Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Опасна дупка

Начало
19.04.2024
ID:
3093

Опасна и дълбока дупка в която ако влезе кола,изкривена джанта ще е най-малкия проблем.Посока от у-ще "Климент Охридски" точно преди пресечката за Автогара Добрич,по средата на пътното платно.

Статус:  В процес

Дупки локално Дружба 4

Начало
18.04.2024
ID:
3092

Здравейте ! От няколко месеца зее огромна дупка на локланата улица в квартал Дружба 4 между блокове 61 и 63 (точно срещу тенис кортовете в двора на бившето училище ”Дора Габе”) . Като цяло и локалната улица от блок 59 до блок 67 има нужда от запълване на дупки ,които добросъвестни граждани неколкократно запълваха доброволно ,но има все още останали такива ! Разчитаме на Вашето съдействие !

Статус:  В процес

Разбита улица

Начало
18.04.2024
ID:
3091

Улица Росица се нуждае спешно от асфалтиране, нещо, което ни беше обещано преди 4 години, на общински съвет беше прието улицата да се ремонтира, беше изтеглен 10 милион кредит, който да покрие нашата а и други улици, но до ден днешен ремонт няма. Докога трябва да чакаме? Ние, живущите на тази част на улицата, между номер 17 и номер 25 настояваме за ясен отговор кога ще започнете ремонта?

Статус:  В процес

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3090

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам също файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Здравейте

Начало
18.04.2024
ID:
3089

Здравейте преди да преасфалтират ул. Каменица имаше изкуствени неравности за ограничение на скоростта но след това не бяха възстановени. По улицата има детска площадка и детска градина въпрос на време е да стане инцидент. Говоря за участъка между ул.Боичо Огнянов и ул. Димитър Ковачев. Моля да се вземат съответните мерки.

Статус:  В процес

Жалба от Студентски общежития

Начало
18.04.2024
ID:
3088

Здарвейте! Подадохме жалба към Община Добрич с линк: https://signals.dobrich.bg/bg/signals/view/3033. Получих и съответно отговор от вас. Прилагам файлове jpg 1,2,3 и 4 "Жалба - от Студентски общежития", където са описани всички новоизникнали въпроси относно проблема, който засяга всички живущи в района. Моля, за коректни и точни отговори за благоустроуството и безопасността на тези общежития!

Статус:  В процес

Некоректен и конфликтен наемател

Начало
17.04.2024
ID:
3087

Искам да подам жалба, срещу Красимира Енчева. Същата е конфликтна с всички живущи от входа, заедно с мъжа, който живее на семейни начала. Не си плаща задълженията на входа, вече трети месец не е плащала, карат се с всеки, който им каже нещо, постоянно вдигат скандали, вдигат шум и по-късните часове . Не работи от 1 година, където и да започне работа, бързо напуска, сега започна работа, за да сключи договора с вас. Такива хора, са консуматори, не заслужават да живеят в общинско жилище. Не искам да се споменава името ми, защото ако разберат ще вдигнат такъв скандал, че просто не ми се мисли. Предприемете мерки. Тя сега ви е платила за договора, но след 3 месеца пак ще и изпратите предупредително писмо. Приятен ден!

Статус:  В процес

Опасни дървета

Начало
17.04.2024
ID:
3085

Високи и опасни дървета.Паднал голям клон.Сухо дърво.Подадени са много сигнали не са взети мерки!!!! Моля да бъдат взети нужните мерки.

Статус:  В процес

ул.Никола Петков

Начало
16.04.2024
ID:
3083

Г-н кмета пише ви една майка която тази вечер към17.15ч можеше да загуби своя и живота на двете си деца пресичайки на пешеходната пътека на ул.Никола Петков и ул.Ал.Сивков .Когато е направен проекта съвместно с отпуснати пари от Румъния кой проектант реши да махне легналият полицай .Когато нямаше подход за детски колички и беше зададен въпроса казах че е направен проект от София .Нека сега да дойде проектанта и да пресича всяка сутрин и вечер когато си води децата на градина или на училище и види как се кара по ул. Н Петков. Никой не пази никого но на всеки му е скъп живота особено на децата му.Моля да се направи нещо докато няма пострадали деца и да не чакаме някое да загуби живота си .Все по често ми се случва да ни отнемат предимството на тази пешеходна пътека.

Статус:  В процес

Добрич мези тревни площи

Начало
16.04.2024
ID:
3082

Във връзка с предстоящо събитие "Добрич мези" са разположени платнища върху тревната площ, което за два три дена ще унищожи тревата. От предходни събития сме свидетели на такива случаи, след което са необходими месеци за възстановяването на тревната настилка. Днес 16.04.2024г., бяха помолени да вдигнат платнищата от тревните площи и да ги разположат върху асвалта или плочките. Молим за съдействието на община град Добрич в най-кратки срокове да отправят предписание.

Статус:  В процес