Сигнали в Добрич днес

В процес 933 Приключени 1439

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Вече 6 пъти

Начало
08.02.2024
ID:
2892

Подавам пореден сигнал за неработещо осветление на детската площадка зад Алианц. В същата градинка има и две много опасни дървета.Бъдете ОТГОВОРНИ. Предния ми сигнал за същата градинка е от м. Октомври , и не нищо не е свършено. След злополука сигурно всичко ще оправите аламинут. Дано не се стига до там.

Статус:  В процес

Занемарена детска плащадка

Начало
22.11.2023
ID:
2600

Здравейте, зад Храм Свети Климент Охридски има изградено игрище за футбол, баскетбол, както и лостове за тренировка. Съоръженията са в лошо състояние - под лостовете не е поставена никаква настилка, в резултат на което се образуват локви и кал. Ръждясали са, което прави употребата им трудна и опасна. Мястото е доста посещавано, понеже наблизо са училище Климент Охридски и Леонардо да Винчи, а и има много живущи в непосредствена близост. Мисля, че е редно под лостовете за тренировка да се постави гумирана настилка, която да предотвратява евентуални травми. Надявам се, че ще вземете в предвид предложението ми !

Статус:  В процес

Повредена площадка

Начало
02.11.2023
ID:
2517

Здравейте в моя район имаме една площадка наречена "Бела" която е много разбита и опасна за малчуганите около нея.Ще бъде много добре ако има начин да се поправят дадените щети!

Статус:  В процес

Липсва осветление

Начало
30.10.2023
ID:
2501

И двете лампи в градинката не светят. Вече се стъмнява рано и е страшно преминаването и пребиваването.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Повредени детски люлки

Начало
18.10.2023
ID:
2471

Две от люлките са повредени и са опасни за ползване! Площадката е много посещавана, моля да обърнете внимание и да оправите повредите!

Статус:  В процес

Счупени люлки

Начало
12.10.2023
ID:
2449

На площадката, която се намира пред обредния дом има общо 4 люлки- разделени на 2 х 2 - по една за по- малки дечица и една за по- големи. И двете люлки за по- големи деца са счупени- едната е с откачена/ счупена верига, а при другата пластмасата е счупена на 2. От няколко седмици стоят така, като децата продължават да ги използват и се опасявам, че съвсем скоро някое дете може сериозно да пострада!

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Счупено стъпало

Начало
11.10.2023
ID:
2445

Счупено стъпало на пързалката в детската площадка пред 7ми блок на жк Балик!

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Опасна детска площадка

Начало
01.10.2023
ID:
2412

На междублоковото простванство на бул.Добруджа 26, ул. Отец Паисий 33, ул. Отец Паисий 35 и ул. Климент Охридкси се намира детска площадка, която е в окаяно и опасно състояние. Болтове стърчат от разрушената ограда, пързалката е в лошо състояние, има счупени уреди за игра. Мястото е обрасло с трева и няма изградена пътечка до улицата до самата площадка.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Кучета без каишка

Начало
07.09.2023
ID:
2348

Здравейте , искам да подам сигнал за това,че всяка вечер в 18 часа стопани на доста едри кучета се събират до спортното игрище с твърда настилка в Спортен комплекс “Простор”. Животните се разхождат и обучават без каишка ,въпреки че всекидневно има деца ,които тренират и играят по тревните площи. Разполагам и със снимки, но са големи и не мога да ги прикача тук.Моля да вземете отношение и да се преустанови това .

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Разрушена детска площадка

Начало
17.08.2023
ID:
2268

На междублоковото простванство на бул.Добруджа 26, ул. Отец Паисий 33, ул. Отец Паисий 35 и ул. Климент Охридкси се намира детска площадка, която е опасна и е негодна за експлоатация от години. Прилагам снимки. Молбата ни /живущите от горепосочените адреси/,тази детска площадка да бъде изградена/обновена и обезопасена /люлка, пързалка, пясъчник, игрище/, за да може да отговори на нуждите на живущите в района в който няма нито една детска площадка.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител