Сигнали в Добрич днес

В процес 1058 Приключени 1649

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Опасна дупка поради свличане на пътя

Начало
01.07.2024
ID:
3326

Много опасна дупка, която се разширява поради свличане на основата на пътя и създава голяма възможност за пропадане на автомобил в нея.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба

Начало
08.05.2024
ID:
3139

Насипания чакъл за запълването па пропадналия път не е направен и отъпкан добре. Пр забележка на багериста да се направи както трябваотговърът беше че имаме лопати. Живущите по тази улица сме възмутени от свършената работа на фирмата която работи. Крайно време е някой отговорник за обекта от Общината да дойде види за какво става въпрос. Все пак плащаме данъци на тази Община.

Статус:  В процес

Разбита улица

Начало
18.04.2024
ID:
3091

Улица Росица се нуждае спешно от асфалтиране, нещо, което ни беше обещано преди 4 години, на общински съвет беше прието улицата да се ремонтира, беше изтеглен 10 милион кредит, който да покрие нашата а и други улици, но до ден днешен ремонт няма. Докога трябва да чакаме? Ние, живущите на тази част на улицата, между номер 17 и номер 25 настояваме за ясен отговор кога ще започнете ремонта?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

пропаднали тротоарни плочи

Начало
16.03.2024
ID:
2996

Тротоарите пред входовете а б в г д е на блок 14 бяха разкопани от фирма Арес газ за газов тръбопровод преди пет години Не ги възтановиха„ от 144 апартамента два три ползват газ Супер икономическа изгода Мина санирането на блока отново не се възстановиха плочите Нужни са 500 плочки и фугиране . Пет ПЕЕЕЕЕЕЕТ години ходим в Лепкава КАЛ.Благодарим че след повече от 30 години локвите пред блока са запълнени с асвалт.

Статус:  В процес

Последици от изпълнението на проекта за канализация в квартал Рилци

Начало
10.03.2024
ID:
2979

Здравейте, това са последиците от изкопните дейности по проекта за канализация в квартал Рилци. По време работниците по проекта спукаха тръбата за водата и УЖ я оправиха след това, но няма и месец след това и последиците са на лице. Отново тръбата е спукана. Звъняхме на дежурния в ВИК, но никой не вдигна телефона. върнахме на 112 и от там ни казаха, че ще предадат на общината. След 2 часа отново звъняхме на ВИК този път решиха да вдигнат. Обяснихме за случая и отговора на дежурния беше "НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ ДНЕС Е НЕДЕЛЯ" , а водата си тече и тече. До момента няма никаква реакция.

Статус:  В процес

Опасен и необезопасен имот представляващ опасност за хора и коли

Начало
09.03.2024
ID:
2971

Зад входа има пропадане на пътна настилка и бордюри между улицата и изкопа . Оградата беше съборена от камиона за сметосъбиране ,но много преди това от изкопа беше се получило пропадане и оглягване на целия терен. Собственика на имота е длъжен по закон да обезглавява имота да урегулура и поправи нанесени щети повреме и след строежа. Собственика е член на общинския съвет настоящ или бивш така ,че моля да се свържете със Собственика и заедно със сметосъбиращата фирма да поправят щетите по уградата ,а не терена да се превръща в огромно сметище и да хвъръчат боклуци от счупена та кофа за смет.

Статус:  В процес

Пропаднала щахта

Начало
11.02.2024
ID:
2903

Пропаднала шахта, която възпрепятства движението на хора и автомобили. Опасен участък

Статус:  В процес

Пропаднал път след полагане на тръби за мръсен канал!!!

Начало
07.12.2023
ID:
2709

По цялата улица има пропадания, които правят опасно и невъзможно движението по улицата! Да се предприеме трайно решение на проблема, не просто да се насипва малко чакъл.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

жалба

Начало
23.11.2023
ID:
2609

След ремонтни дейности по проект"воден цикъл в кв.Рилци" ул.Г.Желязков е с много дупки.На 20.11.2023 след лошите метереологични условия пропадна пътя пред дома ми и този на съседите-№23 и 3А , до такава степен , че кола не може да премине и дори една кола пропадна в огромната дупка.Сигнализирах за случилото се на тел.112.Това , което беше извършено е да се постави сигнална лента и да се насипе чакъл.Но пътят пак не е проходим за коли и сигналната лента /за да не минават коли/ не е махната и до днес. Цялата улица е в ужасно състояние и е опасно да се върви или кара кола по нея. Моля,за Вашето съдействие и адекватен ремонт на улицата.

Статус:  В процес

жалба

Начало
23.11.2023
ID:
2608

След ремонтни дейности извършени по повод "воден цикъл" на ул.Г.Желязков има много пропаднали участъци и дупки.На 20.11.2023 след лошите метеорологични условия,пропадна голям участък от улицата пред домовете ни-№23 и №3а.Подадох сигнал на 112,като участъка беше ограден със сигнална лента и беше насипан чакъл на това място.До днешна дата този участък не е оправен,намалиха от ремонтната фирма сигналното ограждение на пътя,но е опасно да се минава както от коли ,така и от хора.Цялата улица е в ужасно състояние,има много участъци ,които са пропаднали и трябва много да се внимава при движение по нея. Моля, за Вашето съдействие за адекватен ремонт на улицата.

Статус:  В процес