Сигнали в Добрич днес

В процес 850 Приключени 1326

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Сметище

Начало
02.12.2023
ID:
2684

Здравейте, на ул. Панайот Волов има един контейнер, който е крайно недостатъчен, тъй като се ползва от много хора, които живеят на близки улици включително и от детската ясла. Тъй като квартала е основно от къщи с дворове, много хора изхвърлят отпадъците от дворовете до контейнера и се превръща в едно своеобразно сметище. Преди години имаше специален контейнер за листа, но го взеха. Обръщам се с апел контейнера да бъде върнат и да се припомни на почистващата фирма, че тяхно задължение е да почистват около контейнерите. Благодаря

Статус:  В процес

Сметопочистване

Начало
30.11.2023
ID:
2679

По улица Н. Тахтунов не е извозен боклука, понеже в Неделя имаше доста сняг. През седмицата отново никои не дойде да го извози. Тази Неделя трябва де се молим да не вали сняг или нещо друго

Статус:  В процес

НЕРЕГЛАМЕНТИРАНО СМЕТИЩЕ!!!!!!!!!

Начало
30.11.2023
ID:
2672

Сергей Владов ползвател на кортовете в двора на зала Добротица системно ежедневно си изхвърля отпадъците зад кортовете. Контейнери за отпадъци има на същото разстояние от вратата на корта. Подавам 4 сигнал. Колко е необходимо да се подадът за се вземат мерки?

Статус:  В процес

Непочистени градски части

Начало
29.11.2023
ID:
2669

Мръсотията, натрупана навсякъде из Добрич, не е почистена повече от 10 дни. Нападали клони, листа, претрупани контейнери за боклук и още редица нередности, стоят необезпокоявано вече пореден ден. Недопустимо е един "европейски" град да прилича все повече на такъв от някоя Бананова република. Състоянието, в което се намира градът ни, влошава не само обществената атмосфера и естетиката на града, но също така представлява и потенциална заплаха за общественото здраве и безопасността на хората. Също така е немислимо часове наред хиляди домакинства да остават без ток и вода. В допълнение с електричеството в града бих искала да добавя и факта, че с ток или без ток, осветлението в града е под всякаква критика - недопустимо е някои от главните булеварди в гр. Добрич да са с неработещи лампи.

Статус:  В процес

некорекно сметосабиране

Начало
14.11.2023
ID:
2553

до кога община Добрич ще нехае по отношение на сметосабирането изхвърлят се кофите а около тях е кочина снимките са правени по ул,А,Стоянов 3 хартията стои от около два месецаможеби чакат да се разгради по естествен път номера на колата е СВ3671АС 11:08 ч.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Непочистени кофи за смет

Начало
10.11.2023
ID:
2542

В продължение на една седмица не са почистени кофите за смет пред блока.Изпращам Ви и снимка.Надявам се да задействате незабавното почисване на този ужас. Хубав ден!

Статус:  В процес

Смяна на контейнер за смет

Начало
03.11.2023
ID:
2528

Здравейте! Бих искала да се смени контейнера за смет находящ се на адреса,защото е с капак който не може да се затваря,а отварянето му е мисия невъзможна! Поради тази причина живущите си хвърлят боклука отстрани и Ви е ясно каква е картинката! Благодаря и хубав ден!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Огън и боклуци

Начало
02.11.2023
ID:
2508

Моля да пратите камиона да обере остатъка от боклука . Че взе да става опасно

Статус:  В процес

Повреден контейнер

Начало
01.11.2023
ID:
2506

Капака на контейнера е изкривен, постоянно имаме затруднение с отварянето му, а понякога има дни в които дори не можем да го отворим. Моля да бъде ремонтиран или подменен!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Непочистена улица

Начало
31.10.2023
ID:
2504

Непочистена улица от листа и други боклуци

Статус:  В процес