Сигнали в Добрич днес

В процес 1035 Приключени 1526

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Незаконна къща

Начало
12.05.2024
ID:
3154

Сигнал за незаконна къща в с. Методиево, улица 8, вляво улицата преди гробищата посока Генерал Тошево, първата вила пак вляво. Има само документ за собственост на земята, а има построена вила на два етажа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна дупка по бул. Трети март

Начало
11.05.2024
ID:
3151

Опасна дупка по платното посока болницата срещу ганга на бл.Спартак.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

дискриминация и ощетяване на работния процес на малкия бизнес

Начало
10.05.2024
ID:
3145

Правя предложение за премахване на поставен знак В27-“Забранени са престоят и паркирането” от едната страна на улица „П. Р. Славейков“, участъка от ул. „княз Дондуков“ до улица „Генерал Цимерман“. В този участък са търговски обекти, забраната за паркиране и глобяването на клиенти, рефлектира върху бизнеса. Биват глобявани ВИК-служители, доставчици, клиенти.Патрулките идват на буркани, свирят, спират на платното, пречат на движението! Има случаи да се обадят за втора кола, за да обхванат всички.Разбирам, че клиентите и доставчиците в този участък са престъпници, но най-потърпевши са работещите фирми!Правя предложение, най-евтиното за общината, да се премахне знака в посока от кръстовището на ул."Г Цимерман" към ул."Княз Дондуков" или да се преустрои част от тротоара от страна на автогарата.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Опасен строеж

Начало
09.05.2024
ID:
3141

Уважаеми господин Йорданов, В двора на ПГ по техника и строителство „М. В. Ломоносов“, от източната част на подхода към гимназията, има изоставен строеж, който с години пустее и се саморазрушава от метеорологичните условия. Районът се е превърнал в подходящо място за бездомни и наркомани. Покрай сградата ежедневно преминават учениците на училището, също така в двора на училището често се събират да играят деца. Строежът става опасен предвид мястото, където се намира. Господин Йорданов, моля за Вашето съдействие за осигуряване за безопасността на децата и гражданите, които живеят в района, ако не се планира строежът да бъде завършен, да бъде съборен. С уважение, Георги Стоянов

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изоставено МПС

Начало
06.05.2024
ID:
3135

МПС с регистрационен номер ТХ 1800 ХА без да има активна застраховка Гражданска отговорност, а сигурно и без да са му платнеи данъците е паркирано от много години пред вход А на блок 43 на бул. Трети Март. Януари месец 2024г. подадох същия сигнал, беше сложен стикер с предупреждение, че колата ще бъде преместена, но така и нищо не беше направено, МПС-то все още стои пред блока без да се използва, със спаднали гуми и прашасало, заемайки полезна площ за паркиране. Моля, свършете си работата или на МПС-то да се платят данъците или да бъде преместено. Вече имам съмнения, че собственика е използвал връзки в Община Добрич, за да не го закачат! Моля свършете си работата!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Психично болна и бездомна жена

Начало
06.05.2024
ID:
3133

Здравейте! Пиша ви с молба за съдействие и взимане на някакви адекватни мерки, относно психично болна и бездомна жена. Обикаля пазара и често спи срещу блока на "Княз Дондуков" 2. Неведнъж е крещяла без видима причина, говори си с невидими хора, случвало се е и дори вика и заплашва едно от кучетата с нож. Недай си Боже, беше срещу някое дете... Доста често се изхожда зад колите на паркинга на блока. Не мисля, че е нормално да живеем в такъв стрес и заплаха както за нас, така и за децата, а какво да говорим за извращението да газим по изпражненията й... достатъчно е, че всеки си изхръля боклуците и е станало като бунище, но отказвам да дишаме и човешките фекалии.

Статус:  Приключен
Оценка: 2 от 1 потребител

Ужасно състояние на пътната настилка

Начало
03.05.2024
ID:
3129

За пореден път подавам сигнал за ужасното състояние и поредната повреда по автомобила ми причинена от кратерите по улицата на която живея. Повече от 25 години нищо не е ремонтирано по улица Илинден и ул Батак. Дори по-зле след аварии на ВиК се разкопава и се оставя така. Вече не остана път,а се води квартал центъра. За последен път моля да се отделят минимални средства за поправянето на улицата,която е разрушена , предимно от ВиК. Следващата ми стъпка ще бъде консултация с адвокат. Благодаря за съдействието. С уважение.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Изоставен автомобил

Начало
30.04.2024
ID:
3126

От месеци, а може вече и година има изоставен автомобил с рег. номера TX4665АН, на паркинг намиращ се между блоковете на ул.Климент Охридски 29 и бул. Добруджа до трафопост на Енерго Про. Моля, за съдействие и отстраняването му!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна дупка

Начало
30.04.2024
ID:
3125

Опасна дупка намираща се на бул. 3 март срещу ПМГ Иван Вазов. Дупката е много дълбока и има риск от повреждане на автомобилите при преминаването през този участък.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна дупка

Начало
29.04.2024
ID:
3122

Много опасна дупка на кръстовището до бензиностанция "Шел". Възможно е спукване на гума при преминаването през нея. Необходимо е премахване на стърчащото желязо и запърване на дупката!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител