Сигнали в Добрич днес

В процес 1035 Приключени 1526

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Изсъхнали дървета

Начало
14.05.2024
ID:
3166

На детска площадка пред у-ще П.Р.Славейков има изсъхнали ИГЛОЛИСТНИ дървета - в градинката до детска площадка ! Изсъхнали ГОЛЕМИ дървета има и по бул.Трети март l- в участъка от магазин АВС маркет до ул. Любен Каравелов ! Изсъхнали дървета има също в района около Младежки център ! НЕОБХОДИМА Е СПЕШНА СЕЧ ПОРАДИ ОПАСНОСТ ОТ ПАДАНЕ !

Статус:  В процес

Опасна детска площадка

Начало
22.04.2024
ID:
3100

На Дружба IV, пред блок 64 има детска площадка за която повече от 10 години не е прилаган никакъв контрол. По-активни родители с голямо желание години наред ремонтирахме каквото можем, обновихме и боядисахме съоръженията, подменяхме пясъка и редовно почиствахме площадката. Поддръжката на площадките за игра в междублоковите пространства е задължение на общината, тъй като тези съоръжения са публична собственост по смисъла на закона за общинската собственост. Детската площадка има нужда от обновяване. Съоръженията са прекалено стари и опасни за децата. Самата площадка е голяма и на нея се събират много деца, от много малки до големи. Моля, да вземете мерки и да обновите съоръженията на вече съществуващата детска площадка. Надявам се да не подминете поредния сигнал за опасна детска площа

Статус:  В процес

Детска площадка

Начало
29.03.2024
ID:
3032

Здравейте, съоръжението на детска площадка пред блок 62 на Дружба 4 е пред разпадане.Като покрива на къщичка е разрушен наполовина и е възможно да падне. Може ли да се извърши оглед и ремонт на площадката, тъй като там все пак играят не малко деца? Не мога да прикача снимки, поради голям размер, иначе мога да предоставя такива. Благодаря!

Статус:  В процес

Вече 6 пъти

Начало
08.02.2024
ID:
2892

Подавам пореден сигнал за неработещо осветление на детската площадка зад Алианц. В същата градинка има и две много опасни дървета.Бъдете ОТГОВОРНИ. Предния ми сигнал за същата градинка е от м. Октомври , и не нищо не е свършено. След злополука сигурно всичко ще оправите аламинут. Дано не се стига до там.

Статус:  В процес

Занемарена детска плащадка

Начало
22.11.2023
ID:
2600

Здравейте, зад Храм Свети Климент Охридски има изградено игрище за футбол, баскетбол, както и лостове за тренировка. Съоръженията са в лошо състояние - под лостовете не е поставена никаква настилка, в резултат на което се образуват локви и кал. Ръждясали са, което прави употребата им трудна и опасна. Мястото е доста посещавано, понеже наблизо са училище Климент Охридски и Леонардо да Винчи, а и има много живущи в непосредствена близост. Мисля, че е редно под лостовете за тренировка да се постави гумирана настилка, която да предотвратява евентуални травми. Надявам се, че ще вземете в предвид предложението ми !

Статус:  В процес

Повредена площадка

Начало
02.11.2023
ID:
2517

Здравейте в моя район имаме една площадка наречена "Бела" която е много разбита и опасна за малчуганите около нея.Ще бъде много добре ако има начин да се поправят дадените щети!

Статус:  В процес

Липсва осветление

Начало
30.10.2023
ID:
2501

И двете лампи в градинката не светят. Вече се стъмнява рано и е страшно преминаването и пребиваването.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Повредени детски люлки

Начало
18.10.2023
ID:
2471

Две от люлките са повредени и са опасни за ползване! Площадката е много посещавана, моля да обърнете внимание и да оправите повредите!

Статус:  В процес

Счупени люлки

Начало
12.10.2023
ID:
2449

На площадката, която се намира пред обредния дом има общо 4 люлки- разделени на 2 х 2 - по една за по- малки дечица и една за по- големи. И двете люлки за по- големи деца са счупени- едната е с откачена/ счупена верига, а при другата пластмасата е счупена на 2. От няколко седмици стоят така, като децата продължават да ги използват и се опасявам, че съвсем скоро някое дете може сериозно да пострада!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Счупено стъпало

Начало
11.10.2023
ID:
2445

Счупено стъпало на пързалката в детската площадка пред 7ми блок на жк Балик!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител