Сигнали в Добрич днес

В процес 753 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Права на словото? Блокиране на граждани?

Начало
20.09.2023
ID:
2390

Норлано ли е да заглушите сигнал на гражданин като го блокирате във Facebook и в Messenger? След като съм подал официален сигнал и въпрос към вас няколко пъти, а вие дори не си направихте труда да ми отговорите каквото и да е се очаква да върнете отговор до 14 дни. Защо в отдел Приемна сигналите потъват и не достигат до Градоначалника? Шесте ми сигнала/въпроса бяха за площадката за контейнери, която някак си се измести на пътя и няма видимост и е опасно за преминаване в завоя. Площадката е тревясала и вече буренясала, трябва да се почисти и контейнерите да се върнат на мястото си. Също повдигнах въпроас за асвалтиране поне на дупките и повдигнатите опасни шахти пред блок 36 в кв. Дружба. Пак няма отговор. Пробвах по официалният ред, не се получи. Щом това не е начина...

Статус:  В процес

Ремонт ул.Загоре

Начало
20.09.2023
ID:
2389

Във връзка с ремонт на ул.Загоре. От две седмици разкопаха тротоарите и няма никакви дейности по ремонта. Майка ми е 100% инвалид и не мога да я изведа с инвалидна количка за лекар ,защото пред портата направиха дълбока дупка. Ние бяхме си направили с бетон полегат наклон. Въпросът е кога ще се започне някаква дейност, и може ли пред нас да се направи с наклон за инвалиди.

Статус:  В процес

Проблем саниране

Начало
09.08.2023
ID:
2236

Здравейте, Имам поданен сигнал към Общината за паднала мазилка от саниран блок на ул.Максим Горки 5 вх.Б отзад блока от дата 11.10.2023г. и получих отговор ,че ще се предприемат действия за отстраняването на проблема,а вече почти година-НИЩО!Ето и номерът на сигнала към общината : 94Г-00-681/11.10.2022 г. Прилагам и файл на отговора от Общината Въпросът ми е има ли срок за да се отстрани проблема към въпросната фирма и кога ще се реши това бездействие?!

Статус:  В процес

Изоставен автомобил

Начало
21.07.2023
ID:
2191

Здравейте!Къде може да се подаде сигнал за изоставен автомобил със свалени регистрационни номера,който седи на едно и също място вече 3 месеца?

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Ограничаване на шум от Хиподрума

Начало
16.07.2023
ID:
2181

Здравейте, За поредна година в летния сезон от заведението "Хиподрума" се организират нощни партита петък и събота вечер, които сериозно обезпокояват живущите в региона (както от страната на Лозята, така и от страната на Зоопарка). Силата на музиката е несъобразена с разпоредбите, сигналите до 112 не водят до резултат. При опит да се пусне сигнал до 112 миналата година, постигнахме резултат да се намали силата на звука за 20 Мин., След което беше увеличена отново. Бих искала да попитам къде освен на 112 мога да подам жалба, за да се изпрати реална проверка, която да установи нарушенията и да се предприемат мерки. Не е приемливо всеки уикенд да не може да се спи до 4-5 сутринта в широк регион наоколо. Това влияе на количеството и качеството на съня, както и на здравословното състояние

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Посадени липи, които трябва да се кастрят

Начало
09.07.2023
ID:
2169

Уважаеми Госпожи, Господа. Пред двата имота на ул. Хан Тервел 14 и 16 има две липи, които са доста високи. Клоните им са оплетени в кабелите за ток. Има и сухи клони, които падат , по тротоара и пътя, но и върху колите ни.Тези клони трябва да се отрежат. Корените им са повдигнали целият тротоар, също така влизат и в оградите на имотите. През събота и неделя - 08. 07.2023 и 09.07.2023 г. при този силен вятър имахме чувството, че ще паднат . А ако случайно това стане и двата имота и всички които живеем там, няма да ни има на този свят. Когато стане белята, тогава ще се обърне внимание, но ще е късно вече. Искаме да дойдат компетентни лица, за да си изразят мнението.

Статус:  В процес

Повторен сигнал за рекламация на саниран блок 39, Дружба 3

Начало
05.07.2023
ID:
2162

Външната черна мазилка на санирания по програмата бл. 39 в кв. Дружба 3 продължава да се кърти и пада, до изолацията на места. След първия сигнал получихме вашия отговор, изпратен и до строителната фирма изпълнител, но няма реакция досега. Моля за съдействие и отстраняване на проблема!

Статус:  В процес