Сигнали в Добрич днес

В процес 1036 Приключени 1527

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Неправомерно присвояване на терен пред блок

Начало
21.05.2024
ID:
3184

До бл.54 в жк Балик, неправомерно е заградено пространство около блока с цел доизграждане на частен паркинг / разширяване на вече съществуващ такъв/. По този начин се блокира достъпа на живущите в блока, ограничен е достъпа за зареждане на хранителен магазин, както и достъпа на Пожарна, Линейка и Полиция. Заградения терен е част от междублоковото пространство и не би трябвало да е плод на частен интерес в ущърб на живущите и бизнеса. Моля, за проверка от служители на Община гр. Добрич!

Статус:  В процес

Не свършена работа от общински работници

Начало
17.05.2024
ID:
3179

Приложените снимки са за участъка от бул. 25ти Септември моста до магазин ТеМах до бул. 25ти Септември N41 по протежето на река Добричка и противоположната страна. Работата на работниците в свършена на 30 процента. Това е подигравка с живеещите хора от три блока с по 64 апартамента, къщите в близост и всички които минават от там...

Статус:  В процес

Моля да бъдат изградени повече кръстовища с кръгово движение

Начало
16.05.2024
ID:
3175

Здарвейте писах преди няколко години да бъдат изградени повече кръстовища с кръгово движение , кръстовището на бул.25ти сеп от гр. Варна посока стара къща сутрин и вечер в пиковете часове ,е някакъв кошмар, тапа от ул Батовка , тапа от Бул Русия , не го ли виждате и да се предприемат адекватни мерки . Кръстовището на бул добруджа и ул. Отец Паисий някакъв ужас , бях подал сигнал за промяна , никакво решение . Градския транспорт с големи автобуси , виждали ли сте как завиват по ул. Максим Горки и на др места . Още сме май месец , и сега тепърва започва голямото прибиране от берет в чужбина, и в града става някакъв ад . Нямам намерение да изброявам всички места , мисля че има кадърни служители , които виждат сами за проблимите в организацията за пътното движение .

Статус:  В процес

опасно дърво

Начало
16.05.2024
ID:
3174

Уведомявам Ви,че по ул."Отец Паисий" № 34 зад автобусната спирка,има изсъхнало дърво,което е опасно.Зелената площ е общинска,за която фирма "Валентино"се погрижи,но е необходимо вашето съдействие за премахване на това опасно дърво.От падането са застрашени хора, автобуси и автомобили. Моля вземете мерки!

Статус:  В процес

Опасен храст

Начало
15.05.2024
ID:
3171

Здравейте, искам да подам сигнал за голям храст, намиращ се на бул. Добруджа, на разделителната ивица пред Паметника на Пейо Буюклията, който скрива пешеходците готови да пресичат на пешеходната пътека от идващите автомобили в посока Балчик /от Шел към Лукойл/. Сигнализирам, защото е предпоставка за опасност за живота на пешеходци.

Статус:  В процес

Обрасли тротоари с трева

Начало
14.05.2024
ID:
3169

По ул."Шипка" участък от т.нар тротоар отново е обрасъл с половин метър трева, ползва се за паркиране на коли много често.!! Тротоарите по ул."Иван Вазов" участъка от Сан Стефано и Панайот Хитов също имат немалко трева!!

Статус:  В процес

Незаконна къща

Начало
12.05.2024
ID:
3154

Сигнал за незаконна къща в с. Методиево, улица 8, вляво улицата преди гробищата посока Генерал Тошево, първата вила пак вляво. Има само документ за собственост на земята, а има построена вила на два етажа.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасно надвиснало дърво над пешеходната алея в парк "Св. Георги"

Начало
12.05.2024
ID:
3153

Опасно надвиснало дърво над пешеходната алея в парк "Св. Георги", на около 50м след подлеза, свързващ парка и паметника "Хан Аспарух", в посока кв. "Добротица".

Статус:  В процес

Отстраняване на теч

Начало
11.05.2024
ID:
3152

Настанен съм със Заповед №1221/22.07.2022 г. на Кмета на Община град Добрич, със сключен Договор №257/02.08.2022 г. в общински жилищен имот към "ЖИЛФОНД-ИНВЕСТ" ЕООД ГРАД ДОБРИЧ с адрес гр. Добрич, ул. /ж. к./ "Балик" бл. 1, вх. А, ет.5, ап. 18. След многократни наводнявания и системни течове от апартамента над моя, който също е общински жилищен имот към "ЖИЛФОНД-ИНВЕСТ" ЕООД ГРАД ДОБРИЧ с адрес гр. Добрич, ул. /ж. к./ "Балик" бл. 1, вх. А, ет.6, ап. 22 моля да бъде извършена проверка и съдействие за отстраняване на теча с цел предпазване от конструктивни нарушения на общинския жилищен имот.

Статус:  В процес

Опасно остро желязо ва пътното платно

Начало
09.05.2024
ID:
3143

На кръстовището на бул Добруджа и бул Добричка епопея има опасно стърчаща ламарина или желязо от някаква дупка. Предметът е опасен за здравето на пешеходците и МПС на шофьорите. Моля, в най-кратки срокове да се отстрани!

Статус:  В процес