Сигнали в Добрич днес

В процес 850 Приключени 1326

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Новата транспортна схема

Начало
30.11.2023
ID:
2676

Здравейте! Писала съм Ви за това и отново ще го правя! Новата транспортна схема не е само, че е неудобна, но за мен и съседите ми липсва. Не може да няма нито една линия от ул. Д.Ковачев до спирка Тракийски и обратно. Е, ще кажете има! Да, има, като обиколя всички Дружби и Добротица! Това е просто безумие. Кой има това време да се разхожда из града? Моля, да се промени това! Ще продължавам да пиша за това!!!

Статус:  В процес

Огромно ежедневно задръстване

Начало
22.11.2023
ID:
2603

Откакто сменихте светофара на полицията сутрин около 8 ч. и вечер от 17 ч., в продължение на повече от час, стават огромни задръствания като колоната е от светофара, по цялата улица Максим Горки и завива по Кирил и Методий. Моля, върнете статия режим на работа на светофара, задръстванията бяха значително по-къси преди.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Предложение за освобождаване на паркоместа

Начало
14.11.2023
ID:
2555

ДА БЪДЕ ИЗДАДЕНА ЗАПОВЕД НА ОБЩИНАТА ГРАЖДАНИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА ГАРАЖИ ДА НЕ ОСТАВЯТ ЛИЧНИТЕ СИ И СЛУЖЕБНИ МПС НА ОБЩИНСКИ МЕСТА ПРЕД ЖИЛИЩНИТЕ БЛОКОВЕ АКО СА СОБСТВЕНИЦИ НА ГАРАЖИ, А ДА ГИ ВКАРВАТ В ТЯХ С ЦЕЛ ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ПАРКОМЕСТА ЗА ДРУГИТЕ ГРАЖДАНИ. ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ ДА СЛЕДИ И НАКАЗВА С ФИНАНСОВА ГЛОБА В ПОЛЗА НА ОБЩИНАТА В РАЗМЕР НА ЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА - 1000,00 ЛВ. ;

Статус:  В процес

Детска площадка

Начало
03.11.2023
ID:
2529

Здравейте! Бихме искали да си поставим съоръжения на съществуваща детска площадка!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Тъмен паркинг

Начало
02.11.2023
ID:
2526

Моля, поставете 2-3 лампи, които да осветяват вечер паркинга, който вечер като се стъмни е изключително тъмен и страшен. Паркингът е платен и има не малко граждани, които плащат пълен абонамент за паркиране. Мисля че е справедливо и безопастно за гражданите, които ползват паркинга, да има осветление.

Статус:  В процес

Сметосъбиране

Начало
26.10.2023
ID:
2495

Уважаеми служители на Община гр. Добрич. Моля за Вашето съдействие да бъде поставено кошче за смет пред аптека Галеника, тъй като най-близките са на спирка Строител / пред Мебели Виденов/ и на следващата спирка / пред хотел Вила Ди Полета/. Налага се ние - работещите в района, ежедневно да събираме безразборно изхвърляни отпадъци. Разчитаме на Вашето съдействие, за което предварително благодарим.

Статус:  В процес

Поставяне на пътни знаци

Начало
25.10.2023
ID:
2487

Моля, да бъдат поставени знаци, "внимание деца", "ограничение 30" и "забранено паркирането", като последния съществуваше, но беше откраднат. Автомобилите преминават, много бързо непосредствено пред входа на училището, паркираните коли влошават видимостта.

Статус:  В процес

Необходимо изграждане на легнали полицаи за намаляване на скоростта

Начало
05.09.2023
ID:
2340

Здравейте! Пиша Ви във връзка с честите инциденти по главен път в кв. Рилци и действията, които не предприемате по въпроса. Моля да бъдат няколко легнали полицаи в квартала по главния път от бензиностанцията до изхода на квартала. Това ще доведе до по безопастно пресичане на живущите в района. Такива са изградени във всички села по същия главен път от границата ни с Румъния в посока гр. Добрич, така че оправданието че това е главен път тук не релевантни. В района живеят възрастни хора и много майки с деца, ако вие не вземете мерки, ще изпратя и жалбата си към АПИ, КАТ Добрич и института за пътна безопасност. Моля за бърз и конкретен отговор по въпроса. Багодаря предварително.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Детска площадка и кошчета за отпадъци

Начало
02.09.2023
ID:
2331

Здравейте! Обръщам се към вас с молба да се изгради площадка за деца зад блока на ул. Ал. Стамболийски и ул. Княз Дондуков 2. Има доста дечица в този район, а няма къде да играят. Би било прекрасно, ако има къде да се забавляват, играят и общуват, без ние, родителите, да се притесняваме от преминаващите коли. Заедно с площадката, е хубаво да се сложат и кошчета за отпадъци. Всеки ден преминават много хора с коли, които паркират между блоковете, за да отидат да си напазарят на пазара. Често ставаме свидетели на такива, които са решили, че градинките са сметище и изхвърлят всичките си боклуци от колите, именно там - в тревните площи. Живущите неведнъж сме се събирали да изхвърляме отпадъците на другите, тъй като не ни е приятно да живеем в такава мизерия, но невъзпитаните хора са безброй..

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Усмихнете децата

Начало
01.09.2023
ID:
2325

Здравейте, отново се обръщам с молба към вас, която се изразява в тава да бъде направена детска площадка в празното общинско място зад блока на ул. Княз Дондуков 2 и ул. Ал. Стамболийски 2. Районът е населен и продължава да е притегателно място за все повече млади семейства с деца, като в същевременно е много натоварен от превозни средства, а децата нямат пространство / детска площадка, където да играят. Потокът от коли в района ежедневно създава предпоставки за инциденти не само с възрастни, но и с деца, които са принудени да играят между превозните средства. Би било прекрасно, ако инвестирате в щастието на подрастващите и обособите място в квартала ни, където младите семейства да прекарват време с децата си навън.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 2 потребителя