца пак ще и изпратите предупредително писмо. Приятен ден!

Статус:  В процес

Добрич мези тревни площи

Начало
16.04.2024
ID:
3082

Във връзка с предстоящо събитие "Добрич мези" са разположени платнища върху тревната площ, което за два три дена ще унищожи тревата. От предходни събития сме свидетели на такива случаи, след което са необходими месеци за възстановяването на тревната настилка. Днес 16.04.2024г., бяха помолени да вдигнат платнищата от тревните площи и да ги разположат върху асвалта или плочките. Молим за съдействието на община град Добрич в най-кратки срокове да отправят предписание.

Статус:  В процес

Сигнал

Начало
15.04.2024
ID:
3080

Защо част от тротоарите, които бяха разкопани, за да се изкарат електромерите, не се асфалтираха. Беше нахвърляна пръстта и така си остана. Участакът от 168до 174 конйретно. Тротоарът беше от асфалт, а сега ще газим кал. Отделно многократно ви подавам сигнал, колко е опасен участакът по бул. Добруджа 174. Явява се първата спирка на градсикия автобус в квартала. Слизащите трябва да се движат по пътното платно, защото тротоара е негоден. Ако нямате идея, колко е натоварен трафика, елате и постойте половин час на пътното платно. Може много бързо да намерите финансиране. Имам решение от ОС Добрич от преди десет години, че тротоарът трябва да бъде приведен във вид годен за използване.

Статус:  В процес

Запитване

Начало
11.04.2024
ID:
3075

Здравейте, преди време ви писах, относно лица продаващи захарен памук пред комплекс Изида в градски парк. Лицата са без разрешителнэ за продажба. Мисля, че не е редно всички да си плащат задълженията, а други да се възползват и да не плащат. Тэвй се случва вечер след 16:30часа ,ВСЯКА ВЕЧЕР. Моля за съдействие.

Статус:  В процес

Опасна улица

Начало
11.04.2024
ID:
3074

ул Поп Богомил е изключително опасна и много трудно става пресичането от тротоар до тротоар. Няма пешеходна пътека, колите карат с изключително висока скорост. Много е страшно да се опиташ да пресечеш улицата. Моля да се маркират пешеходни пътеки или "легнал полицай" да може нещо да накара шофьорите да намалят скоростта. Една стационарна камера за скорост ще бъде идеална. Благодаря за разбирането.

Статус:  В процес

Подрязване на липи

Начало
11.04.2024
ID:
3073

Моля, да бъдат оформени короните на липите пред дома ни. Клони висят,има изсъхнали .Закриват уличното осветление, надвесени са към улицата. Сега най-добре се вижда това.

Статус:  В процес

Извършване на ремонтни дейности

Начало
09.04.2024
ID:
3068

Фирма " Дю Терм" Еоод , с МОЛ Юлия Димитрова, извършва стройтелно- ремонтни дейности без излязла Виза и разрешително на фирма Вили- Яни Еооод. Мога да предоставя и документи, фактури и договор, като аргумент.

Статус:  В процес