Сигнали в Добрич днес

В процес 994 Приключени 1490

Списък с всички подадени сигнали в община Добрич

Филтър за сигнали

Опасен дървен стълб

Начало
09.04.2024
ID:
3062

Стълба е опасен и всеки момент може да падне. Той е неизползваем и е желателно да се премахне сега по време на ремонта на улицата и тротоара.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Контейнер за отпадъци

Начало
08.04.2024
ID:
3057

Моля за подмяна на контейнера за отпадъци. Автомобилът, който изхвърля отпадъците му “ изтървала” хидравликата и за пореден път чупи колелото на контейнера .Ние сме автосервиз и многократно го ремонтираме , но вече не подлежи на ремонт.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Улица без път, без тротоар, без отводняване и канализация

Начало
07.04.2024
ID:
3052

Улица във много лошо състояние, пълна със дупки и неравности. Не е ремонтирана по никакъв начин от 30 години. След всеки дъжд се наводнява няма къде да се стъпва отводняването става във мазите на жилищните кооперации. Поради липса на асфалт шахтите са със ниво 10см над нивото на земята и не поемат по никакъв начин водата. Това е улица на европейски град без асфалт, без отводняване, без тротоари без никаква поддръжка.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

УЖАСЕН ПЪТ

Начало
05.04.2024
ID:
3049

Здравейте ! Не знам до колко сте запознати , но улицата на която живеем , а именно Екзарх Антим 1-ви , успоредна на бул. Добруджа 11 е в МЕКО казано , потресаващо състояние. Моля, при възможност КОМПЕТЕНТЕН ОТДЕЛ да обърне внимание. Също , моля да се вземе предвид , че улицата е в централна градкса част, предвид , че до скоро се поправяха и асфалтираха малки улици из кв. Балик и т.н.

Статус:  Приключен
Оценка: 5 от 1 потребител

Жалба за системно рзбиване на тротоар и превръщането му в частна градинка

Начало
02.04.2024
ID:
3040

Семейството /Снежана, Марин и Ирина/ живющи на ул. Панайот Волов 18 в гр. Добрич системнои целенасочено разбива тротоара, вади и изхвърля тротоарни плочи и превръща общинския терен в частна градинка. На 01.04.2024 същите с вандалски акт начупиха отново цимента на въстановената тротоарна настилка, /приложени снимки/ за да поставят оградка на т.н. частна градинка /приложени снимки/. Пред вход на същия имот от повече от година има складирани стройтелни отпадъци и боклуци /приложени снимки/ възпрепятстващи нормалното използване на тротоара по предназначение от преминаващи хора. Разнитите и премахнати тротоарни водят до поява на влага и пропадане на гаражите в съседство. Уверени сме, че ще съдействате за отсраняването на този проблем. С уважение инж. И. Ангелов

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Разбит тротоар

Начало
02.04.2024
ID:
3039

Премахнати и изхвърлени тротоарни плочки, разбит тротоарен цимент, за направата на градинка. От собсвениците на адрес: ул. Панайот Волов 18

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Изрязване на дърво, клони от друго дърво и храсти до жилищен блок

Начало
01.04.2024
ID:
3037

Молим за изрязване на дърво, изрязване на клони от друго дърво пред вход Б и храсти отстрани на блок 21 (до вход А), ул.Орфей, ж.к.Балик, гр.Добрич. Молим да ни сигнализирате предварително за деня на извършване на дейностите, за да осигурим жител на входа, който да покаже горните обекти.

Статус:  Приключен
Оценка: 1 от 1 потребител

Достъп на коли със специален режим до жилищен блок

Начало
29.03.2024
ID:
3034

Здравейте! Наскоро е закупен имот до блока в който живеем, а той е на адрес:Студентски общежития 4 и 5 или гражданите в града го познават като ул. Калиакра 54. Ако новия собственик загради или застрои сграда в близост до блока, няма как да да достигне кола със специален режим (линейка или пожарна). Силно сме притеснени всички в блока. Моля, за някакво действие или отговор от ваша страна! Прилагам снимка кадастара на закупения имот.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Жалба

Начало
29.03.2024
ID:
3033

Здравейте! Наскоро е закупен имот до блока в който живеем, а той е на адрес:Студентски общежития 4 и 5 или гражданите в града го познават като ул. Калиакра 54. Ако новия собственик загради или застрои сграда в близост до блока, няма как да да достигне кола със специален режим (линейка или пожарна). Силно сме притеснени всички в блока. Моля, за някакво действие или отговор от ваша страна! Прилагам снимка кадастара на закупени имот.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител

Аварийно запълване на дупки

Начало
27.03.2024
ID:
3024

От отговор на предишен мой сигнал разбрах, че ул. Железничарска е включена като довеждаща инфраструктура до предвидения за изграждане индустриален парк в близост до нея. Това е дългосрочен проект, а по улицата от номер 5 до номер 7 има изключително дълбоки дупки на цялата ширина на улицата. Моля за вашето съдействие за аварийно запълване на тези дупки, в които вече има спукана гума на автомобил и откачена броня на друг.

Статус:  Приключен
Оценка: 0 от 0 потребител