Сигнали в Добрич днес

В процес 753 Приключени 1164

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

авария

Начало
21.09.2023
ID:
2393

Не работи от месеци лампа на Дружба 61 в,а от четири дена няма улично осветление пред Дружба 18–посока бивш Рум и в посока бившо опитно поле.

Статус:  В процес

неправомерно поставена бариера

Начало
21.09.2023
ID:
2392

Нерагламентирано поставена бариера на пътя .Входа (пътя) се ползва от живущите на двата блока , майки на деца с колички , младежи които тренират, граждани които паркират на свободните общински паркоместа, както и от общината. Бариерата ограничава достъпа до блока ни , до детската площадка , фитнес уредите, свободните паркоместа и до градинката на блока (общината няма откъде да влезе да окоси и да изхвърли боклуците).Собствеността се води частна общинска и при неколкократни запитвания за закупуване или отдаване под наем на паркомясто - общината отговаря ,че е за ползване от всички и не може да бъде продадено или отдадено под наем . На прикачените снимки : 1-бариерата на входа на улицата, 2-входа към детската площадка и фитнес уредите, 3-общинска градинка.Моля,бариерата да бъде премахната.

Статус:  В процес

Права на словото? Блокиране на граждани?

Начало
20.09.2023
ID:
2390

Норлано ли е да заглушите сигнал на гражданин като го блокирате във Facebook и в Messenger? След като съм подал официален сигнал и въпрос към вас няколко пъти, а вие дори не си направихте труда да ми отговорите каквото и да е се очаква да върнете отговор до 14 дни. Защо в отдел Приемна сигналите потъват и не достигат до Градоначалника? Шесте ми сигнала/въпроса бяха за площадката за контейнери, която някак си се измести на пътя и няма видимост и е опасно за преминаване в завоя. Площадката е тревясала и вече буренясала, трябва да се почисти и контейнерите да се върнат на мястото си. Също повдигнах въпроас за асвалтиране поне на дупките и повдигнатите опасни шахти пред блок 36 в кв. Дружба. Пак няма отговор. Пробвах по официалният ред, не се получи. Щом това не е начина...

Статус:  В процес

Ремонт ул.Загоре

Начало
20.09.2023
ID:
2389

Във връзка с ремонт на ул.Загоре. От две седмици разкопаха тротоарите и няма никакви дейности по ремонта. Майка ми е 100% инвалид и не мога да я изведа с инвалидна количка за лекар ,защото пред портата направиха дълбока дупка. Ние бяхме си направили с бетон полегат наклон. Въпросът е кога ще се започне някаква дейност, и може ли пред нас да се направи с наклон за инвалиди.

Статус:  В процес

Неработещо улично осветление

Начало
19.09.2023
ID:
2387

Осветлението на ъгъла на ул."Иван Вазов " с пресечката на ул."Шипка" неработи повече от месец.

Статус:  В процес

В очакване на отговор след среща с инж. Пенчо Керванов

Начало
19.09.2023
ID:
2386

На 06.06.2023 год. представители на живущите от улица " Опълченец Петър Алексиев" Ви информирахме чрез снимков материал за разрушената асфалтова настилка. Представените снимки вече на са актуални, т.к. асфалт на места отдавна няма, а се появиха участъци с пропадане. Оставаме в очакване на обещания отговор за предприемане на мерки.

Статус:  В процес

Осветление

Начало
19.09.2023
ID:
2385

Привет Този сигнал се подава за втори път Моля да се подмени осветлението на детската площадка от пет лампи само две работят От площадката към стъпалата към 30 блок не свети лампата и вечер е трудно слизането по стъпалата

Статус:  В процес

Авария

Начало
19.09.2023
ID:
2384

На Дружба 61 срещо вх.В не работи лампа от дълго време,а осветлението на Дружба 18 вече втора вечер не работи.Посока бивш Рум и посока бившо опитно поле.

Статус:  В процес

Висящи кабели на улицата

Начало
18.09.2023
ID:
2383

Минаха месеци от асфалтирането на улицата, но висящите кабели останаха. Всичко е вече под тротоара, но кабелите над пътя останаха. Мисля, че някой не си е завършил работата.

Статус:  В процес